Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a fiú akar tőlem valamit?
Figyelt kérdés
egy suliba járunk.eddig még csak skypon és facebookon beszéltünk,de tegnap megkért hogy ma találkozzunk és én belementem.már többször elmondta hogy szerinte milyen szép vagyok,és már olyan is volt hogy megkérte hogy skypoljunk én beleegyeztem és utána kijelenti:de ő fürdik.(mondjuk ez nem tudom mit jelentett)ha az iskolában összefutunk és rámnéz elneveti magát,mondjuk lehet csak azért mert eszébe jut az a sok baromság amit beszéltünk.úgy köszön el tőlem hogy:puszi,és mindig rettenetesen kedves hozzám.most akar tőlem valamit,vagy nem?2013. jún. 9. 10:13
1/8 Emberek válasza:
ha bókol is akkor biztos többet szeretne mint barátság.
2/8 A kérdező kommentje:
sokat bókol :D
2013. jún. 9. 10:23
3/8 anonim válasza:
Ha elhívott ma akkor biztos, hogy többet szeretne mint barátság. Lehet ma vallja be.:D
4/8 A kérdező kommentje:
azt mondta lesz valami meglepetés,ami nem tárgy,de nem is él
nem toom mi az :D
2013. jún. 9. 10:39
5/8 anonim válasza:
Tuti, csók lesz az.
Tegyük meg tippjeinket:)
Majd várjuk a választ.
6/8 anonim válasza:
lehet hogy gyereket vársz. :D:D:D:D:D:D
7/8 anonim válasza:
Rosszul fogalmazta. "még nem él" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!