Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az oktatóm akar valamit tőlem. Mit tegyek?
Én a helyedben kerek-perec megmondanám neki, hogy nem vagyok olyan lány, aki ilyenbe belemegy.
De egyébként nekem speciel nem érne meg annyit (még akkor sem ha "kivételesen jó oktató"), hogy hallgassam a hablatyát, ráadásul hagyjam, hogy a lábamat simogassa.
Mindenkép finoman . ha simizn kezd ved le magadrol a kezét és mondneki mist ne. Persze ha nem vagy tul egyértelmű ki is használhatod a vonzalmát.
F/23
Sértődés? Azért ha tudja, hogy férjnél vagy, akkor benne is van egy kis félsz nyugi. Egy olyan: "Megkérhetném(lek), hogy ne simogasson(gass), mert nekem ez már túl személyes!" kihasználva a válaszra várás pillanatát egyből rá: "A szexuális jellegű témákat sem tartom idevalónak. Szóval kérném(lek) maradjunk az oktatásnál, mert úgy érzem nagyon jó önnél(nálad) tanulni és szeretném, ha ez a maradék pár órában így is maradna."
Nem hiszem, hogy sértődne, mert ebben a helyzetben nem neki van oka erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!