Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elvárjátok egy pasitól, hogy jól keressen?
Mi számít neked jó keresetnek?
Korod is írd oda!

Tetszen a külseje. Tehát akkor mégis van elvárás kulsőleg. Annak mi lesz a jelzője? Külsődigger? Ugyanaz.
Azért én még tudok mondani elvárást:
Gondolom ostoba se legyen, tudjon főzni, ne éljen retekben, tartson rendet, nem árt ha tud vasalni/egyéb házimunkák...

#43.
Hát igen, de ez nem akkora elvárás, mint milliókat keresni havonta. Ezeket még én is tudom csinálni, pedig férfi vagyok. Egy olyan nő, akinek nincs munkája, vagy esetleg van, de csak 150-200 nettót keres, az ne várja el egy férfitól, hogy milliókat keressen. Szerintem az a normális, hogy a férfi keres többet, elvégre ő a családfő, de ha a nő mint az előbb említettem 150-200 nettót keres, a férfi pedig 300-350 nettót, azzal meg lehet elégedni. Persze egy szoftverfejlesztő nyilván nem ennyit keres, de nem mindenki az. Különben elég furcsa világ lenne. És éltem már együtt nővel, akinek nem volt munkája és eltartottam bizonyos ideig ebből a fizetésből. Még mindig 41-es voltam.

Az én uram kifejezetten boldog attol, hogy nem kell főznie, mosnia, vasalnia, takaritania, gyereket oviba vinni, meg tudja csinálni....de nem szereti. Imád a gyerekkel lenni, meg dolgozni. A legboldogabb akkor lenne, ha nem dolgoznék egyáltalán, es azt a minimális házimunkát, ami az ő feladata, sem neki kellene csinálnia.
IT.s lévén elég lusta.
Nem irtam millios keresetet. Atlag 800 nettot irtam. Az előtte lévő párom is hasonloan keresett, és ugyanígy gondolkodott. Ezért nem értem a kirohanást. Na meg azért, mert te is ugyanúgy nezed a kulsöt.
És tény: Szeretek ugy elni, hogy nem kell szamolgatnom a pénzt hó végén, hogy el tudunk menni nyaralni, hogy gond nélkül meg tudom venni a dolgokat a második gyerek érkezéséhez, hogy nem lesz gond a szülésnél, mert ki tudjuk fizetni a magánkórházat... hogy most pl a tetőcserére nem kellett éveket spórolni, és sorolhatnám.
Az elved szerint amugy akkor te nem az én szintemen vagy, és elveben rám se mezhetnél, hiszen nőként keresek 6 órában annyit, mint te.

Ettől te nem vagy több ember senkinél. :)
Nem azt mondtam, hogy gond, ha a nő annyit keres, mint én. Kicsit kellemetlenül érezném magam, ha többet keresne nálam, elvégre én vagyok a férfi. Ha te megkeresel átlag 800 nettót, vagy legalább a közelébe vagy, akkor jogosan elvárod egy férfitól is. De aki 150 ezret keres, vagy esetleg munkája sincs, az ne várja el szerintem egy férfitól se.

Nem írtam, hogy több lennék bárkinél ugyancsak! A te logikád szerint vezettem le, hogy elviekben akkor te rám se nezhetnél... Hisz nőként böven többet keresek mint te.... (8 órában többet keresnék, plusz már rég csopvez lennék, ha nem megyek el szülni)
Szerintem tök mindegy, hogy a te (vagy bármelyik másik férfi) mércéje szerint van e jogalapja a fent emlitett (szerintem átlag) összeg elvárásának. Elvártam és kész, és számoltam azzal, hogy akár egyedül is maradhatok... - De egyedül simán eltartottam volna magamat. Mivel szerettem volna gyereket, így ez szempont volt a tekintetben, hogy igent mondok e egy randi meghívásra, avagy sem (Sok egyéb más tulajdonság mellett) Ezért van ennyi kényszerszingli nő! Inkább egyedül, mint egy olyannal, aki nem felel meg az elvárásaimnak!

Miért ne akarjon? Ha pl. gyereket szeretne... vagy neki az az elvárás és slusz! És boldogan el van inkább egyedül, (es meg is él abbol a 150 ből) mint, hogy egyutt legyen valakivel aki nem felel meg neki.
"és ezért van ennyi szingli pasi, mert a nőknek magasak az elvárásaik"
Nem az elvárás a magas! - A pasik többsége "kevés".

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!