Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól lehet önbizalmat vesztenie egy nőnek, akit csak szexre akarnak a pasik?
"A férfiak balekok, akik kiveszik a részük a családi munkákból, és cserébe lelki terrort kapnak."
Ilyet nem mondott senki.
Aki lelki terrort vagy fizikai bántalmazást kap, az áldozat, mindegy milyen nemű. Ha nem lép ki belőle, akkor nem balek általában, hanem alacsony önbecsülésű, sérült lelkű, vszeg már otthon is bántalmazták, onnan vitte a mintát.
Általában nem az az oka, hogy nő esetében olyan istenkirály "alfa" a pasas, hogy megéri tűrni, hogy szétverje, vagy férfi esetében olyan varázslatos puncija van/csak rondább nőt kapna, hogy inkább tűri a terrort. Nagyon nem.
A rendes férfi nem balek, és nem balek attól senki, hogy közösen csinálja a párjával a házimunkát hanem ALAP. Ezt még felhozni is gáz, annyira alap.
Nekem van párom immáron 7 és fél éve. Ő egy rendes férfi.
Együtt csináljuk a házimunkát, tisztességesen dolgozik, nagyon kedves, nem szórja a pénzt, nincsenek káros szenvedélyei. És nem unalmas, nem fintorgok tőle, hanem még jobb vele minden, mint a kapcsolat elején. Senki sem attól lesz unalmas, hogy rendes és visszafogott életet él.
A párom humoros, elvont, nagyon jókat lehet vele beszélgetni, és nagyon vonzó, jó az ágyban, és nagyon jól esik az érzelmi biztonság is, amit nyújt, hogy végre van egy olyan férfi, akiben maximálisan bízom, akinek biztosan érzem a szeretetét, és viszonzom is (de még hogy :)). Soha nem csaltam és nem is csalnám meg, és nem is hagynám faképnél, pedig lenne rá lehetőségem bőven.
Nem tökéletes a kapcsolatunk (de hűtlenség, erőszakoskodás SOHA nem volt), de ettől még iszonyatosan boldog vagyok vele.
A kérdéstől eltértünk, a véleményem viszont áll: Nem az én saram, ha csak szexet akar valaki tőlem, és senki nem fog meggyőzni az ellenkezőjéről.
Az én olvasatomban az is beletartozik a rendes, normális férfi fogalmába, hogy nem mártogatja olyanba a farkát, akit emberileg lenéz, nem tekint puszta szextárgyként másnak a testére, nem különíti el.
Az is beletartozik a rendes férfi fogalmába, hogy nincsenek beteg képzelgései egyik nemről sem, nem a nemet nézi, hanem az embert, az adott személyt. Onnan, hogy elkezd olyanokat mondani, hogy a nők így meg úgy, vagy győzködni, hogy normális, ha szextárgyként bánik valaki nőkkel, akkor onnantól megszűnt nekem létezni, mint férfi (és mint ember).
"Együtt csináljuk a házimunkát, tisztességesen dolgozik, nagyon kedves, nem szórja a pénzt, nincsenek káros szenvedélyei. És nem unalmas, nem fintorgok tőle, hanem még jobb vele minden, mint a kapcsolat elején. Senki sem attól lesz unalmas, hogy rendes és visszafogott életet él.
A párom humoros, elvont, nagyon jókat lehet vele beszélgetni, és nagyon vonzó, jó az ágyban, és nagyon jól esik az érzelmi biztonság is, amit nyújt, hogy végre van egy olyan férfi, akiben maximálisan bízom."
Ez tökéletesen illik rám is a házasságomban, mégsem érzem azt, hogy hú de fontos lennék, vagy hú de kívánna a feleségem. Addig oké ameddig húzzuk a szekeret jközösen, de az érzelmi és a tesi rész már felejtős. Valahol olvastam, hogy ma már kikérik a nők maguknak, hogy az érzelmi és a testi vágy megjelenjen egy házasságban a férfi részéről mint szükséglet. Ugyanis ez már zsarolás kategória. Szomorú, na mindegy. Az is az, hogy ha egynő tudja hogy testileg és lekileg egy fadarab, akkor miért játszik egy férfival amolyan engedek, visszahúzok játékot. Én elvettem feleségül, mert azt hittem jobb lesz, mert eljátszotta sokszor hogy tényleg jobb. Most már nem, marad a nagy semmi. Ha alap a közös háztartás, a munka, a pénzügyek, akkor miért olyan óriási nagy Istenkáromlás az érzelem és a testiség??? Na ezt magyarázza el valaki! Miért van az, hogy ha nem adok okot rá, akkor miért jó az egynőnek, hogy ellöki magától a férjét? Nem egyedi esetről beszélek. Ha valaki alkesz, agresszív esetleg valamiért kiálhatatlan, büdös, rossz a stílusa mit tudom én még mi, akkor oké, megértem. Viszont amikor ugyanúgy viselkedik valaki mint a te párod, akkor te vajon miért nem bünteted szex megvonással? Ez is egy jó kérdés!
Vagy egy nő miért élvezi, hogy már 7 éve havonta egy könyöradomány 5 percest odadob. Úgy, hogy én pl. bármit megtennék neki az ágyban, de semmi sem kell neki. Nincs szeretője, ezt a vonalat ki lehet zárni. Van közös gyerekünk, van közös házunk, autónk, életünk. Tehát dobjak el mindent amiért eddig küzdöttem, lássam asaját lányom kéthetente, mert az anyukájának teher a szex. Persze megindokolni nem tudja miért.
Na ez az igazi gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!