Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szokása sok külsőre nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szokása sok külsőre nem túl előnyös srácnak az, hogy a nők önbizalmába próbáljon taposni?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy minden átlag Jani vagy csúnyább pasi ilyen, nem akarom lejáratni vagy sározni a gyengébb külsejű férfiakat, mert közöttük is találkoztam olyannal, aki nem tesz ilyet és rendes.

DE olyannal helyes, jóképű férfiak között egyetlen eggyel sem találkoztam, aki ekézni próbálta volna a külsőmet. Ők dicsérnek legtöbbször, hogy nagyon szép vagyok, és sokan akartak közülük kapcsolatra is, nemcsak egy menetre, és ennek megfelelően párom is van. Divatban és szépségben jártas meleg srácok is kielemezték többször, hogy milyen különleges, szép arcom van + mennyire jó stílusom. Szóval a csúnya pasik egy részén kívül mindenkitől pozitív visszajelzést kapok, még melegektől is.

De a csúnyábbak közül sok volt, aki azt mondta, hogy csak átlagos vagyok, sose leszek az a hú de dögös, de ő megelégedne velem, mert nem felszínes, meg volt sok olyan is, aki valami konkrét arcvonásom vagy testrészem nyíltan leszólta először finoman, majd visszautasítás esetén akár ocsmány stílusban, és hozzá előrevetített olyanokat, hogy majd megd.ugnak majd otthagynak a nála jobb kinézetűek, nézzek szembe azzal, hogy nem vagyok elég szép ahhoz, hogy ilyen nagy pofával válogassak.

Nem fáj már nekem, hogy így gondolkodnak rólam, mert azoktól pozitív visszajelzést kapok, akiknek érdekel a véleménye, és párom is van. Csak a miértekre vagyok kíváncsi. Miért hiszik azt, hogy így az a nő le fog velük állni? Arra gyúrnak, hogy hátha elhiszi, amit mondanak, és akkor még annak is örül, hogy ennek ellenére ők összejönnének vele?

Egyébként több barátnőm is tapasztalta már ezt, meg olyan módon is tapasztaltam én is, hogy örök szingli férfi ismerősöm lefitymálta valamelyik barátnőmet, hogy nem olyan szép, miközben arra kért, hogy segítsek vele ismerkedni. Közben meg tudom, hogy sokkal jobb pasik udvaroltak neki, és nagyon határozottan úgy ítéltem meg, hogy NAGYON nem egy ligában játszanak az őt fikázó sráccal.

2020. nov. 17. 13:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert talán elhiszed, hogy nem vagy olyan szép, tehát nincs esélyed a helyes férfiaknál, és összejössz vele.
2020. nov. 17. 13:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Részben azért mert kivetitik a frusztráltságukat, részben azért mert azt hiszik így elhiszed magadról hogy egy darab szar vagy és megtisztelve érzed magad hogy ők legalább szoba állnak veled.
2020. nov. 17. 13:31
 3/14 A kérdező kommentje:

De arra nem gondolnak, hogy egy szép nő elég hamar kap annyi visszajelzést, hogy nem fog ez működni?

Egyébként az a vicc, hogy nálam egyetlen egyszer működött, de akkor 0 tapasztalatom volt párkapcsolatilag, 18 voltam, és toxikus középsulis közegben szocializálódtam, ezért nem volt foglalmam semmiről. De amióta a 20-as éveimben vagyok, soha nem ingatnak már meg ilyenek.

És szerintem ritka, hogy ez működjön egy tényleg sokak által csinosnak tartott nőnél, nálam is több tényező kellett.

2020. nov. 17. 13:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy párszor bevalik már akkor orulnek mert növeli az egojukat. Nálam is bevalt egyszer, szintén tapasztalatlan voltam, ráadásul alapból önbizalom hiányos. 8 hónap kellett mire rájöttem hogy ő nekem több feszültséget okoz mint örömet. Szokásos önbizalom leepites volt, hogy milyen az alakom, milyen az arcom, milyen buta vagyok stb. És azért még közbe 77 nőnek irogatott, biztos ami biztos ha egyszer észhez terek és kidobom. Hát szerencsere észhez tértem.
2020. nov. 17. 13:41
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem csak a szep nokkel csinaljak ezt. Igy probalnak meg felsobbrendu pozicioba kerulni. Aztan amikor nem sikerul, akkor meg jon a bosszu. Egyszeru emberek ezek, probaljak azt csinalni, ahogy ok latjak a vilagot es nem veszik eszre, hogy a vilag nem olyan, ahogy ok elkepzeltek.
2020. nov. 17. 14:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Kisebbsegi komplexusos emberek ha nem is mind, de jobban hajlamosak alattomos kis gancsokkal enyhiteni a lelki nyomorukon. Nagyon sokszor ezert taszito egy csunyabb ember, nem is a kulseje miatt.
2020. nov. 17. 14:11
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Nem fáj? Bocsi, de nem ez az első ilyen jellegű kérdésed itt, nem beszélve a hozzászólásaidról. Én egy randa femcel vagyok, és vállalom, hogy emiatt qrva frusztrált. De egy állítólag szép nőnek, aki állítólag 7 éve boldog, harmonikus kapcsolatban él egy kívül-belül remek férfival, mi oka van ennyit pörögni ezen a témán?
2020. nov. 17. 14:25
 8/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, lehet hogy azért mert bosszantja hogy napi szinten arról van szó ebben a kategóriában hogy a ronda férfiak milyen jó emberek, bezzeg a helyes mind atver, de nekünk nőknek csak ők kellenek.
2020. nov. 17. 14:35
 9/14 A kérdező kommentje:

8

Pontosan. Meg érdekel, mire számítanak. De lehet aztán én vagyok a h.ülye és le kéne sz.arni. :D

2020. nov. 17. 14:42
 10/14 anonim ***** válasza:
8: Érthető és az is, ha ennek hangot ad. De boldog emberként újra és újra ezen pörög. Fura... A nyomorukon szoktak így pörögni a frusztrált emberek.
2020. nov. 17. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!