Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól lehet önbizalmat vesztenie egy nőnek, akit csak szexre akarnak a pasik?
Nem a 6-os vagyok, de reagálok. A rendes férfi az olyan, mint a becsületes politikus. Mind előadja, hogy az, de sosem tudhatod, mikor bukik ki az ellenkezője arról, aki annyira másnak tartotta magát.
+Aki mondogatja magáról, hogy milyen rendes, az garantáltan nem az.
"Oké, az tiszta, hogy mennyi férfi nem normális. És, a másik oldalról, szerintetek ti vagytok a normális, komoly és színvonalas nők?"
Így van. Az vagyok.
Nem nyalogatom semmilyen sebem, és nem rosszak "a férfiak", csak bizonyos férfiak, bizonyos EMBEREK.
Nincsenek sebeim, mára eljutottam oda, hogy nem minősít engem az, ha valaki csak szexet akar tőlem, nem én vagyok a hibás, és nem fogom azt gondolni magamról, hogy azért történik ez, mert nem vagyok alkalmas másra. Mivel van komoly párom immáron sok éve, és más férfi is akarna komolyat tőlem.
Szerintem világosan leírtam, hogy azokat a férfiakat tartom szánalmasnak, akik
- olyan elven működnek, hogy emberileg lenézett nőkbe akarják a farkukat mártogatni, és közben szilárd meggyőződésük, hogy ők többet érnek, az fel sem merül, hogy ők alkalmasak komolyra vagy nem, ők megtehetik, hogy ez meg az a nő csak szexre jó, amíg nincs jobb
- elvárják, hogy azzal meghatározhassák a másiknak az értékeit, hogy kinyilatkoztatják, hogy ő csak pár dugásra/szeretői kapcsolatra alkalmas - mivel kifejezetten bepöccennek, ha jelzem, hogy én nem fogom ezt gondolni magamról/képen röhögöm őket visszautasításkor
- gátlástalanul fogdosnak nőket, és szégyentelenül tesznek alpári célzásokat (a tini osztálytársaimtól utólag már bocsánatos a dolog, de felnőtt férfitól nem az)
Generálisan a férfiakkal SEMMI bajom nincs, imádom a páromat, és millió tiszteletre méltó férfi kollégám, ismerősöm is van.
22-es. Tehát? Pont te vagy olyan mint a politikus, beszélsz, de nem mondasz semmit! Ezek szerint nincs rendes férfi. Mondjuk a rendes férfi az olyan nőknek kellene, aki valami aberrált nárcisztikus agresszív hazudozó barommal élt együtt. Majd amikor megkapják a rendes férfit, azon kapják magukat, hogy húúú de unalmas fószer az előzőhöz képest. Az a baj, hogy a nők ugyanazokra a típusokra buknak. Vannak szolga lelkű nők, akiknek sosem lesz "Rendes" pasija, mert nem tud mit kezdeni vele. Neki egy uralkodóra van szüksége. Az uralkodó nőknek a mindennapokban szolga férfi kell, de a szexre meg egy emberállat. Az van, hogy a rendes férfi kategória egyelő a vesztes férfi kategóriával. A rendes férfinek az arcába lehet köpni, lelkileg lehet taposni. Attól ő még ugyanúgy fogja az igát húzni. A rendes férfi olyan mint egy busz. Télen-nyáron, hóban, kánikulában, esőben-fagyban teszi a dolgát, kiszámítható. Viszont utazni vele nem nagy szám. Viszont egy sportautó az drága, az nem lehet mindenkinek, azzal kezesen kell bánni. Na, azzal kölekedni viszont izgalmas!
A rendes férfi nem hős, nem az akinek az álmaitokban gondoljátok. Nem a gáláns macsó, a sportos rosszfiú. A rendes férfi az, akit észre sem veszed az életed során. Na itt a baj! A fogalmakat keveritek. A rendes férfi nem az a termék a polcon, aki díszes csomagolásban van 160cm magasan a polcon, szem előtt. A rendes férfitől fintorogsz. Tudod te milyen halálosan unalmas az, amikor a rendes férfi azon munkálkodik, hogy neked jót tegyen? Pl. főz, mos, bevásárol, a gyerekkel játszik, nem dohányzik, nem iszik, mindig tudod mikor megy, mikor jön. Az ágyban a te kedved keresi, nem szórja a pénz, próbál rád figyelni? Ezt a nők 1-2 év után megunják. Unalmas. Szexuálisan nem vonzó. Nem férfias. Na jó, dolgozik, haza hozza a pénzt, tehermentesít rengeteg dologban. Na jó vele maradtok, de szenvedtek mellette. Esténként a férfiállatról álmodoztok.
Mi ennek a képletnek a végeredménye? Az, hogy nincs olyan férfi, akivel hosszú távon jó lenne nektek! Persze, most jó lenne a rendes férfi, hogy levegőhöz jussatok... :D
24
Amit leírtál, az kb. felér egy pszichiátriai esettanulmánnyal rólad. :)
(nem az a válaszoló vagyok, akire reagáltál, csak közbeugatok)
A világ is így működik. Egyszerűbb és nyugtatóbb hinni a mesékben, mintsem szembenézni a valósággal. Egyébként mi az írásomban a pszichiátriai. Legalább tudnád a psziciátria jelentését, addig oké, hogy fajsúlyosabb mint a pszichológia. Még jó hogy mindkettő mesterséges ál tudomány, ami meg akarja magyarázni hogy nincs lélek, csak materializmus. Ez látszik is a pszichiátria módszerein. Oké, ez neked magas, csak gondoltam... inkább hagyjuk, nem azonos sorból nézzük a mozit, még véletlenül sem akarlak a hitedben megsérteni vagy megtéríteni.
Csak gondoltam reagálok a közhellyé züllesztett "rendes férfi" mítoszra.
"aki kifogja ezeket a pasikat"
Azok a pasik, akik jarnanak vele, a friendzone-ban talalhatok :)
Ugye ami a ferfiak eseteben a friendzone, az a noknel a fuckzone.
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!