Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okom lehetne arra hogy önbizalmam legyen?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy olyan nő, akiért a férfiak megőrülnek. Nem vagyok csúnya, de eddig csak pár hónapig tartó kapcsolataim voltak. Volt olyan barátom akivel én kedves voltam, de utólag mindig kiderül, hogy én kevesebbet kaptam, mint amennyit adtam. Egyből senkivel se feküdtem le, mégis kihasználtak. Valahogy tőlem minden nő jobb a férfiak számára. Ezt bizonyítják az exeim is, akik azóta már más nőkkel megházasodtak, vagy tartós kapcsolatban élnek. Azért mert nem kellek senkinek már semmi önbizalmam nincs. Most miért lenne? Hiába nem vagyok csúnya, és értek egy pár dologhoz, ha senki nem értékeli.2020. szept. 7. 10:08
3/5 anonim válasza:
Az a baj hogy ez egy ördögi kör. Biztos van olyan aki tudna értékelni, de te még lehet , hogy őt nem tudod értékelni.
4/5 anonim válasza:
Mert eddig megpróbáltad az egyik irányt, ami eddig sosem jött be. Mi lenne, ha pont emiatt lennél egy önbizalommal teli valaki, aki végre nem hagyja magát?
5/5 anonim válasza:
Önismeret.
Ha az nincs, önbizalmadat mire alapoznád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!