Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, kihez forduljak hogy bízzak az emberekbe? és ne legyek féltékeny. Nagyon nincs önbizalmam. Kövérnek érzem és látom magam. Mindig azt hiszem becsap a párom és valaki más tetszik neki. Olyan rossz érzés.
Figyelt kérdés
2020. okt. 14. 14:27
2/7 anonim válasza:
Pszichológus! Egyáltalán milyen magas vagy, mennyi a súlyod? Egyébként még ha túlsúlyos is lennél, akkor is simán tetszhetsz a párodnak, nem mindenki a csontkollekciókra bukik.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is pszichológus, én is keresem már.
4/7 anonim válasza:
Menj el pszichológushoz.
A párod miatt meg ne aggódj, ha nem tetszenél neki, nem lenne veled. Bár, erre a szakember biztosan jobban rá tud vezetni, mint én, egy laikus.
5/7 anonim válasza:
Ehhez sajnos szakemberre lesz szükséged.
6/7 anonim válasza:
Én azt hittem alaptalanul vagyok féltékeny.. De egyszer csak kiderűlt, hogy a párom egy lánynak adja a szépet és nekem azt hazudta, hogy szeret. Igaz nem jött össze neki a lány mert ronda és öreg, de innen már nem volt más választás, csak a szakítás.. Inkább egyedül, mint így.. Valószínűleg szex közben is rá gondolt. Ezek nagyon fájó dolgok. Kevés voltam neki. Nagyon rossz érzés. De majd lesz olyan aki becsűl. De egyenlőre még fel kell állnom. Megéreztem, azért voltam féltékeny.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Keresek egy pszichológust
2020. okt. 15. 04:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!