Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi segített túljutni azon, hogy aki nektek tetszett, váratlanul mást választott párnak? Ha az önbizalmatok ettől megcsappant, mi segített visszaszerezni a saját "egótokat"?
Értem 2-es. Köszönöm a te válaszod is.
Csak jelen esetben én vagyok a nő és arra is közel 1,5 évet vártam, hogy egyáltalán valaki megtetszen, pedig már nem vagyok mai csirke.
Nem lehet hogy egy kicsit már előtte is önbizalom hiányod volt? Úgyse jönne össze ezért lebeszéled magad mindenkiről?
1,5 év alatt nem tetszett senki? Nyiss a világra, engedd hogy bókoljanak neked ne görcsölj rá.
#2 voltam
Valószínű már előtte is önbizalomhiányom volt, de van is okom rá.
A bókokat még 20-on évesen sem tudtam kezelni, de így közel a 40-hez sem, ez nem változott.
Tényleg senki nem tetszett 1,5 év alatt a környezetemből. Bár 1 lehet, hogy mégis volt, csak lebeszéltem valóban magam róla, miután kiderült, hogy 6 évvel fiatalabb, mint én.
Szerintem még egy embernek sincs oka önbizalomhiányosnak lenni, fordulj segítségért egy szakemberhez, utána szerintem a párkeresés is könnyebb lesz
Sehogy. Mentem tovább. Úriemberesen fogadtam mindig.
Azt rosszabbul viselem, ha kapcsolatban csalnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!