Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért dolgoznak egyes férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dolgoznak egyes férfiak hihetetlenül keményen azon, hogy letörjék egy nő önbizalmát?

Figyelt kérdés

Olykor teljesen elrugaszkodott megállapításokat téve...

Olyanokra gondolok, mint mikor látványosan vékony lányokat kövéreznek, látványosan csinos alakú, feszes fenekű embereket löttyedteznek, olyanokat, akikről ordít, hogy rengeteg munka van a testében és toronymagasan az átlag fölött van vagy például egy fiatal, huszonéves embernek mondogatják, hogy lejárt szavatosságú, kivénhedt, vagy pár éven belül az lesz.

Mire jó ez? Nyilván van, ami ízlés dolga, de nagyon sok dolog annyira nyilvánvalóan nem igaz, mégis azokkal dobálóznak egyesek. Mi a célja ezeknek az embereknek ezzel? Miért jó ilyeneket benyögni magukat égetve egy olyan világban, ahol egy semmilyen szempontból sem előnyös nő szarát is megenné egy elég széles réteg csak azért, hogy szóbaálljon velük?

Az ilyen sértésnek szánt valamiknek mi a szerepe és miért jó kényszeresen odamondani mindenhova az abszolút valótlant?

2020. nov. 24. 11:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Mert az önbizalomhiányos lányokat könnyebb hitegetni, irányítani. Aki meg van elégedve magával, annak nincs szüksége pasira, hogy megerősítse az önbizalmát.
2020. nov. 24. 11:15
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogy megdughassák.
2020. nov. 24. 11:34
 3/20 anonim ***** válasza:
96%
Mert debilek. Azt hiszik, így majd dugni fog velük a nő.
2020. nov. 24. 11:38
 4/20 A kérdező kommentje:

2,3 ez a viselkedés tényleg nonszensz, ha valóban ez a cél vels...

Az ember olyanokkal bújik ágyba, akik mellett nőnek érzi magát, akik önbizalmat adnak neki és akikkel jól érzi magát. Vagy lehet, hogy csak én vagyok úgy, hogy azzal vagyok szívesen, aki elfeledteti velem a vélt vagy valós problémáimat, amíg vele vagyok. :D

2020. nov. 24. 11:42
 5/20 anonim ***** válasza:
83%
Azért, mert az ilyen embereknek van valójában önbizalom hiányuk és ezt úgy igyekeznek kompenzálni, hogy más embereket lenéznek. Azt tudom, hogy nekem ilyen férfi nem kéne és igyekeztem mindig is távol maradni tőlük. Tehát még a baráti körömből is kizárni.
2020. nov. 24. 11:47
 6/20 A kérdező kommentje:
5 igen, én is igyekszem elhatárolni magam tőlük. Már csak a saját lelki egészségem érdekében is..
2020. nov. 24. 11:51
 7/20 anonim ***** válasza:
8%
#11.42 Ne vetítsd ki a saját gondolkodásmódod mindenkire! Van, aki máshogy gondolkodik. (2-es vagyok)
2020. nov. 24. 11:53
 8/20 anonim ***** válasza:
85%
És a nők miért csak az ilyen "férfiakat" veszik észre? Tisztelet a kivételnek. Aki meg normális lenne, annak a közeledését észre sem veszik, vagy nem értékelik.
2020. nov. 24. 12:10
 9/20 anonim ***** válasza:
40%

Én férfiként sem értem, hogy te meg miért foglalkozol olyanokkal, akik le akarják törni az önbizalmad. Megvonod a vállad, elmosolyodsz, és továbblépsz az ilyen beszólásokra, 1 perc múlva elfelejted az egészet.

Ehelyett te pörögsz a hülyéken.

Tudod, hogy nekem életem során hány paraszt női beszólást kellett elviselnem? Nem fennakadtam ezeken, hanem léptem, kerestem olyat, akinek valami akad is a fejében

2020. nov. 24. 12:13
 10/20 anonim ***** válasza:
19%
#9: Egyeseknél ez szerintem valamiféle mazochizmus lehet. Plusz önigazolási kényszer, hogy nekik azért szar az életük, mert valaki megsértette a lelküket. Az ilyen nők folyton csak picsognak, sajnáltatják magukat, és nem veszik észre, hogy mekkora kárt okoznak önmaguknak. És persze azzal jönnek, hogy rájuk azért nincs szükségük a férfiaknak, mert ők nem "topmodellek". Hát nem, nem ezért nem kellenek, hanem pontosan a mentalitásuk miatt. Kell a farncnak egy olyan nő, aki állandóan csak ilyen dolgokon rugózik, ahelyett, hogy fejlesztené önmagát, és szétnézne maga körül. Ha szétnézne, láthatná, hogy rengeteg átlagos nőnek is van párja, csak azok a nők valószínűleg nem annyira negatívak, mint ő. Ezen az alapon akkor bárki összeomolhatna bármi miatt, mindenkit ért már sérelem. De aki folyton csak ezekre figyel fel, az szerintem kényszeres ember.
2020. nov. 24. 12:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!