Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dolgoznak egyes férfiak hihetetlenül keményen azon, hogy letörjék egy nő önbizalmát?
Olykor teljesen elrugaszkodott megállapításokat téve...
Olyanokra gondolok, mint mikor látványosan vékony lányokat kövéreznek, látványosan csinos alakú, feszes fenekű embereket löttyedteznek, olyanokat, akikről ordít, hogy rengeteg munka van a testében és toronymagasan az átlag fölött van vagy például egy fiatal, huszonéves embernek mondogatják, hogy lejárt szavatosságú, kivénhedt, vagy pár éven belül az lesz.
Mire jó ez? Nyilván van, ami ízlés dolga, de nagyon sok dolog annyira nyilvánvalóan nem igaz, mégis azokkal dobálóznak egyesek. Mi a célja ezeknek az embereknek ezzel? Miért jó ilyeneket benyögni magukat égetve egy olyan világban, ahol egy semmilyen szempontból sem előnyös nő szarát is megenné egy elég széles réteg csak azért, hogy szóbaálljon velük?
Az ilyen sértésnek szánt valamiknek mi a szerepe és miért jó kényszeresen odamondani mindenhova az abszolút valótlant?
2,3 ez a viselkedés tényleg nonszensz, ha valóban ez a cél vels...
Az ember olyanokkal bújik ágyba, akik mellett nőnek érzi magát, akik önbizalmat adnak neki és akikkel jól érzi magát. Vagy lehet, hogy csak én vagyok úgy, hogy azzal vagyok szívesen, aki elfeledteti velem a vélt vagy valós problémáimat, amíg vele vagyok. :D
Én férfiként sem értem, hogy te meg miért foglalkozol olyanokkal, akik le akarják törni az önbizalmad. Megvonod a vállad, elmosolyodsz, és továbblépsz az ilyen beszólásokra, 1 perc múlva elfelejted az egészet.
Ehelyett te pörögsz a hülyéken.
Tudod, hogy nekem életem során hány paraszt női beszólást kellett elviselnem? Nem fennakadtam ezeken, hanem léptem, kerestem olyat, akinek valami akad is a fejében
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!