Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért dolgoznak egyes férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dolgoznak egyes férfiak hihetetlenül keményen azon, hogy letörjék egy nő önbizalmát?

Figyelt kérdés

Olykor teljesen elrugaszkodott megállapításokat téve...

Olyanokra gondolok, mint mikor látványosan vékony lányokat kövéreznek, látványosan csinos alakú, feszes fenekű embereket löttyedteznek, olyanokat, akikről ordít, hogy rengeteg munka van a testében és toronymagasan az átlag fölött van vagy például egy fiatal, huszonéves embernek mondogatják, hogy lejárt szavatosságú, kivénhedt, vagy pár éven belül az lesz.

Mire jó ez? Nyilván van, ami ízlés dolga, de nagyon sok dolog annyira nyilvánvalóan nem igaz, mégis azokkal dobálóznak egyesek. Mi a célja ezeknek az embereknek ezzel? Miért jó ilyeneket benyögni magukat égetve egy olyan világban, ahol egy semmilyen szempontból sem előnyös nő szarát is megenné egy elég széles réteg csak azért, hogy szóbaálljon velük?

Az ilyen sértésnek szánt valamiknek mi a szerepe és miért jó kényszeresen odamondani mindenhova az abszolút valótlant?

2020. nov. 24. 11:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Sajnálom, hogy a válaszom megint kiverte pár embernél a biztosítékot, a jelek szerint ők magukra ismertek a jellemzésemből. Aki folyamatosan csak azokat veszi észre, akik bántják őt, az nem normális. Felnőttként azért már illene tovább lépni ezeken a dolgokon, nem pedig folyamatosan ezen pörögni. De persze nyilván sokkal könnyebb mást okolni a saját szar helyzetünk miatt, mint reálisan nézni a dolgokat. Egy értelmes, normális, felnőtt ember nem ezen pörög állandóan, ennyi erővel én is ki tudnék választani x darab olyan embert az életemből, akik bántottak (akár a külsőm miatt is), és naphosszat rugózhatnék ezen. Csak ez már kényszeres dolog lenne. A 10-es voltam.
2020. nov. 24. 12:32
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Te most ezt mint nő kérdezed?

Ez most télleg komoly?

Nemistudom kiknek a szokásuk egymást fikázni amúgy.És azt sem tudom,hogy miért van az a fáma,hogy tkpen a nők egymással rivalizálva öltözködnek,sminkelnek,szépítkeznek,nem pedig a ffiak miatt.

De nekem mind1.Gondold azt,amit akarsz.Más dolgunk sincs csak a másik krapek nyakkendőjéről,cipőjéről,frizurájáról összpletykapartit tartani.

Megyek is,kiállok egy seprűvel kibeszélni a szomszédasszonyt a másik szomszédommal,mintha új kabátja lenne oppá!!!

2020. nov. 24. 14:07
 13/20 anonim ***** válasza:
5%
Vagy mert túl sok nagypofájú nőt láttak már.
2020. nov. 24. 14:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki barmilyen módon le akarja törni egy másik ember önbizalmát, annak kisebbségi komplexusa van. Konkrétan beteg.
2020. nov. 24. 15:41
 15/20 anonim ***** válasza:

"Vagy mert túl sok nagypofájú nőt láttak már."

Oksi, de ki veszi komolyan, amit egy ilyen gyerek mond? Mert kb. mindenki körberöhögi.

2020. nov. 24. 16:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Én gyűlölöm a nőket. Minden olyan embert tisztelek, aki képes akár csak szavakkal fájdalmat okozni egy nőnek :) Szerintem sokan vagyunk így, és ez jól is van így
2020. nov. 24. 19:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Oh te szegény 16 os.. Hát anyuci nem ölelgetett eleget kisfiúként? Nem baj, szeresd csak a fiúkat, legalább a rossz gének nem szaporodnak.
2020. nov. 24. 21:35
 18/20 anonim ***** válasza:
8%

Nincs vele semmi célom, szimplán csak megvetem a nőket.

Tulajdonképpen nem is tartom őket embereknek, számomra pusztán két lábon járó pinák meg csöcsök.

És eszerint is bánok velük.

2020. nov. 24. 22:07
 19/20 anonim ***** válasza:
#18 így is kell. Sajnos a többség még nem csak belsőleg, hanem vizuálisan is groteszk módon csúnyácska gnóm:(
2020. nov. 24. 22:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Ki mint vet, úgy arat. :) Én is így bánok az ilyen emberekkel. Tönkreteszem. :)
2020. nov. 25. 00:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!