Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Attól lehet önbizalmat veszten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól lehet önbizalmat vesztenie egy nőnek, akit csak szexre akarnak a pasik?

Figyelt kérdés
Van egy lány a baráti körben, aki kifogja ezeket a pasikat, azt mondta, hogy már semmi önbizalma és nem mer ismerkedni, mert csak szexkapcsolatot akarnak tőle a legtöbb esetben. Ettől tényleg lenullázódik egy nő önbizalma? Ha igen mi az oka? Hiszen nagyon vonzó és szép.
2020. dec. 29. 21:04
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
59%

Nem fogja ki ezeket a pasikat. Csak ezeknek a pasiknak ad lehetőséget. A kettő között nagy a különbség.

És ezt nem önbizalom vesztésnek hívják, hanem kognitív disszonanciának. Nehezen tudja feldolgozni, hogy akiknek ő kell, azoknak ő nem kell.

2020. dec. 29. 21:06
 2/34 anonim ***** válasza:
74%
Igen. Ez egy tragédia. Nem azt érzed, hogy vonzó és szép vagy, hanem hogy nem vagy elég jó nő ahhoz, hogy kapcsolatot akarjanak veled. Max ilyen lúzerek. Nagyon le tud lombozni. Én 3 hónap társkeresés után úgy döntöttem, feladom. Naponta lenne aki dugna és 10-15 évvel fiatalabb vagy idősebb nálam.
2020. dec. 29. 21:07
 3/34 A kérdező kommentje:
2. Te szép vagy?
2020. dec. 29. 21:10
 4/34 anonim ***** válasza:
24%

Hát, én is látom ezt a jelenséget a nőknél. Itt, a GYK-n is van rengeteg fiatal lány, akik ilyen háttértörténettel fordulnak segítségért idefent a válaszolókhoz. Szinte naponta látok ilyen jellegű kérdéseket, de érdemi választ, vagy javaslatokat szerintem ezesetben a legnehezebb adni, mert itt tényleg számítana, hogy milyen a lány kinézete. Sok esetben a túl szexualizált küllemük és öltözködésük miatt fognak ki olyan célközönséget, amibe végül bele lehet fáradni idővel.

20/F

2020. dec. 29. 21:10
 5/34 anonim ***** válasza:
66%

Az #1-esnek igaza van.

Amúgy durva, hogy mennyire megy ezzel kapcsolatban a kettős mérce. Ha egy pasi rossz nőt választ, akkor ömlik rá a fröcsögés, hogy biztos OLYAN nőt választott. Ha egy nő 100 red flaggel választott gáz pasit, itt még akkor is védik, hogy ő nem tehet semmiről. Durva...

2020. dec. 29. 21:12
 6/34 anonim ***** válasza:
81%

Kettes vagyok. Átlagos nő, kedves, mosolygós arccal, sportos alakkal, visszafogott öltözködéssel. Nyilván nem vagyok a legideálisabb korban, mert elmúltam negyven, de gondoltam, valami hasonló korú átlagos férfi rám ír esetleg, de nem. Csak fiatal srácok akik udvarolnak ezerrel meg idős férfiak akikhez még én vagyok fiatal. Aki korban kb hozzám illene, azok közül csak kevesen írnak rám és azokkal nagyon nem illünk össze (nem tud helyesen írni, több füle van mint foga, tetovált, dohányzik stb)

Pedig totálisan ellennék egy kedves elvált apukával, nem igénylek macsót meg kigyúrtat meg ki tudja.

2020. dec. 29. 21:18
 7/34 anonim ***** válasza:
42%
#6: Miért van az, hogy minden korosztályból ugyanerről panaszkodik egy csomó nő, más nők meg simán találnak normális férfiakat?
2020. dec. 29. 21:20
 8/34 anonim ***** válasza:
37%
Nem ertem miert pontoztatok le az elsot. Ha valaki sorban fut bele ugyanolyan helyzetekbe, ugyanolyan tulajdonsagokkal rendelkezo emberekbe az nem veletlen. Az hogy kivel ismerkedsz a sajat dontesed es ha mindig olyanoknal kot ki akik csak szexet akarnak erdemes elgondolkodnia hogy miert lehet ez. Nem rossz ember ez nem azt jelenti de van valami tudattalan vonzodasa vagy mintaja ami mindig ebbe viszi
2020. dec. 29. 21:24
 9/34 anonim ***** válasza:
50%

Más nők meg simán találnak normális férfiakat? Szerencse kérdése is. Nem válogathatom meg, ki kezdeményez nálam, a társkeresőn én is kezdeményeztem egyszer kétszer de komolytalanok voltak, ghostingoltak stb . Volt már egy hosszú, komoly kapcsolatom (házasság) tehát nem arról van szó, hogy sosem kellettem senkinek, de ez most így elég szívás.

És nem panaszkodni jöttem, hanem válaszolni a kérdezőnek: nem, rohadtul nem növeli az önbizalmamat, hogy a sok kanos huszon-harminc éves fiatal pasi dugna. Az növelné az önbizalmamat, ha egy negyvenes pasi, aki hozzám illik, komoly szándékkal udvarolna. A "dugható" meg a "szexi" nem a szinonimája annak, hogy "értékes".

2020. dec. 29. 21:26
 10/34 anonim ***** válasza:
36%

#9: A "dughatót" az kapja meg, aki dugható. Az "értékest" pedig az, aki értékes.

Fura amúgy, hogy mennyire máshogy van kezelve, ha a válaszod egy férfi írja le. Ha egy férfi leírja, hogy nem kell egy normális nőnek sem, akkor egyből megmondják, hogy biztos vele van a hiba, változtasson magán, magánál sokkal jobb nőkre vágyik és hasonló dolgok.

2020. dec. 29. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!