Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők tényleg potenciális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg potenciális bátalmazóként néznek minden férfira?

Figyelt kérdés

Egy kicsit talán furának hathat a kérdésem, de ez a lényege. Az elmúlt időszakban többször is szembejött velem egy-egy írás, cikk hasonló témában, de a legutóbb olvastam valahol (félig szakmai, félig lazább hangvétellel), hogy a lakosság kb. fele férfiakból áll, így a nők potenciális bántalmazóként kell hogy tekintsenek a lakosság felére. Ez később taglalva is volt a cikkben, hogy egy férfi nem ismerheti azt a fajta félelmet, amit például egy sötétben egyedül hazasétáló nő át kell hogy éljen. Tehát ilyen értelemben kell bántalmazóként tekintenük a férfiakra, hogy pl. a sötétben sétálásnél nem tudhatja, hogy ki jön vele szembe, de ha férfi, az jó eséllyel fizikailag erősebb nála, stb...

Szóval a kérdésem az, és ez persze elsősorban a hölgyekhez szól ,hogy ti tényleg így gondolkodtok, tényleg belétek van ez kódolva? Ha például leszólít titeket egy srác, az is megfordul a fejetekben, hogy mi van ha bántani, zaklatni fog?

2020. nov. 23. 02:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
23%

50.-nek.

És a GÁZ alapján azonosítanak??? Ez nem egy CSI film.

Meg mit mond a kórházban? Gyanútlanul sétált haza hajnalban, a 180 centis, 100 kilós testével, mikor egy 50 kilós 160 centis nő elé ugrott, 2X pofán lőtte, és meg akarta erőszakolni?

2020. nov. 23. 13:42
 52/89 anonim ***** válasza:
11%
Öhm... Okoskodó, paranoiás nőszemély: Nem, nem vagy jogász. Ez nagyon látszik.
2020. nov. 23. 13:43
 53/89 anonim ***** válasza:
88%

51 Nem a gáz alapján, hanem az alpján, hogy engedélyköteles közterületen magadnál tartani. Erről van nyilvántartás valószínűleg. A kört lehet azzal szűkíteni milyen nemű korú volt nagyjából aki arcon lőtte, így nem túl bonyolult szerintem levezetni.

Egyébként messziről rálőhetne, ha valós veszélyben van. Maradandó sérülést (közelről arcon lőni) nem okozhat, csak azért mert fenyegetve érezte magát.

2020. nov. 23. 13:46
 54/89 anonim ***** válasza:
52 Senki nem is írta, miért, te az vagy?
2020. nov. 23. 13:47
 55/89 anonim ***** válasza:
0%

52.-nek.

De mit jogászkodjak???

Játszunk!

Én vagyok a támadó, meg akartam erőszakolni valakit. De ő 2X pofán lőtt.

1.: Hülye vagyok, hogy mentőt hívjak?

2.: Mit mondjak, miért kaptam?

3.: Honnan tudom a neved, címed, fegyvered sorszámát,..., hogy azonosíthassalak?

4.: Mennyire hihető, hogy egy nagydarab sittes palit, megtámadott egy kicsi nő?

És még 1X. TE, nyugodtan hagy magad megerőszakolni! ÉN, nem fogom!

ENNYI!

2020. nov. 23. 13:48
 56/89 anonim ***** válasza:
0%

53.-nak.

56 292 ennyi engedély volt kiadva 5 éve gázpisztolyra. Szerinted azóta mennyi van?

És mennyien hordják engedély nélkül?

És elmondom, hogy meg is ölheted a támadód!

2020. nov. 23. 13:52
 57/89 anonim ***** válasza:
91%

55 56 Jaa hát persze, ha ez így működik a gyakorlatban! hogy vissza sem bírják keresni (nem hiszem el), ezért bármit megtehet bárki, az tök jó. Az meg még jobb, ha csak bárkinek ki lehet lőni a szemét ok nélkül, mert fenyegetve érezted magad. Mert hogy ezek szerint nem kell hitelt érdemlően bizonyítani sehol, hogy meg akartak támadni (de semmi bajod nem esett), vagy csak úgy megtetted, mert megtehetted.

Én azért nem úgy látom, hogy a gyakorlatban ez így működik, de ha te biztosan tudod, hogy így van, akkor elhiszem neked.

2020. nov. 23. 13:56
 58/89 anonim ***** válasza:
0%

57.-nek.

Befejezte, egy buta troll vagy!

2020. nov. 23. 13:58
 59/89 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi, hogy beugatok, de egy gázpisztolyt, hogyan lehet visszakeresni?
2020. nov. 23. 13:59
 60/89 anonim ***** válasza:
58 Hasznos az önreflexiód, köszi.
2020. nov. 23. 14:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!