Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők tényleg potenciális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg potenciális bátalmazóként néznek minden férfira?

Figyelt kérdés

Egy kicsit talán furának hathat a kérdésem, de ez a lényege. Az elmúlt időszakban többször is szembejött velem egy-egy írás, cikk hasonló témában, de a legutóbb olvastam valahol (félig szakmai, félig lazább hangvétellel), hogy a lakosság kb. fele férfiakból áll, így a nők potenciális bántalmazóként kell hogy tekintsenek a lakosság felére. Ez később taglalva is volt a cikkben, hogy egy férfi nem ismerheti azt a fajta félelmet, amit például egy sötétben egyedül hazasétáló nő át kell hogy éljen. Tehát ilyen értelemben kell bántalmazóként tekintenük a férfiakra, hogy pl. a sötétben sétálásnél nem tudhatja, hogy ki jön vele szembe, de ha férfi, az jó eséllyel fizikailag erősebb nála, stb...

Szóval a kérdésem az, és ez persze elsősorban a hölgyekhez szól ,hogy ti tényleg így gondolkodtok, tényleg belétek van ez kódolva? Ha például leszólít titeket egy srác, az is megfordul a fejetekben, hogy mi van ha bántani, zaklatni fog?

2020. nov. 23. 02:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
0%

"Mi lenne ha ahelyett hogy a nőket hibáztatod amiért nem játszuk a Fekete Özvegyet, inkább a támadókat hibáztatnád?"

Tömegesen hibáztatják a hozzászólók a férfiakat. Azon nem akadsz ki?

Durva, hogy mi megy ezen az oldalon. Párszor már mutattam a környezetemben élő nőknek kérdéseket és válaszokat innét és rendszeresen kiakadtak a nőkre. Kíváncsi vagyok, hogy erre a kérdésre majd mit mondanak...

Mondjuk, ezen az oldalon egy csomó nő olyanon is kiakadt, hogy csókolózni mernek az emberek az utcán. Amikor meg az kerül szóba, hogy a nő esetleg csinálhatna kaját a férfinak, ott a pokol is elszabadul... Csak hab a tortán, hogy most már a férfiakat általánosítóan belehet állítani erőszaktevőnek is... Aztán majd, pár kérdéssel arrébb megy a felháborodás, hogyha a férfiak is hasonlóan ostoba szinten általánosítanak a nőkkel szemben.

Kéne ide pár pszichológus, az tuti.

2020. nov. 23. 13:00
 42/89 anonim ***** válasza:
89%
40 Aztán lesz priuszod is, többet már nem tarthatsz magadnál gászpisztolyt. Ez így működik.
2020. nov. 23. 13:01
 43/89 anonim ***** válasza:
97%

Ha kicsit is kevésbé lennél korlátolt, vagy tovább jártál volna iskolába, sikerülne értelmezni amit írtam. Próbáld meg újra, hátha másodszor sikerül.

Írtam női oldalról is előítéletet, ahogy írtam nem nemi, hanem más nemzetiségre nézve negatív előítéletet is. Mert nem mindegy, hogy az előítélet mögött milyen mozgatóerő van. A haláltól, súlyos testisertéstől való félelem szerintem teljesen más mint, hogy júj mi lesz velem, ha a gonosz nő kitartatja magát aztán orvul elválik, vagy, hogy mi lesz velem ha a férjem felcsinál és lelép a szilikonos titkárnővel?

Persze, ha ennyire egyszerű vagy, tekintheted egyenértékű problémának.

Emellett a juj mi lesz... hiszti minden helyzetben adott, tehát minden logika nélkül működik, az itt taglalt probléma pedig adott helyzethez, személyhez, viselkedéshez kötött.

De te úgyse fogod látni a különbséget gondolom, úgyhogy legalább azt vedd észre, hogy mindkét nemtől írtam negatív előítéletet. Ennyi talán sikerül.

2020. nov. 23. 13:03
 44/89 A kérdező kommentje:

Hagyjuk már... majd biztos a rablást kísérlő személy a rendőrségre fog szaladgálni... meg mi alapján fognak azonosítani? :D

Én támogatom a "fegyver" hordását. Ha egy gázpisztollyal meglövöd, garantáltan nem fog utánad menni. De ha menekülni próbálsz, valszeg nem fogsz tudni lefutni egy férfit...

2020. nov. 23. 13:03
 45/89 anonim ***** válasza:
91%

Jó, akkor itélj el azért mert ha necces a helyzet akkor elfutok.

Tudod mit, nem érdekel. Örülök neki hogy te erős vagy és ügyesen tudsz lövöldözni, és biztonságban érzed magad tőle. Csak vigyázz magadra és legyél boldog.

2020. nov. 23. 13:04
 46/89 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy elítéllek, ennyire nem kell snowflake-nek lenni. Arról van szó, hogy amit mondasz, az hülyeség. Egy jobb kondiban lévő férfi elől nem fogsz tudni elfutni.
2020. nov. 23. 13:07
 47/89 anonim ***** válasza:
91%

Lefutni nem tudjuk, de elég nagy zajt csaphatunk futás közben és elég időt nyerhetünk, hogy biztonságba jussunk. Nálam sincs fegyver. Bors spray-m van, de többnyire az sincs nálam.

Szerencsére olyan környéken lakom és olyan útvonalakat használok ahol nem jellemző az erőszak. Emellett növelem az esélyeim azzal, hogy olyan időben mozgok, mikor mások is vannak még az utcán, illetve a lakásokban sokan ébren vannak még.

Sajnos teljesen kizárni így sem lehet a veszélyt, de sokat segít. A biztonságérzetemen pont semmit nem emelne egy fegyver. Nekem amúgy is a menekülés az első gondolatom, értékes másodperceket veszíthetnék, míg azzal tökölök, hogy célra tartsak, vagy egyáltalán elő kaparjam a fegyvert, vagy a sprayt. Ezek akkor tudnak segíteni, ha sarokba lettem szorítva és akkor is csak, ha szerencsém van.

Ahhoz pedig, hogy a fuss parancsot átírjam az agyamban és a harc legyen az első gondolatom, sok idő és minimum egy küzdősport kéne.

Ettől függetlenül, ha olyan környékre kell mennem, nálam van bors spray, de a futás az első.

2020. nov. 23. 13:18
 48/89 anonim ***** válasza:
0%

40.-nek.

Akkor inkább megkéselteted magad? ÉN, nem.

2020. nov. 23. 13:24
 49/89 anonim ***** válasza:
92%

Hol van az a rengeteg Jol kereső férfi? Mert itt már a 200 nettos is aranyasozik, ha neghiv egy nőt kávéra.

Másrészt férfiak is használnak ki nőket, de ez az egész nem ide tartozik, mert fizikailag nem bántalmaznak, másrészt nem bűncselekmény, míg az erőszak az.

2020. nov. 23. 13:24
 50/89 anonim ***** válasza:
94%

44 Ha nekem írtál, akkor válaszolok 40,42 kommentet írtam.

Ha valaki megsérül, az kórházi kezelést fog igénybevenni. A kórházban megkérdezik mi történt vele, ilyenkor tesznek feljelentést.

A gázpisztoly hordására engedély kell, tehát olyan nagyon bonyolult nem lesz megtalálni ki volt az.

Másrészt szemtanú nincs, csak egy sértetlen ember, aki gászpisztollyal közelről arcon lőtt egy másikat.

Na most szemtanúk hiányában ki mit fog bebizonyítani?

2020. nov. 23. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!