Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők tényleg potenciális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg potenciális bátalmazóként néznek minden férfira?

Figyelt kérdés

Egy kicsit talán furának hathat a kérdésem, de ez a lényege. Az elmúlt időszakban többször is szembejött velem egy-egy írás, cikk hasonló témában, de a legutóbb olvastam valahol (félig szakmai, félig lazább hangvétellel), hogy a lakosság kb. fele férfiakból áll, így a nők potenciális bántalmazóként kell hogy tekintsenek a lakosság felére. Ez később taglalva is volt a cikkben, hogy egy férfi nem ismerheti azt a fajta félelmet, amit például egy sötétben egyedül hazasétáló nő át kell hogy éljen. Tehát ilyen értelemben kell bántalmazóként tekintenük a férfiakra, hogy pl. a sötétben sétálásnél nem tudhatja, hogy ki jön vele szembe, de ha férfi, az jó eséllyel fizikailag erősebb nála, stb...

Szóval a kérdésem az, és ez persze elsősorban a hölgyekhez szól ,hogy ti tényleg így gondolkodtok, tényleg belétek van ez kódolva? Ha például leszólít titeket egy srác, az is megfordul a fejetekben, hogy mi van ha bántani, zaklatni fog?

2020. nov. 23. 02:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 anonim ***** válasza:
9%
Érdekes ez, sok nőtől hallottam ezt, de amikor megkérdeztem, hogy mit tesz ellene, akkor jött a válasz: SEMMIT. Sportol ugyan, de nem önvédelmit, 300-ért vesz telefont, de 50-et sajnál a pisztolyra, van nála 3-5 spray, de egyik sem paprika.
2020. nov. 23. 07:57
 12/89 anonim ***** válasza:
10%
Csak a feminácik, és ők is csak azokra a férfiakra, akik nem néznek ki tökéletesen.
2020. nov. 23. 08:05
 13/89 anonim ***** válasza:
85%

#11: Ezekkel az a baj, hogy előkapja egy 50 kilós nő egy 80 kilós fegyvertelen férfi -ikén, szinte biztos, hogy az eredmény egy 80 kilós fegyveres férfi támadó lesz. Egyedül a paprika spré jó, mert 3 méterre tud fújni. De nem fújhatsz le mindenkit, aki 3 m belül kerül, mire bajba jutsz, már nincs értelme elővenni.

Kérdező: a nők kb. fele élt át fizikai bántalmazást kapcsolaton belül. 80-90% lehet, akit zaklattak már buszon, buliban. Szerintem 100% lehet azok aránya, aki visszautasítás után megfélemlítő, agresszív reakciót kapott.

Ha ez az arány 1-2% lenne, akkor azt mondom, hogy jogos a kérdés. De amíg nőként szinte elkerülhetetlen, hogy egy agresszív férfi veszélyeztessen, addig marad az elővigyázatosság.

2020. nov. 23. 08:09
 14/89 anonim ***** válasza:
10%

13.-nak.

"#11: Ezekkel az a baj, hogy előkapja egy 50 kilós nő egy 80 kilós fegyvertelen férfi -ikén, szinte biztos, hogy az eredmény egy 80 kilós fegyveres férfi támadó lesz. Egyedül a paprika spré jó, mert 3 méterre tud fújni. De nem fújhatsz le mindenkit, aki 3 m belül kerül, mire bajba jutsz, már nincs értelme elővenni."

Ilyen alapon zárat, kamerát és riasztót se szereltess a lakásodba, mert maszkot húznak, és elvágják a kábelt, a zárat meg kifúrják.

2020. nov. 23. 08:13
 15/89 anonim ***** válasza:
87%
Hát szörnyű az, hogy minden nő meg volt már felemlitve.
2020. nov. 23. 08:14
 16/89 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan is "kollektív trauma". Szóval ha azt a csoportot bántalmazzák, amihez tartozónak érzed magad, akkor előre félsz, és ebből fakadóan ítélkezel akkor is, ha személyes tapasztalatod nincs.
2020. nov. 23. 08:23
 17/89 anonim ***** válasza:
38%
Nem is beszélve arról, hogy a legtöbb szülő, sőt főleg az apák, beleneveli a lányokba, hogy a fiúktól pláne az ilyen helyzetekben van félnivalója, legyen óvatos.
2020. nov. 23. 08:25
 18/89 anonim ***** válasza:
0%

17.-nek.

Bizony!

Pl. amikor a szülő automatikusan egy rohadtféregpedofilgetczhy zaklatónak állítja be a lány szemében azt a felnőtt férfit, aki közeledni mer felé.

2020. nov. 23. 08:52
 19/89 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Szerintem egyébként ennek a megerőszakoláshoz van köze, illetve a kettő egy tőről fakad. Mi férfiak is felfogjuk, hogy mit él át olyankor egy nő, de átérezni szerintem nem tudjuk ezt a fajta végső lelki törést, vagy nem is tudom hogy fogalmazzam. És talán ez minden nőben ott van tudat alatt.

2020. nov. 23. 08:53
 20/89 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem ne olvass ennyi femináci cikket...
2020. nov. 23. 09:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!