Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg potenciális bátalmazóként néznek minden férfira?
Egy kicsit talán furának hathat a kérdésem, de ez a lényege. Az elmúlt időszakban többször is szembejött velem egy-egy írás, cikk hasonló témában, de a legutóbb olvastam valahol (félig szakmai, félig lazább hangvétellel), hogy a lakosság kb. fele férfiakból áll, így a nők potenciális bántalmazóként kell hogy tekintsenek a lakosság felére. Ez később taglalva is volt a cikkben, hogy egy férfi nem ismerheti azt a fajta félelmet, amit például egy sötétben egyedül hazasétáló nő át kell hogy éljen. Tehát ilyen értelemben kell bántalmazóként tekintenük a férfiakra, hogy pl. a sötétben sétálásnél nem tudhatja, hogy ki jön vele szembe, de ha férfi, az jó eséllyel fizikailag erősebb nála, stb...
Szóval a kérdésem az, és ez persze elsősorban a hölgyekhez szól ,hogy ti tényleg így gondolkodtok, tényleg belétek van ez kódolva? Ha például leszólít titeket egy srác, az is megfordul a fejetekben, hogy mi van ha bántani, zaklatni fog?
26.-nak.
- Gázpisztolyra minden büntetlen, állandó lakcímes állampolgár megkapja.
- A könnygázspray legális, a paprika szabálysértés, mint egy gyorshajtás. Egy spray 4-6 fújásra elég.
28.-nak.
Annyi erővel, amíg kiveszed a kulcsod, előkapnád az ENGEDÉLYES gázpisztolyod, vagy gázsraydet is.
Azokkal értek egyet, akik azt írták előttem, hogy szituációtól függ. Ha fényes nappal odalép hozzám a srác a tömött utcán, eszembe nem jut, hogy bántalmazni akarna. Ha éjszaka a kihalt utcán jön célirányosan felém, akkor igencsak megijedek, mert nem tudom, hogy mit akar.
Nem egyszer volt olyan, hogy az este sétáltam haza egyedül, és idegen férfiak elkezdtek követni, volt amelyik elkezdett fogdosni is és a farkáról beszélt nekem. Mindezt úgy, hogy én végig úgy tettem, mintha ott sem lett volna: egyenesen előre néztem, mentem tovább, nem szóltam hozzá egy szót sem, csak magamban imádkoztam, hogy kopjon le. Hála égnek ez a technika eddig mindig bevált, egy idő után megunták a pasik, hogy levegőnek nézem őket, és egyszerűen otthagytak. De bármikor előfordulhat, hogy valamelyik egyszer majd nem így fog reagálni. Szóval igenis bennem van a félelem, amikor meglátom, hogy vadidegen férfiak közelednek felém az utcán, és sajnos joggal.
Ha a penzedre hajt a nő azzal veszélyezteti az életedet, vagy a testi épséged? Az ugye tiszta, hogy a kettőt össze sem lehet hasonlítani?
Amit te írsz az azzal egyenértékű, mikor a nők azt feltételezik, hogy csak megfektetni akarják őket, vagy egy gyerek után lelép a pasi. Az ugyanúgy érzelmi illetve anyagi probléma. A nemierőszak, fizikai bántalmazás, emberrablás, vagy emberölés nem ezzel egyenértékű.
Ezzel az egyenértékű mikor férfiként elgondolkozol átmenj-e a túloldalra mikor 5-6 kevéssé szimpatikus cigány szembe jön veled. Mert ott neked is a testi épséged a tét.
"Ha a penzedre hajt a nő azzal veszélyezteti az életedet, vagy a testi épséged? Az ugye tiszta, hogy a kettőt össze sem lehet hasonlítani?"
Mindkettő előítélet. Tök oké, hogy a kettős mércéd és szexizmusod miatt TE képtelen vagy arra, hogy összehasonlítsd őket, de hidd el, vannak, akik az agyukat is használják.
MINDKETTŐ ELŐÍTÉLET.
De leereszkedek az itteni szintre. A nő = lyó. A férfi = gonósz.
Mi van ha a támadó egyszerűen kitépi a kezemből azt a nyomorult pisztolyt? Több tapasztalatod van női önvédelmből mint egy szakembernek?
Mi lenne ha ahelyett hogy a nőket hibáztatod amiért nem játszuk a Fekete Özvegyet, inkább a támadókat hibáztatnád? Értsd meg, nem vagyok erős, nem vagyok gyors, nem vagyok ügyes. Nem tudok harcolni, és nem akarom arra szánni az életem hogy megtanuljak. Amatőr vagyok. A legbiztosabb számomra a menekülés. És ezt nem én találtam ki.
36. Mit kell tanítani? YouTube, van egy rakás videó.
38.-nak. Kitépi? Hogy? Előrántod, és lősz 2-3X, arcba. Ennyi.
De nem kell védekezni, az erőszakolónak is joga van dugni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!