Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki azt szokta meg,hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki azt szokta meg,hogy nem “segít” otthon azt már nem lehet rávenni/ránevelni inkább hagyjam ?

Figyelt kérdés

Vagy mi lenne a megoldás?

26N 29F

2020. nov. 8. 11:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim ***** válasza:
Menjetek külön kasszára, és vegyen magának kaját.
2020. nov. 9. 11:34
 82/90 A kérdező kommentje:
81 Az anyagilag nem férne bele.
2020. nov. 9. 11:38
 83/90 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel a sztori vége ma kitettem,költözik az anyjához .
2020. nov. 14. 10:54
 84/90 anonim ***** válasza:

Hosszú távon jobb lesz neked így.

Azért a tanulópénzt vond le belőle, legközelebb már az első együtt töltött héten húzd meg a vonalat a házimunka terén. (Igenis vegye ki a részét.)

2020. nov. 14. 11:35
 85/90 A kérdező kommentje:
84 Itt azzal volt a gond hogy amikor valaki csak VENDEGKENT volt itt akkor az más mint mikor együtt élünk és élettársak vagyunk.
2020. nov. 14. 11:37
 86/90 anonim ***** válasza:
100%

Hát igen. Teljesen igazad van.

Ez a női munka/férfi munka is olyan olcsó húzás. Megnézem én azt a nőt a faluban aki ősszel nem hordja az ölfát, télen nem fűrészel, nem lapátol havat, nyáron nem nyír füvet. Ja hogy ilyen nincs? Jaaaa :)

Egyes pasik meg olyan hisztit levernek a panelban hogy ők nem mosogatnak hogy az hihetetlen. Az ilyeneket tényleg érdemes visszaküldeni a feladónak, mert annyi értelmes pasi van meg rajtuk kívül. ❤️

2020. nov. 14. 11:45
 87/90 A kérdező kommentje:

86 Vidéken nagy kerttel sok állattal és fa fűtéssel tényleg másabb a szituáció.

De egy kis panellakásban nem így van. Már okosabb leszek ismerkedésnél.

2020. nov. 14. 11:55
 88/90 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezaz. Én vidéki vagyok, és a nők is kiveszik a részüket a "férfimunkából". Szóval ez a "női munka/ férfi munka" már annyira halott érv.

A nagymamám aki egy konkrét tanyán nőtt fel, már abba nevelkedett bele, hogy mindent kötelező volt megtanulnia. A bátyjainak is kellett tudni sütni, főzni, horgolni(!). Az egyik aztán egyedülálló apaként fel is nevelt két lányt. Nekem és az unokabátyjaimnak is meg kellett tanulni mindent. Igen, nekik is meg kellett tanulni kötni, varrni, horgolni, pogácsát sütni. Szóval ez nem pénisz/punci kérdése,hanem akarat kérdése.

2020. nov. 14. 12:02
 89/90 anonim ***** válasza:
100%

Mindig szívszorító ezeket olvasni. Elkeserítő, mennyi ilyen elkényeztetett pasi van, akik azt hiszik, minden jön majd a fenekük alá, ahogy eddig anyucitól. És ez az otthoni minta, a kedves anyuka hibája.

Egyszer olvastam egy cikket, valami "levél a jövendőbeli menyemnek", amit egy fiús anyuka írt a még nem is létező menyének. Arról szól, hogy már szereti a lányt, ezért nevel FÉRFIT a fiából, aki majd meg tudja becsülni és szeretni őt. Nagy a felelőssége az anyáknak, hogy normális embert faragjanak a fiaikból, hogy azok ne azt lássák otthon, hogy a nő cseléd. Minden tiszteletem az övék.

Te pedig erős és bátor vagy, kérdező! Kívánom, hogy találj méltó párt magadnak egy életre!

2020. nov. 14. 14:13
 90/90 A kérdező kommentje:

89 Köszönöm szépen.

Remélem találok.Sokan azthiszik most könnyű , pedig majdnem sírok de ennek nem lett volna jövője.

Inkább megkönnyebbülést érzek még,hogy nem kell más után pakolnom és stb.

2020. nov. 14. 14:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!