Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki azt szokta meg,hogy nem “segít” otthon azt már nem lehet rávenni/ránevelni inkább hagyjam ?
Vagy mi lenne a megoldás?
26N 29F
11 Igazságtalan , szemtelen megoldási lehetőség ami a pasinak előnyös csak az nem segítség.
10 persze de ezek nincsenek arányban , lehet ahol nagy családi haz van ott igen de mi egy garzonban lakunk itt aztán nincs sok takarítani valo.
Én azt szeretném ha nem mindig nekem kellene főznöm, soknapos ételt nem szeretjük max 2napig van ugyanaz.
A takarítás itt tényleg kb semmi, mosogatógép jo lenne de sehogy nem fér el az amiatt nincs.
14 Mivel mindenkinek 24 órából all egy nap , így nyilván számon tartom mire mennyi időm megy el. Ez nem párkapcsolatfüggő dolog, mindig is így csináltam.
Miért , nálad mi a módszer ? 😊
19 Itt nem erről van szó. Egyébként nagyon nem egy tányért jelent.
Hanem,hogy természetes kellene hogy legyen közös a házimunka/főzés mivel közös háztartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!