Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki azt szokta meg,hogy nem “segít” otthon azt már nem lehet rávenni/ránevelni inkább hagyjam ?
Vagy mi lenne a megoldás?
26N 29F
Nem háztartásbeli anyum sem,ez nem ennek a függvénye.
Egyetlen férfit sem tanít vasalni az anyukája,mert nem ez a férfi feladata.
A fiúkat,férfiakat az apjuk tanítják férfias munkákra,amik egy háztartásban kellenek.
A főzés nyilván határeset valamilyen szinten,vannak pasis kaják (pörkölt,pacal,gulyás).
Nem véletlen van ennyi válás.
Na,most megint le leszek pontozva.
52 És mégis milyen férfias munkákra van szükség egy lakótelepen egy kis lakásban? Nem egy vidéki házat tart rendben és eteti,ganajozza a disznókat. Akkor itt valahogy nem stimmel a matek,mert itt nincs általad mondott férfias munka.De általad nôi munkának nevezett az van mindenhol.
53 Akkor venni valamit,hozna menüt vagy kínai kaját. De főzni nem tud.
Javaslatom, hogy egy embert max.5 éves korig érdemes "szoktatni" a rendre, afölött kuka.
Érdekes lehet, ha egy gyerek 5 évesen néha maga után hagyja a cuccait, akkor kidobod a saját gyerekedet is? Szép kis szülő lehetsz, lennél.
"Nem véletlen van ennyi válás."
de nem ám! Mert már nem kell elviselniük bármit a férjüktől.
56 Anyagilag ez jóval többe kerül mint ha főzök. A kínai kajánàl nem, mert ott hatalmas adagot adnak de nem szeretnék gyakran azt enni.
Eddig két olyan alkalom volt mikor nem főztem mindkétszer közbejött valami akkor hozott kaját.
Most anyukám nincs jól ha hozza is járnom kell még ennyire se lesz időm ezért is akartam,hogy főzzön ő is ....
"A fiúkat,férfiakat az apjuk tanítják férfias munkákra,amik egy háztartásban kellenek." Te mi mindent tudsz megjavítani, ellátni egy kertes ház körül? Tudsz autót szerelni? Amúgy miért van az, hogy ezeket az önfelmentő mantrákat mindig az ilyen életképtelen mamapici fiai tolják?
Mint a bátyám. Ő is..a női feladat ez meg ez, aztan arra képtelen hogy lenyírja a füvet, lapátolja a havat, egy villanykörtét képtelen kicserélni. De ő nem mosogat, mert az a nők feladata. Kérdem én, két vagy több ember együtt lakik, a férfiak általában mindenhez szerelőt hívnak, kerti munka dettó a nőkre hárul, akkor mit segítenek? Nem kell a mismásolás, hogy jaj ház körüli munka. Írd meg konkrétan te nagy férfi, hogy mit csinálsz meg, milyen felosztásban, milyen időközönként.
Mert nekem csak az jön le, hogy egy lusta here próbál kibúvót keresni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!