Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki azt szokta meg,hogy nem “segít” otthon azt már nem lehet rávenni/ránevelni inkább hagyjam ?
Vagy mi lenne a megoldás?
26N 29F
Én össze se költöztem volna olyan pasival, akinek nem természetes, hogy ellátja a háztartást és nem a házi csicskára vár. Úgy nőttem fel, hogy láttam, hogy mamám is cselédként él, illetve anyám is cselédként él, pedig mindketten dolgoztak. Már kicsi koromban eldöntöttem, hogy ez nekem nem kell.
Kérdező ha most 26 éves vagy, akkor rád még alsó hangon 40-50 év cselédség vár. A helyzet súlyosbodni fog, ha nagyobb helyre költöztök és gyerekek lesznek.
41 Azt nem várom meg. De ugye amíg talalkozgattunk nálam vagy naluk akkro nem derült ki mennyire lusta. Hamarabb vegez egy órával és igyis.
Csak hát más téren jól kijovunk egymással.
Jelen pillanatban nincs párom (nem kérek privátot).
Hétvégén megfőztem (ez elég volt szerdáig,hétközben egyszerűbbet főzök,ami megvolt kb.egy óra alatt,főzelék feltéttel,vagy valamilyen tészta),mostam,vasaltam,bár van,hogy ezt hétköznap reggel csinálom).
Egy órában kb.megvan a porszívózás,felmosás.
Hétvégi bolt szintén kb. egy óra.
Hétközben szintén egy óra bolt,valamikor munka után.
Egy hónapban egyszer egy nagyobb takarítás,ekkor azért előfordul,hogy kiveszek egy szabadnapot,ha megtehetem.
Kérdező,nálad hogy telik egy hétvége?
Ahol laktok (meg úgy az élet minden területén),szó szerint mindenben fele-fele alapon szállsz be a fizetésedből?
Ahol lakunk az enyém tehát ezzel màr nagyban hozzájárultam a dolgokhoz,nem kell albérletre ki dobálni a pénzt. A többi felezve, extra kiadások külön.
47 Igen , ha ugyanannyit dolgozunk sőt én egy órával többet, akkor miért maradjon minden ràm?
Lehet nem volt jó döntés ez a kapcsoalt , ha csak szívok miatta, még szerencse,hogy nem vagyok szorult helyzetben és nem nekem kell elköltöznöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!