Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki azt szokta meg,hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki azt szokta meg,hogy nem “segít” otthon azt már nem lehet rávenni/ránevelni inkább hagyjam ?

Figyelt kérdés

Vagy mi lenne a megoldás?

26N 29F

2020. nov. 8. 11:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:
81%

Mielőbbi jobbulást anyudnak.

Akkor viszont az lesz a megoldás,hogy főzöl valamiből nagyobb adagot (a pörkölt kiválóan fagyasztható,a tészta és a rizs is).

De sajnos az a helyzet,hogy nő nélkül enni se nagyon képesek,ha egyedül hagyod őt,nemhogy még főzni is.

2020. nov. 8. 15:15
 62/90 anonim ***** válasza:
100%

"Egyetlen férfit sem tanít vasalni az anyukája,mert nem ez a férfi feladata"

A párom magától megtanult, mert értelmes ember. Neki ingben, öltönyben kell mennie dolgozni, amit magának vasalt előttem is, és nem vitte le az anyjának az ország másik végébe kivasaltatni. Nekem meg vasalóm sem volt. Azóta is ő vasalja a cuccait. Precíz, értelmes, határozott ember.

2020. nov. 8. 15:17
 63/90 anonim ***** válasza:
15%
Miért ilyen szar kaják vannak felsorolva? Ki akar mindig tésztát tömni magába? Nem féltek az elhízástól? Úgy kérdezem, hogy vissza kellett fordítanom az inzulinrezisztenciámat az ilyen semmi tápértékű kaják miatt.
2020. nov. 8. 15:20
 64/90 A kérdező kommentje:

61 Köszönöm szépen.Azért enni képes és megmelegíti magának,de főzni azt Neem.

62 Szerencséd va😊

NEkem párom Nem öltözik elegánsan a mindennapokon úgyhogy legalább ezzel nincs gond.

2020. nov. 8. 15:22
 65/90 A kérdező kommentje:
63 Nem mindenkinek telik lazacra vagy téli idényben a méregdrága zöldségekre. Ezért egyszerű, hétköznapi életeket eszünk mert ezeket szeretjük és mert ezekre telik. Lehet te a tésztát nem érted, én meg mikor vettem lazacot azt nem értettem mit futtatnak rajta annyira nem is finom....
2020. nov. 8. 15:24
 66/90 A kérdező kommentje:
Jah és legyünk őszinték , aki időhiannyal küzd egyszerű és gyors megoldás ,amíg a teszta kifő hozzá valami szósz elkészül...
2020. nov. 8. 15:26
 67/90 anonim ***** válasza:
100%

Még a sült hús jutott eszembe,veszel egy- két kiló tarját,egyik fele sült hús,a másik pörkölt,amire egyszer tesz tejfölt,és lesz tejfölös is.

Kis műanyag dobozokba kiadagolod neki,csak kiveszi,kiolvad,és berakja a mikróba.

De ha egy nagy lábos gulyást,vagy töltött/székely káposztát csinálsz neki,mi három napig azt is meg szoktuk enni.(Ezt nem szoktuk fagyasztani.)

A rizst és tésztát azért írtam,mert fagyasztható,semmi dolga nem lesz vele a kérdező párjának.

2020. nov. 8. 15:30
 68/90 anonim ***** válasza:
100%
jó kis káposztáshús (toros) télen egészséges és könnyen elkészíthető.
2020. nov. 8. 15:41
 69/90 anonim ***** válasza:
39%
igazad van, én sem szeretem az ilyen kilója/4-5 ezer forintos lazacokat, meg stb extrákat. Jó kis halászlé, töltött káposzta, spagetti, rántotthús, sülthús, harcsa tésztával, tejfölöshús, krumplistészta, stb könnyebben elkészíthetőek és laktatóbbak is, meg persze olcsóbbaK.
2020. nov. 8. 15:44
 70/90 anonim ***** válasza:
100%
A rántott hús is kiválóan fagyasztható!
2020. nov. 8. 15:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!