Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki azt szokta meg,hogy nem “segít” otthon azt már nem lehet rávenni/ránevelni inkább hagyjam ?
Vagy mi lenne a megoldás?
26N 29F
Mielőbbi jobbulást anyudnak.
Akkor viszont az lesz a megoldás,hogy főzöl valamiből nagyobb adagot (a pörkölt kiválóan fagyasztható,a tészta és a rizs is).
De sajnos az a helyzet,hogy nő nélkül enni se nagyon képesek,ha egyedül hagyod őt,nemhogy még főzni is.
"Egyetlen férfit sem tanít vasalni az anyukája,mert nem ez a férfi feladata"
A párom magától megtanult, mert értelmes ember. Neki ingben, öltönyben kell mennie dolgozni, amit magának vasalt előttem is, és nem vitte le az anyjának az ország másik végébe kivasaltatni. Nekem meg vasalóm sem volt. Azóta is ő vasalja a cuccait. Precíz, értelmes, határozott ember.
61 Köszönöm szépen.Azért enni képes és megmelegíti magának,de főzni azt Neem.
62 Szerencséd va😊
NEkem párom Nem öltözik elegánsan a mindennapokon úgyhogy legalább ezzel nincs gond.
Még a sült hús jutott eszembe,veszel egy- két kiló tarját,egyik fele sült hús,a másik pörkölt,amire egyszer tesz tejfölt,és lesz tejfölös is.
Kis műanyag dobozokba kiadagolod neki,csak kiveszi,kiolvad,és berakja a mikróba.
De ha egy nagy lábos gulyást,vagy töltött/székely káposztát csinálsz neki,mi három napig azt is meg szoktuk enni.(Ezt nem szoktuk fagyasztani.)
A rizst és tésztát azért írtam,mert fagyasztható,semmi dolga nem lesz vele a kérdező párjának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!