Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki azt szokta meg,hogy nem “segít” otthon azt már nem lehet rávenni/ránevelni inkább hagyjam ?
Vagy mi lenne a megoldás?
26N 29F
Én azt szeretném ha nem mindig nekem kellene főznöm, soknapos ételt nem szeretjük max 2napig van ugyanaz.
Egyáltalán nem tudsz spórolni, ha keresel millió ft-ot, akkor oké. De én is meg rokonaim is úgy főznek, hogy 3-4 napig elegendő a kaja, de pl keresztanyámék (pedig főorvos, milliós fizetés) pedig egész hétre valót főznek vasárnap, ami szombatig kitart. Ezen lehet, a kaján, a legtöbbet spórolni. ÉS nem igaz, hogy sírba visz, ha nem minőségi, meg minden nap friss kaját eszel. Nagyszüleim heti 5 napot szalonnán éltek, és 90 éveket éltek.
22 Ebben a lakásban ehhez pici a hely, így lett kialakítva.
Sok itt a kötekedő gondolom otthon naluk sincs munkamegosztás ha ilyenekbe belekötnek.
Na,most nagyon le leszek pontozva,de főzês,mosogatás,mosás,teregetés,vasalás női munka.Pont.Nőként írom.Kacagnék,ha a párom nekiállna vasalni,elszégyelném magam,ha porszívózni.Bár azt még megengedném neki,ha olyan típus.
Esetleg bevásárolhatna,sztm segítség lehet neked.
Ne akarj majmot csinálni belőle,gondolom,ha valamit szerelni kell,te sem vállalod át időnként.
19-es vagyok. Nem értem a problémád. Szinte semmivel sincs több munkád, mint ha egyedül lennél. Akkor mi a baj?
Mint írtam, azonnal hagyd el.
27 Nem , egyáltalán nem így van.
A nyaralás teljesen más téma, de abban könnyebb egyezségre jutni.
De mivel mindketten dolgozunk, én egy órával többet, fizikailag nincs időm mindenre egyedül. Sajnálatos ha ezt nem érti meg.
Az a baj, neki az anyukája HTB volt persze,hogy mindennap főzött és mindent ő csinált de én nem tervezem,hogy az leszek,szeretem a munkámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!