Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki azt szokta meg,hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki azt szokta meg,hogy nem “segít” otthon azt már nem lehet rávenni/ránevelni inkább hagyjam ?

Figyelt kérdés

Vagy mi lenne a megoldás?

26N 29F

2020. nov. 8. 11:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/90 anonim ***** válasza:
15%

Én azt szeretném ha nem mindig nekem kellene főznöm, soknapos ételt nem szeretjük max 2napig van ugyanaz.

Egyáltalán nem tudsz spórolni, ha keresel millió ft-ot, akkor oké. De én is meg rokonaim is úgy főznek, hogy 3-4 napig elegendő a kaja, de pl keresztanyámék (pedig főorvos, milliós fizetés) pedig egész hétre valót főznek vasárnap, ami szombatig kitart. Ezen lehet, a kaján, a legtöbbet spórolni. ÉS nem igaz, hogy sírba visz, ha nem minőségi, meg minden nap friss kaját eszel. Nagyszüleim heti 5 napot szalonnán éltek, és 90 éveket éltek.

2020. nov. 8. 12:25
 22/90 anonim ***** válasza:
96%
Laktam panelban, így csináltuk. Először megvolt a főzés, kajáltunk, majd vacsora után az exem elmosogatta az aznapi edényeket. Addig én felraktam a lábam a szomszéd székre, és beszélgettünk, teáztam, boroztam, stb...
2020. nov. 8. 12:27
 23/90 anonim ***** válasza:
19%
Élmény nélküled élni, megyek is főzök magamnak aztán kitakaritok 🙋🏻‍♂️
2020. nov. 8. 12:28
 24/90 A kérdező kommentje:
21 Rendben aki szeretné, egye az egy hetes ételt,egészségére ha szereti. Nem az étkezési szokásokról van itt szó.
2020. nov. 8. 12:28
 25/90 A kérdező kommentje:

22 Ebben a lakásban ehhez pici a hely, így lett kialakítva.

Sok itt a kötekedő gondolom otthon naluk sincs munkamegosztás ha ilyenekbe belekötnek.

2020. nov. 8. 12:29
 26/90 anonim ***** válasza:
12%

Na,most nagyon le leszek pontozva,de főzês,mosogatás,mosás,teregetés,vasalás női munka.Pont.Nőként írom.Kacagnék,ha a párom nekiállna vasalni,elszégyelném magam,ha porszívózni.Bár azt még megengedném neki,ha olyan típus.

Esetleg bevásárolhatna,sztm segítség lehet neked.

Ne akarj majmot csinálni belőle,gondolom,ha valamit szerelni kell,te sem vállalod át időnként.

2020. nov. 8. 12:30
 27/90 anonim ***** válasza:
40%
Mivel eddig semmire nem mondtál igent, vagy azt h hm...ez megfontolandó, vagy nem is olyan rossz ötlet. Vélhetően te egy olyan nő vagy, akivel nem lehet együttélni. Semmi kompromisszumkészség nincs benned. Gondolom nyaralásnál is így van, pasid felveti, hogy menjtek Horvátországba, te, hogy Brazíliába horror áron. Nincs konszenz persze, erre a pasid egy köztes állapotot vázolna fel, pl Olaszországba, de te akkor is kötnéd az ebet a karóhoz, hogy márpedig te Brazíliába akarsz menni és akár a raplit is kicsapnád érte. Tuti ilyen vagy, ne is tagadd. Öröm lehet veled együtt élni elnyomottként.
2020. nov. 8. 12:33
 28/90 A kérdező kommentje:
26 Gondolom te HTB vagy így aztán azért gondolod így. Szerelni pedig nem is értem mit kellene, amugy is ez sem Olyan mint a házimunka hiszen jobb esetben nem minden másnap romlik e a mosogep vagy a tv.
2020. nov. 8. 12:36
 29/90 anonim ***** válasza:
21%

19-es vagyok. Nem értem a problémád. Szinte semmivel sincs több munkád, mint ha egyedül lennél. Akkor mi a baj?

Mint írtam, azonnal hagyd el.

2020. nov. 8. 12:36
 30/90 A kérdező kommentje:

27 Nem , egyáltalán nem így van.

A nyaralás teljesen más téma, de abban könnyebb egyezségre jutni.

De mivel mindketten dolgozunk, én egy órával többet, fizikailag nincs időm mindenre egyedül. Sajnálatos ha ezt nem érti meg.

Az a baj, neki az anyukája HTB volt persze,hogy mindennap főzött és mindent ő csinált de én nem tervezem,hogy az leszek,szeretem a munkámat.

2020. nov. 8. 12:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!