Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki azt szokta meg,hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki azt szokta meg,hogy nem “segít” otthon azt már nem lehet rávenni/ránevelni inkább hagyjam ?

Figyelt kérdés

Vagy mi lenne a megoldás?

26N 29F

2020. nov. 8. 11:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/90 anonim ***** válasza:
78%
Én csak azt nem értem, hogy miért vársz el tőle a 0-hoz képest 100%-ot? Ha életében be nem tette a lábát a konyhába, csak enni, akkor meg kell tanítanod, főleg mivel egyáltalán nem érdekli a főzés.
2020. nov. 8. 16:02
 72/90 anonim ***** válasza:
100%
De én egy szóval nem említettem a lazacot. Sima husi, amit megcsinálnál pörköltnek, csak rádobod a grillre, vagy beteszed sülni. Tészta helyett meg veszel egy zacskó fagyasztott zöldséget, és azt főzöd ki.
2020. nov. 8. 16:44
 73/90 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó,a kérdező párjának kell,aki férfi.
2020. nov. 8. 16:58
 74/90 anonim ***** válasza:
100%
Értettem, az zavart, hogy a semmiből előkerült a lazac.
2020. nov. 8. 17:00
 75/90 A kérdező kommentje:

71 az zavar hogy én se Imadok fozni sőt mosogatni sem vagy sepregetni de muszáj meg ez hozzatartozik,hogy rendben tartom a környezetem és vegye ki a részét.

Amikor külön éltünk nem tűnt fel ennyire,hogy milyen.

2020. nov. 8. 17:13
 76/90 anonim ***** válasza:
83%
50-es vagyok. Hadd segítsek az 55-nek, aki idézett tőlem. Az idézett mondatot értsd: Ha anyuci nem tanította meg alapvető dolgokra, nem a te feladatod. Én mondjuk instant kukáznám, mert szerintem röhejes és szánalmas, hogy egy felnőtt ember nem tudja magát ellátni. Képtelen lennék lefeküdni is vele, ha kvázi anyaszerepben kellene mellette lennem. Az olyan természetellenes lenne. De ez én vagyok. A kérdezőnél úgy tűnik, ez nem alapvető, hiszen együtt él vele. Amiért én világnézettől (ti.hogy ki szerint kinek a dolga a házimunka) függetlenül nagyon gyorsan túladnék rajta, az az a tény, hogy semmibe veszi, hogy a kérdezőre túl sok teher hárul. Így, hogy a beteg édesanyja mellett egy felnőtt férfiről gondoskodjon, pusztán, mert ő nem hajlandó, nem tudom, mégis mi keresnivalójuk van egymás mellett. Ha én férfi vagyok, nem tudok főzni valamilyen okból, a párom dolgozik, fáradt, beteg az édesanyja, kezem-lábam töröm, hogy terhet vegyek le róla. Ha kell, akkor igyekszem összeütni valamit. Mert szeretem a párom és fontos nekem. Egy kapcsolatban, egy családban sosem működik az, hogy valakire tartósan, aránytalanul nagy teher hárul, ha pedig ez pusztán a másik érdektelensége miatt van, ott nincs se szeretet, se tisztelet, se semmi. És ez a legnagyobb baj.
2020. nov. 8. 17:31
 77/90 A kérdező kommentje:
76 Sajnos igazad van, de ugye egy kapcsolat nem csak ebből àll és szeretem őt. Fogalmam sincs mi lesz. Igaz eddig kétszer volt így hogy nemtudtam fozni és akkor vett kaját de az meg anyagilag lesz sok.
2020. nov. 8. 17:43
 78/90 anonim ***** válasza:
100%

77

De egy kapcsolat pont hogy ebből áll. Ha csak szexelgettek, az nem kapcsolat, csak szexelgetés. Attól lesz egy kapcsolat kapcsolat, hogy csapatként működtök. Attól, hogy ha kettőtökre hárul X mennyiségű feladat, akkor azt elosztjátok, és testileg lelkileg támogatjátok egymást.

2020. nov. 8. 18:31
 79/90 anonim ***** válasza:
65%
Át lehet nevelni, úgy 5-10 év alatt, de mire a folyamat végére érsz, a szerelemnek annyi.
2020. nov. 9. 02:33
 80/90 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes embernek meg kell értenie, hogy munka mellett nem bírsz mindent megcsinálni. Valamit vállaljon át. Most még oké, fiatal vagy, de mi lesz később, egyre nehezebben fogod bírni,belefásulsz, aztán már szexelni sem lesz kedved, és még te leszel a hibás.
2020. nov. 9. 11:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!