Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ha megreformálnám a prostitúciót?
Pár tévhitet cáfolva: nem tanulatlan, buta, gyerekkorában molesztált lány vagyok és van rendes munkám, nem létfontosságú még plusz jövedelem. Mégis egyszer szívesen kipróbálnám ezt, de kizárólag a szabadidőmben, a jelenlegi rendszer egyáltalán nem tetszik. Én ragaszkodnék hozzá, hogy ne munkaidőben, viszont videótelefonálással hívjanak fel, akik jönni akarnak hozzám és mondják el a teljes nevüket, mutatkozzanak be. Utána rájuk keresnék közösségi oldalakon, ha azt látom, hogy van párjuk, akkor visszahívnám őket és közölném, hogy nem vállalom. Akinek nincs fenn erre vonatkozóan semmi, azt a helyszínen, pár megfelelő kérdéssel feltérképezném, és ha kiderülne, hogy van párja, akkor visszautasítanám. Itt kerülnének elutasításra azok is, akik csak egy darab tárgyként tekintenének rám vagy elviselhetetlen a modoruk, esetleg nagyon visszataszítóak élőben. Viszont nem lennének fix áraim, nem lenne előre meghatározva, hogy mi mennyibe kerül, de a jelenlegi összegeket irreálisan soknak tartom és csak a végén kellene odaadni vagy akár azonnal, a jelenlétemben átutalni. Időkorlátokat sem szabnék szigorúan, szerintem ideális a 2-3 együtt töltött óra, a rapid (ürítéses) dolgok taszítanak, csak sima szexbe, előjáték nélkül, nem mennék bele.
Egyelőre csak ötlet szintjén született meg bennem ez a gondolat. Kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok róla, szívesebben mennétek-e lányokhoz egy ilyen reform után.
Itt a legtöbben csak filmekről szedik az infót meg amit elképzelnek.
A helyzet az, hogy lenne rá igény. Nem minden férfi erre vágyik, de van egy jelentős réteg, aki nem csak a dugásért megy, hanem egy kellemes óráért, amiben beszélgetés, törődés is van. SOkan külön értékelik, hogy nem vállal mindenkit el a lány. A kárdezőnek nem kell az összes pasi igényének megferlelni, csak kevésnek, és azt fog is találni.
Sokan utaznak a "barátnő feelingre"
Másrészt, nagy tévhit, de nem csak öreg vagy ronda pasik járnak prostihoz.
A "barátnő feeling" már önmagában egy ellentmondásos fogalom. Mégis hogyan lehetne barátnő érzésed egy olyan csajtól, akinek fizetsz?!
Ha valaki tényleg képes a barátnőjének érezni a prostituáltat arra az egy órára, amíg fizet, hát már régen rossz!
A prostituáltnak pont az a lényege, hogy NEM a barátnőd. Ő egy csaj, akinek használhatod a testét az adott időtartamban. Nincs felvezetés, nincs előjáték, nincs a másikra odafigyelés. Csak fogod és megcsinálod. Ezért fizetsz.
Az a férfi pedig, aki emberileg vagy érzelmileg közelíti meg a dolgot, az pedig olyan végtelenül ostoba, hogy nem is értem, hogy maradhatott egyáltalán életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!