Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meghíztam, nem tudom, miért....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghíztam, nem tudom, miért. Amúgy állandóan hízok-fogyok, közben edzek, persze, meg megreformáltam az étrendemet is. A barátom így is szexinek tart, ez normális?

Figyelt kérdés
Közben meg attól rettegek, hogy mikor fog közben beszólni, hogy fujj vagyok.... na szóval úton vagyok afelé, hogy leadjam a kg-kat.

2013. okt. 26. 17:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Még egy lány aki képtelen kiszabadulni a felszínesség bűvköréből...

És szerintem nem normális, hogy így is vonzónak tart.

2013. okt. 26. 17:45
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszi!

Csak annyi olyat olvasni itt, hogy férjek elhagyták a terhes, vagy éppen szülés után levő feleségeiket, mert azok nem rázódtak vissza az eredeti formájukba annyi idő alatt, amennyit ő elképzelt.. de bízom benne, h vannak még normális pasik:)

2013. okt. 26. 17:47
 3/13 anonim ***** válasza:
jojo efektus
2013. okt. 26. 17:49
 4/13 A kérdező kommentje:
Ez nem jojo-effektus, az fogyókúránál szokott lenni.
2013. okt. 26. 17:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki szerelmes,nem nagyon érdekli,hogy kicsit hízott a másik. Főleg,hogy az ember magán jobban látja,mint máson. Volt,hogy fogytam 12 kilót,a rokonaim fele észre se vette,semmi.:D A volt barátom meg egy sérülés miatt leáltt a sporttal,és elég sokat felszedett.. Nem tudom,engem nem zavart. Nem is vettem észre mert hónapok teltek el addig,és megszoktam. De ugyanolyan édes maradt,ugyanúgy szeretett,az arca pedig semmit se változott. Hidd el,hogy nem olyan nagy dolog ez,mint amilyennek te látod.:)
2013. okt. 26. 17:51
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha igazi szerelem van 2 ember között, pár kiló nem fogja ezt megváltoztatni.

pl Az esküvőnk után a férjem az átlagos 90 kilójáról 110 lett, és ettől függetlenül ugyanúgy szerettem, őt, azóta már visszafogyott, és még mindig szeretem.

Én a kapcsolatunk első évében szedtem fel 30kgt, amit azóta már visszafogytam, nem volt semmi gond belőle. Ugyanúgy felizgult rám, akár ha csak megölelt, vagy megcsókoltam.

Ezt hívják őszinte, és igazi szerelemnek! Amikor nem ragadunk le felszínes dolgoknál. Attól, hogy valaki 10+ kilóval nehezebb, még ugyanaz a személyiség, ugyanaz az ember akibe beleszerettünk. Ezek csak külsőségek.

27/N

2013. okt. 26. 21:45
 7/13 A kérdező kommentje:
Egyébként neked h sikerült leadnod a 30 kg-t? Nekem a fogyókúra nem jöhet számításba, mert elég sok órám van az egyetemen, és ha nem eszek, akkor elájulok vagy fáj a fejem..
2013. okt. 26. 21:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Bár én az előtte lévő válaszoló vagyok,hátha segíthetek.. Szerintem az a kulcs,hogy ráállj arra az életmódra. Hogy ne koplalj,ne érezd éhesnek magad,csak mást egyél. Több zöldség,sovány hús,édesség helyett gyümölcs,édesítő.. A lisztes és hasonló dolgokról pedig próbálj leszokni vagy teljes kiőrlésűre cserélni is pl napi helyett csak heti 1-2 legyen belőle. Aktívabban élj,többet menj el sétálni,ha van kedved,akkor komolyabban sportolni(úszni,futni,zumbázni,lényeg hogy élvezd) egy szóval életmódként éld,ne egy időszakra,ne muszájból,hanem érezd magadénak és a saját életviteledhez igazítsd.:) Akkor nem lesz visszahízás sem.:) Nyilván lassabban fogsz fogyni,mert nem drasztikus,de nem lesz több kibillenés.:)
2013. okt. 26. 22:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Azért sikerült leadni, mert kalóriát és szénhidrátot számolok. Ami igazából mennyiségbeli korlátot jelent. Van egy kis mozgás is. Napi fél óra, nem több. Fél év alatt lefogytam!

De ehhez tudni kell azt is, hogy a gondolkodásmódomon változtattam sokat, az ételekhez való hozzáállásomon.

Én mindig is érzelmi evő voltam. Főleg a magányosság miatt. Vagy ha megbántottak. De egy idő után már unalomból is ettem. És a szokásokat a szerelem megismerése (a férjem) sem fogta vissza az elején, mert már rá voltam szokva a zabálásra.

Ezen kellett változtatnom első sorban. Mondogattam magamnak mint egy mantrát, hogy csak akkor kell ennem amikor éhes vagyok, nem filmnézés közben, nem azért mert szomorú vagyok stb...

Mondhatni agyban el kellett döntenem, hogy ezentúl másképp nézek az ételre. Nem örömforrásként, hanem táplálékként.

Írom miből mennyit eszem. Még a tányérjaimat is kisebbre cseréltem. Kimérem az ételeimet mérleggel...stb. Nem mondtam le semmiről. Ugyanúgy eszem krumplit, pörköltet, édességet mint eddig, de nagyon odafigyelek a mennyiségekre.

Talán annyi változott, hogy a cukros édességet 99%ban lecseréltem cukormentesre, mert cukorbeteg vagyok. Nagy ritkán, pl 2-3 havonta 1x bekapok mondjuk egy csokis fánkot, vagy egy almás sütit, csak hogy az se maradjon ki. De már nem képezi az életem minden napjait a cukor.

Nagyjából ennyi. Remélem segítettem.

www.kalóriabázis.hu

ez az oldal nagy segítség, hogy ne neked kelljen számolgatni. Csak beírod miből mennyit ettél, és kiszámolja a kalóriát.

2013. okt. 26. 22:57
 10/13 A kérdező kommentje:
Rozskenyér, korpakenyér, husit egyáltalán nem eszek, gyümölcs, zumba és hastánc, ezek megvannak:) De mégis hol így, hol úgy változik az alakom.. a legjobban a nyári munka alatt szoktam fogyni:)
2013. okt. 26. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!