Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ha megreformálnám a prostitúciót?
Pár tévhitet cáfolva: nem tanulatlan, buta, gyerekkorában molesztált lány vagyok és van rendes munkám, nem létfontosságú még plusz jövedelem. Mégis egyszer szívesen kipróbálnám ezt, de kizárólag a szabadidőmben, a jelenlegi rendszer egyáltalán nem tetszik. Én ragaszkodnék hozzá, hogy ne munkaidőben, viszont videótelefonálással hívjanak fel, akik jönni akarnak hozzám és mondják el a teljes nevüket, mutatkozzanak be. Utána rájuk keresnék közösségi oldalakon, ha azt látom, hogy van párjuk, akkor visszahívnám őket és közölném, hogy nem vállalom. Akinek nincs fenn erre vonatkozóan semmi, azt a helyszínen, pár megfelelő kérdéssel feltérképezném, és ha kiderülne, hogy van párja, akkor visszautasítanám. Itt kerülnének elutasításra azok is, akik csak egy darab tárgyként tekintenének rám vagy elviselhetetlen a modoruk, esetleg nagyon visszataszítóak élőben. Viszont nem lennének fix áraim, nem lenne előre meghatározva, hogy mi mennyibe kerül, de a jelenlegi összegeket irreálisan soknak tartom és csak a végén kellene odaadni vagy akár azonnal, a jelenlétemben átutalni. Időkorlátokat sem szabnék szigorúan, szerintem ideális a 2-3 együtt töltött óra, a rapid (ürítéses) dolgok taszítanak, csak sima szexbe, előjáték nélkül, nem mennék bele.
Egyelőre csak ötlet szintjén született meg bennem ez a gondolat. Kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok róla, szívesebben mennétek-e lányokhoz egy ilyen reform után.
"Egyáltalán nem vagyok nagyképű, sem önmagát túlértékelő Miss Perfect"
Szerintem sem 😂😎😆
Tehát egyetlen prostihoz járó férfinek sem te vagy a megfelelő szexpartner.
Még mindig nem érted hogy ez miről szól, csak van róla egy téves elképzelésed.
Pont nem érdekel senkit hogy a prostinak milyenek a szellemi képességei, csak a teste kell.
Amire neked lenne szükséged az egy párkapcsolat vagy egy szexpartner. Nem pénzügyi alapon fennálló szexkapcsolat, csak egy sima, klasszik win-win alapon összejáró szexpartneri viszony. Esetleg barátság extrákkal, ha neked ennyire fontos a szex mellé hogy mindenképpen csillogtasd az intellektusod. De ennek meg semmi köze a prostitúcióhoz, még egyszer mondom hogy ott senkit nem érdekel hogy mennyi eszed van vagy hogy el lehet-e veled értelmesen beszélgetni, nem erről szól.
Persze, ha nem prostiról van szó, nem egy gyors kielégülésről amit pénzért meg lehet venni.
Ha az embernek klasszik szexkapcsolata van, vagy barátság extrákkal, vagy párkapcsolata, akkor jogosan várja el hogy lehessen értelmesen beszélgetni is de egy prostinál pont nem érdekel senkit.
Gyakorlatilag mi az amire vágysz? Ha prostinak mennél, ugyanúgy csak egy-egy alkalmas szexkalandjaid lennének, kivéve hogy pénzt kapnál érte. Tehát valójában pénzre vágysz mégiscsak?
Barátnőm is ki akarta próbálni, ki is próbálta. Rengeteg beteg fax van, aki jól játsza magát...
Vigyázz, nehogy rossz vége legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!