Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ha megreformálnám a prostitúciót?
Pár tévhitet cáfolva: nem tanulatlan, buta, gyerekkorában molesztált lány vagyok és van rendes munkám, nem létfontosságú még plusz jövedelem. Mégis egyszer szívesen kipróbálnám ezt, de kizárólag a szabadidőmben, a jelenlegi rendszer egyáltalán nem tetszik. Én ragaszkodnék hozzá, hogy ne munkaidőben, viszont videótelefonálással hívjanak fel, akik jönni akarnak hozzám és mondják el a teljes nevüket, mutatkozzanak be. Utána rájuk keresnék közösségi oldalakon, ha azt látom, hogy van párjuk, akkor visszahívnám őket és közölném, hogy nem vállalom. Akinek nincs fenn erre vonatkozóan semmi, azt a helyszínen, pár megfelelő kérdéssel feltérképezném, és ha kiderülne, hogy van párja, akkor visszautasítanám. Itt kerülnének elutasításra azok is, akik csak egy darab tárgyként tekintenének rám vagy elviselhetetlen a modoruk, esetleg nagyon visszataszítóak élőben. Viszont nem lennének fix áraim, nem lenne előre meghatározva, hogy mi mennyibe kerül, de a jelenlegi összegeket irreálisan soknak tartom és csak a végén kellene odaadni vagy akár azonnal, a jelenlétemben átutalni. Időkorlátokat sem szabnék szigorúan, szerintem ideális a 2-3 együtt töltött óra, a rapid (ürítéses) dolgok taszítanak, csak sima szexbe, előjáték nélkül, nem mennék bele.
Egyelőre csak ötlet szintjén született meg bennem ez a gondolat. Kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok róla, szívesebben mennétek-e lányokhoz egy ilyen reform után.
" És nincs személyeskedés, magánélet, csak szex a gusztustalanabbik fajtából. "
Nyilván vannak ilyenek is sokan. SOkan pedig inkább beszélgetésért, törődésért mennek, mások virágot, csokit visznek.
"Ám, ha egy férfi fizet, akkor a saját igényeit akarja elsősorban kielegiteni, nem az az érdek, hogy neked jó legyen."
Ez általánosságban egyébként nem igaz. Attól hogy egy prostiról van szó, a férfi még ugyanolyan szinten szeretné kielégíteni, mint ahogy fontos neki a saját élvezete. Sokkal kevésbé élvezi a szexet, ha látja a másikon, hogy nem érzi jól magát és nem rá figyel, legyen szó barátnőről, egyéjszakásról vagy prostituáltról.
Egy parasztot tényleg nem érdekli mi van, de őt az se fogja, ha a barátnőjéről vagy a szeretőjéről van szó. Egy értelmes férfinak viszont fontos a partnere.
Pár dologra válaszolnék az 5. kommentelőnek, mivel kérdéseket tett fel:
1) A saját munkaidőmhöz igazítanám, 9-17/17:30 között dolgozom hétköznap, így kizárólag este vagy éjszaka, illetve hétvégén kerülhetne rá sor, ahogy mindkettőnknek a legjobb. Nem lenne szükség az irataira, a videótelefonálás során látott kép és bemutatkozás, valamint a közösségi profilja alapján össze tudnám vetni, hogy valósak-e az adatok.
2) Akkor nem egymást keressük, majd választanak olyat, akinek ez nem fontos.
3) Tanultam pszichológiát, hatékony kérdezéstechnikát, így megvan rá a módszerem. Ennél konkrétabban nem szeretném leírni. Nekem nagyon fontos a gördülékeny kommunikáció, akivel ez nincs meg, azzal szintén nem lesz semmi.
4) Nem erről van szó. Nem írtam le, de a videótelefonálás során megmondanám, hogy mennyi pénzt hozzon maximum magával és azt sem minden esetben kérném el maradéktalanul. Akkor, ha meghiúsulna az aktus (pl. nem áll fel neki, nagyon extrém méretekkel rendelkezik), nem kérnék semmi pénzt. Sokkal kevesebbet, mint amire te gondolsz. Ismétlem, hogy nem a megélhetésemre kell a pénz.
5) Nem futószalagon csinálnám, hétköznap maximum 1,hétvégén maximum 3 ember jöhetne jelentős időráhagyásokkal. Akkor sem lenne semmi baj, ha mondjuk csak 3 ember jönne hozzám egy héten, nem a mennyiségre mennék, hanem arra törekednék, hogy mindenki valóban elégedetten menjen el tőlem. Egészségkárosító dolgokon kívül mindent vállalnék.
"a végén kellene odaadni vagy akár azonnal, a jelenlétemben átutalni"
Akkor bafnal ingyen :)
Mar amugy az jobb lenne, ha legalabb olyan szintre jutnatok el, mint az azsiai kolleganoitek.
1) nem kuldi el a kuncsaftot furdeni, ami a sajat idobol megy
2) allando oranezest is kisse hanyagolni kellene
3) van olyan kuncsaft, aki pl. nem szeret idegenek elott levetkozni, Azsiaban nem gond, ha csak felhajtod a kain pelikat-ot, es ugy dugod a csajt, Magyarorszagon ezt nem igazan kultivaljak a "holgyek".
4) Magyarorszagon fel kell hivni hanghivassal a tunder hercegkisasszonyt, mert szegenyt nem tanitottak meg olvasni, Azsiaban Messengeren rendelnek, vagy WhatsApp-on.
5) Azsiaban a 70 eves holland ugyvedet is leszopjak, mig Magyarorszagon ha 50 feletti vagy, esetleg pocakos, mar radbassza a telefont.
Szoval eltalaltad, reformalni kellene a szektort :)
36F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!