Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, ha megreformáln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, ha megreformálnám a prostitúciót?

Figyelt kérdés

Pár tévhitet cáfolva: nem tanulatlan, buta, gyerekkorában molesztált lány vagyok és van rendes munkám, nem létfontosságú még plusz jövedelem. Mégis egyszer szívesen kipróbálnám ezt, de kizárólag a szabadidőmben, a jelenlegi rendszer egyáltalán nem tetszik. Én ragaszkodnék hozzá, hogy ne munkaidőben, viszont videótelefonálással hívjanak fel, akik jönni akarnak hozzám és mondják el a teljes nevüket, mutatkozzanak be. Utána rájuk keresnék közösségi oldalakon, ha azt látom, hogy van párjuk, akkor visszahívnám őket és közölném, hogy nem vállalom. Akinek nincs fenn erre vonatkozóan semmi, azt a helyszínen, pár megfelelő kérdéssel feltérképezném, és ha kiderülne, hogy van párja, akkor visszautasítanám. Itt kerülnének elutasításra azok is, akik csak egy darab tárgyként tekintenének rám vagy elviselhetetlen a modoruk, esetleg nagyon visszataszítóak élőben. Viszont nem lennének fix áraim, nem lenne előre meghatározva, hogy mi mennyibe kerül, de a jelenlegi összegeket irreálisan soknak tartom és csak a végén kellene odaadni vagy akár azonnal, a jelenlétemben átutalni. Időkorlátokat sem szabnék szigorúan, szerintem ideális a 2-3 együtt töltött óra, a rapid (ürítéses) dolgok taszítanak, csak sima szexbe, előjáték nélkül, nem mennék bele.

Egyelőre csak ötlet szintjén született meg bennem ez a gondolat. Kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok róla, szívesebben mennétek-e lányokhoz egy ilyen reform után.

2020. szept. 10. 12:47
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező egy nyomorult pasi, aki csak figyelemhiányos.
2020. szept. 10. 14:54
 32/53 A kérdező kommentje:
Nem vagyok pasi, nő vagyok és vannak barátaim, akiktől kapok kellő figyelmet. Nem internetes anonim emberektől várok visszacsatolást.
2020. szept. 10. 14:58
 33/53 anonim ***** válasza:
100%

Ennek semmi értelme. Te állításod szerint dúskálsz a jobbnál-jobb pasikban Tinderen, és pénzügyi gondjaid sincsenek. A prostizó férfiaknak meg nem olyan idomár típusra van szüksége mint te. Ők csak gyorsan csapolni akarnak, nem látnak bele többet.

Kompatibilitási probléma van. Nekik sincs szükségük rád és neked sem rájuk.

2020. szept. 10. 15:03
 34/53 A kérdező kommentje:
Nem vagyok és nem is lennék idomár típusú. Meghallgatnám a másik felet, hogy miket szeretne és azokra helyeznénk a hangsúlyt, nekem a legfontosabb, hogy a férfi valóban elégedetten hagyja el a lakást. Vannak olyan dolgok, amikhez ragaszkodom, azokat a kommentjeimben már ismertettem.
2020. szept. 10. 15:07
 35/53 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezért mondom a kompatibilitási problémát.

Nem ezért járnak az emberek hivatásoshoz.

Előbb a férfi pszichét kéne ismerni ahhoz hogy ezt megértsd. Nincs szükség a maszlagra, nem kell intellektus meg ömlengés, az ürítés a lényeg, nem kell belelátni többet.

2020. szept. 10. 15:16
 36/53 A kérdező kommentje:
Nagyon jól ismerem a férfi pszichét, tudom, hogy elég sokan vannak, akik mennének, de az ürítésből, a néma "odatartom a puncim" tipusú lányokból nem kérnek. Én ennél jóval többet, komplexebb szolgáltatást nyújtanék.
2020. szept. 10. 15:19
 37/53 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy meg ha van állásod, nincs hiányod szexben, ergo nem vagy rákényszerülve, akkor nem tudom, mi értelme kockáztatnod egy illegális tevékenységgel, valamint arcodat vállalva felrakni magad ilyen-olyan oldalakra, kockáztatva ezzel hogy valaki felismer komolyabb körökben.
2020. szept. 10. 15:23
 38/53 anonim ***** válasza:
100%

Neked fogalmad sincs a dolgokról.

Egy prosti - veled ellentétben-kőprofi és pontosan tudja hogy mi kell a férfiaknak. Nem egy darab faként fekszik az ágyon, hanem odateszi magát, de közben érezteti hogy ő csak egy szolgáltató, nem róla szól minden hanem a férfiról, nem akarja megváltani a világot a puncijával, nem fecseg feleslegesen és engedi hogy az ügyfél vegye a kezébe az irányítást a pénzéért.

Te a leírásod alapján ezzel a sok kikötéssel úgy bánnál az ügyféllel, hogy még ő érezze magát megtisztelve amiért beléd üríthet. Ez nagyon nem így megy, álomvilágban élsz.

2020. szept. 10. 15:24
 39/53 anonim ***** válasza:
100%

Az is hülye, aki érted fizetne, már most lefárasztottál az idióta tudálékos szövegeddel.

Francot tudod te, mi kell egy pasinak.

2020. szept. 10. 15:32
 40/53 A kérdező kommentje:

Tévedés, a szexmunka 2 évtized óta legális tevékenység (kivételt képeznek a védett övezetek). Ami illegális az a kerítés, prostitúció elősegítése. Úgy gondolom, hogy a munkáltatómnak semmi köze ahhoz, hogy a szabadidőmet mivel töltöm, ameddig az nem illegális és nem hat ki negatívan a munkavégzésem színvonalára. Arcképet nem tennék fel, videóhívásban láthatnának.

Nem rólam szólna minden, valamit félreértettél, írtam is az egyik hozzászólásomban, hogy egyeztetnénk az igényeit, melyhez nagyon rugalmasan állnék. Egy szóval sem írtam olyat, hogy dominálni szeretnék bárki felett. Egyáltalán nem vagyok nagyképű, sem önmagát túlértékelő Miss Perfect.

Akit zavar a kommunikáció, egyszerű, szerényebb értelmi képességű lányra vágyik és mellettem kisebbségi komplexusa lenne, annak nem én vagyok a megfelelő szexpartner.

2020. szept. 10. 16:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!