Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok 25. 000 forint kozmetikusra egy hónapban?
Figyelt kérdés
Egy hónapban egyszer megyek csak, és ebben benne van az arckezelés, gyanta (mindenhol), műszempilla, és szemöldöktetoválás, de azt nem kell minden hónapban.
Ismerkedtem egy fiúval és mikor ezt megtudta, majdnem elájult. Azt mondta ez rengeteg, és nem vagyok normális. Pedig a városunkban vannak akik még drágábban dolgoznak. Tényleg sok ez egy hónapban? Mit szólnátok, ha a barátnőtök ennyit költene kozmetikusra?
L/24
2020. ápr. 26. 20:29
61/64 anonim válasza:
58: igen, ahogy említettem, neki jó vagyok úgy is. Sőt, úgy ismert meg. Azt hagyod ki a képletből, hogy magunknak is akarunk tetszeni, nem csak a pasiknak. Illetve amiről a kérdező ír, az nem az a kategória, hogy reggel letörli a maszkot, és tök másképp néz ki, a műszempilla eeggel is ott van, a festett szemöldök szintén, mert az tartós.
62/64 anonim válasza:
Szerintem a saját pénzét mindenki arra költi, amire akarja, ha kiszórja az ablakon, akkor kiszórja.
Én nulla forintot költök ezekre a xarokra. Szerintem a "jelölted" is látja, milyen xarokra szórod el a pénzt, ezért nem lát benned jövőt.
63/64 anonim válasza:
62: de azért a jelölt sem Egyszerű Eszterre hajt, hanem a tuningolt kérdezőre... elvárják a fullosságot, de nem akarják tudni, hogy mi van mögötte,
64/64 anonim válasza:
Ennyi kamut összehordani női részről:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!