Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok 25. 000 forint kozmetikusra egy hónapban?
Egy hónapban egyszer megyek csak, és ebben benne van az arckezelés, gyanta (mindenhol), műszempilla, és szemöldöktetoválás, de azt nem kell minden hónapban.
Ismerkedtem egy fiúval és mikor ezt megtudta, majdnem elájult. Azt mondta ez rengeteg, és nem vagyok normális. Pedig a városunkban vannak akik még drágábban dolgoznak. Tényleg sok ez egy hónapban? Mit szólnátok, ha a barátnőtök ennyit költene kozmetikusra?
L/24
Egyébként sosem értettem a plasztik csajokat, vagyonokat vernek el ilyesmire. Mikiegér szemöldök, szolárium, vasalt haj, egyre nagyobb körmök, a végén plasztika.
Egyre inkább önmaguk karikatúrái lesznek "szépség" címszó alatt, de ha találkoznak egy férfivel, aki inkább a kis természetes csajt választja helyettük, akkor piszok mód fel vannak háborodva.
Pedig öröm nézni az ilyen csajokat, amint 30+ évesen a folyamatos piszkálástól, szolitól szétment bőrrel, az edzés helyett koplalással elért vékony, de szétcsúszott testtel hogy kapálóznak, hogy ők jó nők :)
Ezt nem értem én se. Legyen a nő ápolt, hozza ki magából a maximumot, és lehetőleg 35 évesen is nézzen ki 20 évesnek. De ingyen!
Pedig az nincs ingyen. Akkor se, ha egyesek szerint elég naponta egyszer letusolni langyos vízzel, és az igazán jó nő az kész is van.
Mindent ki lehet hozni olcsóbban. Mondjuk nem muszáj egészséges étkezésre annyit költeni. Napi egy kifli is elég, és el se hízik. Igaz, hogy az étkezés hatással van a bőrre, a hajra, a teljes kinézetre. Nem kell drága kozmetikum, mert a WU2-vel is lehet hajat mosni. Igaz, hogy nem lesz soha hosszú, és fényes a haj, mert letörik àllandóan a vége. Elég, ha valaki futni jár, az ingyen van, de sose lesz olyan teste, mintha rendesen edzene a problémás területekre.
A legtöbb pasi tucatnyi insta fittness cicát követ, csorgatja a nyálát, és fel se fogja, hogy az a test, az az arc rohadtul nincs ingyen. Nem véletlen, hogy luxus környezetben fotózzák őket.
Valaki felhozta a GYES-t is, meg hogy nincs tartalék, mert... Persze, lehet így is gondolkodni. Csak akkor ő se verje a nyálát, hogy ellés után szétfolyik a zasszony, lóg a melle, lapos a se.gge, csomószám hullik a haja, úgyhogy fiúsra vágatta.
Így, hogy ezeket tartalmazza, szerintem nem sok.
"Majdnem elájult" a fiú? Gondolom, ha meglát szőrösen vagy a "házi megoldásoktól" kipattogva, akkor nem ájult volna el... Vagy kezeletlen arccal, problémás bőrrel. Vagy ocsmány/semmilyen szemöldökkel. Stb. Elvárás a jó kinézet - ingyen, beavatkozások nélkül, csak úgy magától. Hát persze...
Írom ezt úgy, hogy nő vagyok, nem járok kozmetikushoz, tehát 0 Ft megy el erre, de bizony sz*rul is nézek ki. Kezelésre hetente járhatnék, szemöldököt, szemhéjat, ajkat nekem is kellene tetováltatni, pilla sem ártana. Akkor talán nem lenne 0 a "húspiaci értékem". Fogalmuk sincs ezeknek, hogy az általuk elvárt szépség mibe kerül...
""Majdnem elájult" a fiú? Gondolom, ha meglát szőrösen vagy a "házi megoldásoktól" kipattogva, akkor nem ájult volna el... "
Igen, ez tök jogos! Mert a havi 25k (műszempilla, és sminktetkó), és a házi módszerektől bénán kipattogzott (vagy akár tök szőrös) csajok között nincs más kategória.
Vagy 25 ezer és műszempilla, vagy úgy néz ki, mint aki most szabadult egy kínzókamrából...
Én a magam részéről azért úgy látom, hogy nem fogok egyedül meghalni, ha se ebből, se abból a kategóriából nem válogatok, mert elég népes a kettő közötti tömeg :D
#41 Ez teljesen téves.
Nem Mikiegér szemöldök, hanem pl. microblading technikával természetes hatású, de az eredetinél sokkal esztétikusabb végeredmény.
A szolit sem kell túlzásba vinni, csak egy hullafehér bőrnél jobb, ha van egy kis színe.
A körmöknek sem kell egyre nagyobbnak lenni.
A plasztikának is megvan a helye, lehet pl. ormótlan kilincsorrból valami kis helyeset kihozni vagy A-s meg AA-s szúnyogcsípés mellekből szép, arányos B-s vagy C-s melleket, nem pedig felfújt lufikat. Vékony pengeszájból sem kell egyből kacsaszájat csináltatni.
Mindent lehet ésszel, mértékkel. De nem ingyen. És ha nincs megcsinálva, akkor lehet nézegetni a "kis természetes" rondát. Ja, hogy az nem jó, a természetes is csak akkor jó, ha szép... 😏
Ugyan már, a legtöbb pasi sírva menekül, ha meglát egy természetes, szőrös puncit. Pedig az az alap állapot, ingyen. Ami most egyet jelent az ápolatlansággal.
Közben olyan igényeik vannak, hogy sokszor csak lesek. A bimbóudvar mérete, színe, a kisajkak mérete és formája, de még az ánusz körüli bőr színe is okot tud adni a fujjogásra. Mindegyikre van is megoldás, jó pénzért, hisz van rá igény!
Azt sem értem, hogy ez visszafele miért működik? Egy pár fekvőtàmasz, felülés, és a napi zuhany a rájengoszlinghoz miért nem elég?
Biztos semmi gond nincs a kérdezővel, csak nem értem, hogy miért a felháborodás, ha egy férfi olyan nőt vállaszt, akinek mások a prioritásai."
Nos, mivel a csávó mégiscsak vele kezdett el ismerkedni, feltételezhető, hogy ez a külső jön be neki. Akkor meg fogja be a kis száját, és vegye tudomásul, hogy erre ennyit kell szánni. És továbbra is az van, hogy nem ő fizeti, szóval...
A gyeses példára: éppen ebben a topikban nem győzik szétalázni az anyukákat, hogy nem adnak magukra, meg igénytelenek, de azért az szóvá van téve, hogy nehogymár költsön a külsejére majd havi szinten a családi kasszából, amikor gyesen van... nézzen ki bomba nőnek, de ne merjen költeni magára, ez is teljesen oké ugyebár...
Amúgy meg az, hogy kozmetikushoz jár a csaj szemöldököt csináltatni, meg műszempillája van, nem jelenti azt, hogy ilyen klasszik műnő kinézete van... a modern technikák már természetes hatásúak, úgy néz ki, mintha csak ki lenne sminkelve. Én 32 éves vagyok (amúgy kétgyerekes anyuka), a saját szempillám láthatatlan, annyira rövid és szőke, tök hülyén nézek ki vele. Évek óta műszempillám van, akinek elmondom, meglepődik rajta, mert olyan, mintha egy normál szempillával rendelkező ember kifestette volna spirállal. Nem az a transzi műszempilla, amire itt gondol a pasik többsége. A szemöldököm detto, ritka és szőke, kvázi láthatatlan, ezért kéthetente befestem. Nem kozmetikusnál, mert megtanultam már magamnak, de ez részletkérdés. Ha ezeket nem csinálom, úgy nézek ki, mintha kihullott volna a szemöldököm és a szempillám... nagyon szép látvány. Ja, nem.
Az a helyzet, hogy ti pasik állítjátok, hogy nektek nincs erre igényetek, nagy részetek meg észre se veszi, ha a csaj él ezekkel a módszerekkel. Azt tekintitek alapnak, aztán kiakadtok, ha kiderül, hogy ja, ez pénzbe kerül ám :D
"a modern technikák már természetes hatásúak, úgy néz ki, mintha csak ki lenne sminkelve"
Igen, igen!!! 25 éve is pont ezt mondták a smink tetkóra, a feltöltött szájra, és tásraira :D
Vannak nők a környezetemben akik 18 évesen csináltatták 20 éve... Hááát... sok minden eszedbe jut, csak a természetesség nem, pedig mindet megnyugtatták, hogy észre se lehet majd venni.
Szóval térjünk erre vissza 25 év múlva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!