Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál egy férfiról, ha tök véletlen találnál sok millió forint KP-t a szekrényébe?
A történet a következő. Nála voltam és mondtam, hogy fázom. Erre azt mondta, hogy nézzek a kis szekrénybe egy pulóvert magamnak és én másik szekrénybe néztem be ahol a ruhák alatt kötegekbe állt a készpénz.
Mire gondolnátok? Törvénytelen úton szerezhette?
*Mire gondolnátok? Törvénytelen úton szerezhette?
A fejedet ráteheted.
Amilyen gyorsan,és csendesen tudsz azonnal lépj le ettől az egyedtől. sose érjen útol többet.
Történt ilyen velem is, mikor házat vettem kp-ra. Csak elteszem szem elől nem ? :D
32/f
3 Aha, a hülyék meg a túloldalon vannak:DD
Nem a lóvá nagysága miatt, hanem azért, mert pont a szekrénykébe tartod.
Tán ennyire nem kéne hülyére próbálni venni a nőket:DD
Csak a hülyék tartják szekrényben a pénzüket.
A még hülyébbek pedig bankban.
Az infláció miatt a pénz értéke folyamatosan csökken, így célszerű befektetni.
7*Az infláció miatt a pénz értéke folyamatosan csökken, így célszerű befektetni.
Aha:DD Mint a Buda Brókerbe, aha láttuk..hú de "okosak" voltak az emberek.
"Aha:DD Mint a Buda Brókerbe, aha láttuk..hú de "okosak" voltak az emberek."
Miért gondolod, hogy a befektetéseknek csupán ez az egy formája létezik? Számtalan befektetési forma létezik. Nem is kell rábíznod másokra a pénzed, magad is kezelhetet akár otthonról is. Vagy pl vehetsz államkötvényeket, amik bár nem hoznak sokat, de az a kevés épp elég ahhoz, hogy a vagyonod ne veszítsen az értékéből. Vagy vehetsz aranyat is, aminek az értéke hosszútávon növekedni fog. Számtalan lehetőség van, csak élni kell velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!