Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok 25. 000 forint kozmetikusra egy hónapban?
Egy hónapban egyszer megyek csak, és ebben benne van az arckezelés, gyanta (mindenhol), műszempilla, és szemöldöktetoválás, de azt nem kell minden hónapban.
Ismerkedtem egy fiúval és mikor ezt megtudta, majdnem elájult. Azt mondta ez rengeteg, és nem vagyok normális. Pedig a városunkban vannak akik még drágábban dolgoznak. Tényleg sok ez egy hónapban? Mit szólnátok, ha a barátnőtök ennyit költene kozmetikusra?
L/24
A párkapcsolataimban mindig 3 tétel volt.
- megélhetés (beleértve nyaralást, a kocsit, etc)
- tartalék képzés (valamennyit félretenni, amiből a jövőt építjük, vagy baj esetére)
- bármire költhető, kidobható zseton
Ha az utóbbi kategóriából kijön a 25 ezres kozmetikus, akkor lelke rajta, de nyilván ez akkor fér bele, ha nem mondjuk a megtakarításokból vagy a megélhetésekből hiányzik
Ha van rá pénzed és jobban érzed magad tőle, akkor miért ne?
Én jól keresek, de nem költök kozmetikusra ennyit havonta.
A szemöldökömet szoktam megigazíttatni, valamint hónalj-és kargyanta. A lábamat epilálom magamnak. Arckezelésre évente 3-4-szer megyek, alkalmabként 6000 Ft körül van, szerencsére nem problémás a bőröm.
Viszont csak jó minőségű (és egyben drágább) sminktermékeket, arcápolási és hajápolási termékeket használok. Ezek egyszeri, drágább kiadások..ha átlagolnám...hát nem is tudom...szerintem akkor is 25.000 ft/hó alatt maradna.
De amúgy nem eszméletlen sok a 25.000 Ft havonta (ha telik rá).
33n
"A minőségi munkát es a szép arcot bizony meg kell fizetni. Amíg nem az ő pénzéből fizeted addig semmi köze hozzá, hogy a saját munkád gyümölcsét mire költöd"
Így van! Amikor meg munkanélküli lesz, új kocsi kell, nagyobb lakás, vagy csak nyaralni mennénk, akkor persze a férfi fizessen, mert neki nincs annyi pénze, hiszen hogyan gondolhatott volna előre rá, hogy arra az évi 300 ezerre amit kozmetikusra költ (és nyilván emellé akkor még fodrász, ruha, etc) egyszer majd szükség lesz.
Nem az a bajom, ha valaki elszúr egy csomó pénzt hülyeségekre, nekem is van ilyen keretem minden hónapban, de azért nehezen tudom elképzelni, hogy a kérdező annyit keres 24 évesen, hogy az a 300 ezer nem mérhető össze egy teljes havi fizetésével, tehát a legjobb esetben is 12 hónapból 1-et csak azért dolgozik, hogy kozmetikushoz járjon (tippre, van az 2-3 is)
Amíg külön vannak addig persze, arra költ, amire akar, de én biztos nem jönnék össze olyan csajjal, akinek a prioritási listáján 1 (több) havi fizetése kozmetikusra költése szerepel az élen.
Szerintem, ha megteheted és ettől érzed teljesnek az életed, akkor ne érezd rosszul magad miatta.
Nekem is van ismerősöm, akinek csak a kézitáskájában magánál hordott sminkcuccai kerülnek ennyibe. De megengedheti magának és az ő életében a minőségi megjelenés fontos.
Nem a pénz miatt de ...
Nàlam kizáró ok ha egy nönek tetoválása, müszempillàja műkörme, műhaja van.
A kozmetikusra 25e az rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!