Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik csaj a társkeresőn megadja azt az adatot, hogy 500 ezer forint felett keres partner nem gondol bele, hogy ezzel elszalasztja a romantikus párkapcsolat lehetőségét?
Igaz ő is megkeres annyit, de jön egy kis matek. Nem rég olvastam egy olyan cikket, hogy a magyarok 70%a az átlagbért se keresi meg, a netto átlagbér az nem sok olyan nettó 180-200 ezer forint között van. Az lenne igazságos, ha ez minimum 300-400 ezer között lenne és a középosztaly is sokkal szélesebb lenne. Viszont nem ez van, ez egy társadalmi probléma, amit csak újraelosztó gazdasággal lehetne orvosolni.
Egy ilyen csaj akinek jol megy a sora egy csomó lehetőséget elmar maga elől, mert kevesen keresnek meg annyi pénzt, és egy szeretet alapuló romantikus párkapcsolatban nem az a lényeg, hogy ki mit tud felmutatni. Az érdek az a szeretetnek az ellentétje, nincs olyan, hogy szeretni foglak, hogyha ezeket a feltételeket fogod teljesíteni ez nem szeretet, hanem a szeretetnek az elhazudtolása. Egy normális kapcsolatban nincs olyan, hogy én kerestem meg ezt a pénzt, ott közösség van és, ha mondjuk elmennek nyaralni akkor az az igazságos, hogy az tesz bele többet, akinek nagyobb a jövedelme. Ez nem eltartás. Eltartásról csak akkor beszélhetnénk, ha mondjuk valaki az anyját és az apját keresi a másikban és nem dolgozna semmit.
Semmi ciki nincs abba se, hogyha a nő rendelkezik nagyobb jövedelemmel, mivel a lemaradott országunkban sokkal elfogadotabb, hogyha a férfi keres többet. Nem számít, hogy ki rendelkezik nagyobb jövedelemmel a közösség és a baráti hangulat a lényeg egy jól működő kapcsolatban.
Én úgy érzem nem szabadna semmilyen anyagi dolgot elvárni csak annyit, hogy ne akarjon élősködni a másikon.
Barátnők közt tapasztaltam, hogy sokan ezt keresik, erre vágynak, de persze a többség nem talál ilyet és már pár hónap múlva beéri kevesebbet, csak legyen valakije...
N24
Hadd keressenek ilyet. Idejuk van joguk is van ezt tenni.
Mi ezzel a gond ? Meg romantikus kapcsolat.. Bruhaha :)) megneznem a szegenysegben valo romantikazast 10 ev mulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!