Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik csaj a társkeresőn megadja azt az adatot, hogy 500 ezer forint felett keres partner nem gondol bele, hogy ezzel elszalasztja a romantikus párkapcsolat lehetőségét?
Igaz ő is megkeres annyit, de jön egy kis matek. Nem rég olvastam egy olyan cikket, hogy a magyarok 70%a az átlagbért se keresi meg, a netto átlagbér az nem sok olyan nettó 180-200 ezer forint között van. Az lenne igazságos, ha ez minimum 300-400 ezer között lenne és a középosztaly is sokkal szélesebb lenne. Viszont nem ez van, ez egy társadalmi probléma, amit csak újraelosztó gazdasággal lehetne orvosolni.
Egy ilyen csaj akinek jol megy a sora egy csomó lehetőséget elmar maga elől, mert kevesen keresnek meg annyi pénzt, és egy szeretet alapuló romantikus párkapcsolatban nem az a lényeg, hogy ki mit tud felmutatni. Az érdek az a szeretetnek az ellentétje, nincs olyan, hogy szeretni foglak, hogyha ezeket a feltételeket fogod teljesíteni ez nem szeretet, hanem a szeretetnek az elhazudtolása. Egy normális kapcsolatban nincs olyan, hogy én kerestem meg ezt a pénzt, ott közösség van és, ha mondjuk elmennek nyaralni akkor az az igazságos, hogy az tesz bele többet, akinek nagyobb a jövedelme. Ez nem eltartás. Eltartásról csak akkor beszélhetnénk, ha mondjuk valaki az anyját és az apját keresi a másikban és nem dolgozna semmit.
Semmi ciki nincs abba se, hogyha a nő rendelkezik nagyobb jövedelemmel, mivel a lemaradott országunkban sokkal elfogadotabb, hogyha a férfi keres többet. Nem számít, hogy ki rendelkezik nagyobb jövedelemmel a közösség és a baráti hangulat a lényeg egy jól működő kapcsolatban.
Én úgy érzem nem szabadna semmilyen anyagi dolgot elvárni csak annyit, hogy ne akarjon élősködni a másikon.
Nézd, lehet rá mindani hogy anyagias. Lehet rá mondani hogy pénzsóvár. Azt is hogy gyakorlatias. De azt nem hogy golddigger (vagy minek nevezik pontosan nem tudom) vagy hogy élősködő.
Nyilván nem tudjuk hogy miből van neki ennyi fizetése de legyünk jóindulatúak és tételezzük fel hogy vagy sokat tanult és talált egy jó munkahelyet ahol állja a sarat vagy csinált egy vállalkozást ami jól megy.
Ez alapján nem mondható el hogy másokon szeretne élősködni. Ez persze lehet hogy nem igaz mert lehet hogy arra pályázna hogy valaki más ugyanilyen fizetéséből éljenek ketten és az övét meg saját magára költi (sajnos ismerek ilyet).
De! Legalább nyíltan vállalja hogy neki ezek az elvárásai és ami fontos hogy ugyanezt tudja Ő IS nyújtani. Tehát nem arról van szó hogy büdös neki a munka és elvárná hogy más meg hajtson.
Amúgy meg szerintem felesleges azzal foglalkozni hogy idegen embereknek mik az elvárásaik. Ha meg eesetlegesen emiatt nem találna senkit akkor az meg az ő baja vagy nem baja.
" A jólétet mindenkinek megkéne adni és ezt se szabadna feltételekhez kötni."
Mi vaaan? A jólétet senkinek nem adják meg, azért meg kell dolgozni. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ugyanolyan fizetés járna egy orvosnak mint egy segédmunkásnak? Tessék dolgozni, küzdeni az álmaidért.
Amit nagyon rosszul látsz hogy ez nem baj hanem jó h ki írta...Igy nem kell rá időt pazarolnod.Neked nem kell olyan nő aki-t ennyire mozgatnak az anyagiak...onnantól kezdve téged mit érdekel h ő mit akar vagy mit nem?
És pláne miért kell ezeken felháborodni?Valaki meg sportos pasit akar...te meg mondjuk kövér vagy...az is skippelt téged és neked se vele kéne foglalkoznod hanem azzal aki 200k fizu alatti kövér pasik is megfelelnek.Igy kevesebb sérelem érne és minket se fárasztanátok ennyi idióta kérdéssel.
Nahát ilyenkor hol vannak a liberálisok akik kiállnának a jólétért h járjon mindenkinek? :O
az 500k nettó-t kb bárki össze tudja szedni..a kérdés h mennyire képes elmenni érte..Szerintem ha valaki pl a testét árulja ennél sokkal többet tud keresni...És nem kell tanulni...De ha tanulsz akkor több idő több lemondás de meghozhatja a gyümölcsét és egy fokkal feljebb kerülhetsz.
Rühellem a feminácikat de most totál a nőknek van igazuk..érdekes fogadok h neked is van egy szűröd h kik azok akik szoba jóhetnek és kik azok akik nem...most akkor kezdjenek ők is sírni...ha egyátalán nem válogatnál semmilyen téren már 100000éve hülyére kefélted volna az agyad akárhogy is nézel ki.
Neked a sírásod azért van mert egy nálad jobb partyba nem engednek be.Ez van...vagy teszel érte h megfelej és bejus a buliba vagy maradszhatsz a küszöbbnél sírni vagy keresel másik bulit.
Nem kötelező milliomos dívákkal járni.
És ezt úgy mondom h 32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!