Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok 25. 000 forint kozmetikusra egy hónapban?
Egy hónapban egyszer megyek csak, és ebben benne van az arckezelés, gyanta (mindenhol), műszempilla, és szemöldöktetoválás, de azt nem kell minden hónapban.
Ismerkedtem egy fiúval és mikor ezt megtudta, majdnem elájult. Azt mondta ez rengeteg, és nem vagyok normális. Pedig a városunkban vannak akik még drágábban dolgoznak. Tényleg sok ez egy hónapban? Mit szólnátok, ha a barátnőtök ennyit költene kozmetikusra?
L/24
#50: A nagy lószaft!
Rengeteg gazdag, celeb picha a példa rá, hogy ki tudnak kupálódni pár év alatt, ha van miből. Átlagos, csinos lányból lesz 25-30 éves korára bombázó, jobban néz ki, mint 18 évesen.
Ezeket az "aki szép, az smink nélkül is szép, aki meg csak így szép, az ronda" embereket nem értem... ha vki nem nyert a genetikai lottón, az húzzon zsákot a fejére, meg se próbálja fejleszteni magát?
Persze, könnyű azt mondani, hogy természetesség rulz, juhú, de ha a nem annyira szerencsés külsejű, problémás bőrű lányok, akik mondjuk elköltenek ennyit kozmetikusra, elkezdenének nem sminkelni, nem járni arckezelésre... hát nem tennék zsebre azt, amit a férfiaktól kapnak.
Sajnos még ma, amikor kb. minden tudásanyag rendelkezésre áll ezekről, még mindig még mindig megvádolják a pattanásos arcú embereket azzal, hogy nem mossák az arcukat és igénytelenek, pl. Minden sz.nak elmondják. Hogy nem nő, igénytelen, azzal is megvádolják, hogy au alap higiéniája nincs meg. Közben meg sipítoznak, ha valaki nem úgy néz ki, mint egy reklámmodell, de közben elvárják, hogy kb. szappanra, samponra, dezodorra meg fogkrémre költsön összesen. Persze, szőrtelenítést meg lehet oldani otthon is, olcsóbban, de biztos nem annyira tartósan és nem olyan szakértelemmel (legalábbis amikor otthon csinálom, akármennyire radírozom a bőröm, sokkal jobban benőnek a szőrök, mintha profi csinálná).
Ami meg arra vonatkozik, hogy a férfiak mennyire ismerik fel a természetességet... muhahahaha. Jó, persze, van, aki tényleg, de az nem is az a típus, aki a kérdezőre hajt, hanem tényleg a természetesebb (és ezáltal kevésbé divatos) nőkre.
A többi meg nyomja, hogy jaj, a természetesség... aztán meg volt olyanra példa, hogy az exem elkezdte nekem mondani, hogy a 2. randin mennyire tetszettem neki, mert akkor nem volt rajtam smink, az 1.-n meg igen... amikor annyi volt a különbség, hogy a 2. randin pezsgőszínű szemfesték volt rajtam, az 1.-n meg zöld. De alapozó, pirosító, highlight, spirál, rúzs, minden volt :D.
#53 Ezt abszolút alá tudom támasztani!
Én sem nyertem a genetikai lottón, ronda vagyok, rosszak az adottságaim, gáz a bőröm, és mint említettem korábban, nem veszek igénybe ilyen szolgáltatásokat. Hogy mit kapok? Jobb esetben csak levegőnek nézést. Rosszabb esetben fanyalgást, fintort, lesajnálást, lenézést, megjegyzéseket face to face vagy a hátam mögött.
Egy nőnek nem fogják elnézni, hogy ronda. Mindig kapni fog érte. Én nem vagyok képes ezekkel a szépségápolással kapcsolatos dolgokkal foglalkozni, szóval viselem a következményeket, de azért nem örömmel... És baromira böki a csőröm, hogy nekem fél napokat kellene arra áldoznom, hogy ne legyek (annyira) hányás kategória, másnak bezzeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!