Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok szerintetek elég havi...

Lányok szerintetek elég havi 50000 forint egy barátnőnek havonta ruhára, cipőre, fodrászra kozmetikusra?

Figyelt kérdés

Kialakulóban van egy kapcsolat egy csinos huszonéves lánnyal, és ha realizálódik ennyit kívánok havonta a szépségére fordítani. Nem szorul rá abszolút, lehet el sem fogadja, de úgy érzem kötelességem anyagilag részt vállalni szépségének a szintentartásában. És lenne még egy kérdésem. Egy lány nem érzi ilyenkor azt hogy meg akarják vásárolni?

Mert bár annak tűnhet, ettől igen távol áll a szándékom.

2014. nov. 2. 23:05
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
75%

Én úgy érzeném és személy szerint nem tudnék ennyi pénzt csak magamra költeni, főleg nem havonta.

Viszont szerencsés lehet a lány amiért ennyire figyelsz rá(de csak akkor, ha érzelmileg is), de szerintem ez túl sok pénz.

2014. nov. 2. 23:18
 2/41 anonim ***** válasza:
81%
Szerencses a lany, de szerintem ez tul sok penz. :)
2014. nov. 2. 23:23
 3/41 anonim válasza:
99%
Én lány vagyok és bevallom őszintén, hogy tátva maradt a szám ennél a kérdésnél. :D Nem tudom, ez olyan lenne, mintha fizetnél azért, hogy szeressen...
2014. nov. 2. 23:25
 4/41 anonim ***** válasza:
82%

Én ilyennek nagyon örülnék az biztos, de persze óvatosan vezesd fel, nehogy véletlenül azt higgye, hogy azért kapná, mert ráfér. Erre mi nők nagyon kényesek vagyunk.

Csinálhatnád úgy is, hogy befizeted pihentető masszázsra és ha már úgyis olyan helyen jár, adj neki több pénz és mondjad, hogy ha van kedve nyugodtan üljön be a fodrászatba, kozmetika, manikűr stb...

lehet fura lesz a lánynak ez a gesztus, főleg, ha olyan, hogy nincs ehhez hozzászokva. Akkor biztos ámulni bámulni fog, hogy ilyen van. Nekem nem pont ilyen szitum volt, viszont egyik volt pasim, ő nem megvásárolni akart persze meg semmi ilyesmi, de sokszor meglepett baromi drága parfümökkel (amiket tudja, hoyg szeretek, de én magamban sosem mertem rá költeni)

Vagy pedig együtt voltunk valahol és nézelődtünk., akkor ami látta, hogy megtetszett pl szépségápolási cucc, szemüveg, bármi, akkor megvette nekem.

Nem vagyok nagy igényű, nem várom/várnám ezt el, de szerintem azért 50 000 forint nem egy túl nagy összeg ilyesmire (nyilván nem mind1, hogy ki mennyit dolgozik érte ugyebár..)

Azért a ruhák, cipők, parfümök elég drágák tudnak lenni. A szépségipari szolgáltatásokról meg nem is beszélve.

Nagyon jó gesztus ez tőled, de természetesen csak akkor, ha ezzel nem kompenzálni szeretnél valamit, amit nem tudsz neki megadni pl figyelem, együtt töltött idő!!!!

Szóval azért ne úgy csináld, hogy kiteszed az asztalra, hogy na ez a tied erre meg erre... hanem ha tetszik neki valami vedd meg, kényeztesd ezzel azzal, vagy akár együtt is elmehettek időnként wellness-masszázs kezelésekre :)

2014. nov. 2. 23:55
 5/41 A kérdező kommentje:
Két első lánynak köszönöm a dícsérő szavait, hiszen szerencsésnek neveztétek a lányt, az az engem minősítettetek nagyon pozitívan. A harmadik lány válaszában amit ír, az amitől a leginkább tartok. Hogy félre érti. Köszönöm a válaszaitokat.
2014. nov. 2. 23:56
 6/41 A kérdező kommentje:
A negyedik válszíró lánynak is köszönöm, a hosszú reagálást, természetesen finoman udvariasan szeretném tudatni vele ezt a szándékomat. A közös wellness-masszázs és egyéb szépészeti tevékenységekből viszont nem valószinű hogy megvalósul valami mert távol áll tőlem a szépítkezés minden formája. Az a ti a nők privilégiuma.
2014. nov. 3. 00:07
 7/41 anonim ***** válasza:
82%

Hozzádmehetek,kis pénzeszsák?

24f

Viccen kívül,szerintem mondjuk bár havi 50k nem sok ha azt vesszük,de mimdezt csak szépítkezésre elverni elég sznob dolog.

Szerintem.

2014. nov. 3. 00:14
 8/41 anonim válasza:
89%
Ez durva szerintem! Mintha megszeretnéd vásárolni a csajt és közbe nyugodtan félre kacsint...
2014. nov. 3. 00:19
 9/41 anonim ***** válasza:
90%

Én a helyedben nem csak így odaadnám neki. Az fura...

Viszont ha elmentek közös programra, akkor rá tudod költeni, ha ezt szeretnéd! Pl menjetek el együtt vásárolni, és amit kiválaszt, és meg akarja venni, azt kapd ki a kezéből, és fizesd ki te. Vagy menjetek el közösen egy masszázsra. Én nem szeretek pénzt kapni páromtól, viszont ha megveszi nekem ami tetszik, az mindig jól esik!

Mivel az anyagi helyzetedet nem ismerem, így nem tudom meghatározni, hogy ez az 50000 Ft sok vagy kevés. Ezt neked kell érezned.

2014. nov. 3. 00:35
 10/41 anonim ***** válasza:
100%
Most olvastam vissza, látom nem szereted az ilyen masszázsos dolgokat. (Egyébként azt én sem, nem szeretem ha idegenek nyúlkálnak hozzám...) Akkor ajánlok egy jó kis wellnesst egy jó helyen! Nem kell ott aludni, lehet egy napra menni, szaunáztok, pancsoltok... Szerintem hibátlan! :)
2014. nov. 3. 00:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!