Lányok szerintetek elég havi 50000 forint egy barátnőnek havonta ruhára, cipőre, fodrászra kozmetikusra?
Kialakulóban van egy kapcsolat egy csinos huszonéves lánnyal, és ha realizálódik ennyit kívánok havonta a szépségére fordítani. Nem szorul rá abszolút, lehet el sem fogadja, de úgy érzem kötelességem anyagilag részt vállalni szépségének a szintentartásában. És lenne még egy kérdésem. Egy lány nem érzi ilyenkor azt hogy meg akarják vásárolni?
Mert bár annak tűnhet, ettől igen távol áll a szándékom.
Egy kapcsolat elején ez nagyon bizarr lenne, bár ki tudja, én a férjemmel 3 hét után már összeköltöztem, szóval néha nagy az összhang.
Én személy szerint nem lennék képes ennyi pénzt a szépségemre költeni _minden_egyes_ hónapban... de nem vagyunk egyformák, lehet hogy a barátnőd simán.
Az első gondolatom vlsz az lenne hogy nem felel meg a pasimnak a külsőm.
Hát én egy ilyen ajánlat után egész biztos megmutatnám neked, merre találod a kijáratot.
Igenis azt érezném, hogy meg akarsz venni és ha szerinted ennyit kell költeni ahhoz, hogy szép legyek, akkor az jönne le, hogy nem vagyok elég jó úgy, ahogy vagyok. Teljesen mindegy, hogy ez a valós szándék vagy sem, én tuti nem lépnék túl az eseten.
Nem mellesleg sértés is lenne, köszönöm, van saját pénzem, ha valamit akarok, megkeresem rá magam. Jelképes apróságoknak és olyan ajándékoknak tudok örülni, amiket direkt nekem választott ki a másik, de ez így eléggé visszás lenne.
Nem mellesleg te is megszívhatod, az ilyen srácokat hajlamosak lehúzni és kihasználni néhányan.
Mondjuk én biztos el tudnék verni 50ezret havonta. Rúdtánc mellett lenne pénzem mondjuk edzőterembe járni vagy CrossFitezni vagy kettlebellezni, havonta kozmetikushoz járni, mellette még egészséges kajára vagy cipőre is maradna pénzem.
Más kérdés, hogy egy ilyen pojácát csípőből kiröhögnék, és azzal csalnám, akit érek. Ne legyél már ostoba, így minden nő ki fog használni.
Igen, félő, hogy lehúzzák! De ez az 50ezer Ft azért annyira nem sok, hogy egy csaj ezért legyen csak vele.
Én sokkal többet költök magamra egy hónapban. Annyi a különbség, hogy saját keresetből finanszírozom, páromtól max ajándékot fogadok el, mint már írtam, kp-t nem szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!