Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok szerintetek elég havi...

Lányok szerintetek elég havi 50000 forint egy barátnőnek havonta ruhára, cipőre, fodrászra kozmetikusra?

Figyelt kérdés

Kialakulóban van egy kapcsolat egy csinos huszonéves lánnyal, és ha realizálódik ennyit kívánok havonta a szépségére fordítani. Nem szorul rá abszolút, lehet el sem fogadja, de úgy érzem kötelességem anyagilag részt vállalni szépségének a szintentartásában. És lenne még egy kérdésem. Egy lány nem érzi ilyenkor azt hogy meg akarják vásárolni?

Mert bár annak tűnhet, ettől igen távol áll a szándékom.

2014. nov. 2. 23:05
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Én szerintem nem tudnék mit kezdeni egy ilyen gesztussal és furcsának találnám a pasit, aki felajánlj ilyet, pláne már a kapcsolat elején. Ez olyan, mintha "zsebpénzt" adnál neki, nekem nagyon nem tetszene. Az megint más, ha pl elkíséred fodrászhoz és Te fizetsz, vagy bemész vele a fitness terembe és Te veszed a bérletet. De így ebben a formában, hogy tessék, 50 ezer forint, költsd szépítkezésre, szerintem nagyon gáz.

24N

2014. nov. 4. 01:03
 32/41 anonim ***** válasza:
100%
28-29es válaszoló vagyok..Sztem ne érezd gáznak,ha a ruha boltban te fizetsz...az én párom pl.ha elmegyünk vásárolni,pedig én akarok fizetni,inkább fizet ő (és max. elrendezzük utána),mert ő úgy gondolja az a gáz,ha én fizetek....Bár nem vagyunk egyformák...Azt is meg lehet érteni,ahogy te látod...Mondjuk mi 11 éve vagyunk együtt...ez nálunk más.De ha nincs is kedved,sztem menj el vele az első pár alkalommal és utána max. add oda neki a rá való összeget,ha szeretnéd :)
2014. nov. 4. 14:47
 33/41 anonim ***** válasza:
Majd azért meséld el,mi volt,hogy vezetted elő,mi történt :)
2014. nov. 4. 14:51
 34/41 A kérdező kommentje:
Lehet hogy zsebpénznek tűnik, de a lényeg hogy csak ő meg én tudunk róla a külvilág nem. Az hogy menjek vele női fodrászhoz kedves tanács de ahogy említettem az a ti birodalmatok. Nincs ott helyem. De ha lenne akkor sem szívesen mennék mert a férfi fodrászhoz is kb. akkora lelkesedéssel megyek mint a fogorvoshoz. A következő két választ író lánynak azt szeretném mondani hogy ha te szeretnél fizetni,ahogy írod, akkor fizess Te! Jogos és természetes igény ez egy nő részéről. Én felfogásom szerint mindenképpen. És egy pár szó arrol hogy ki fizessen.Nem fog megtörténni, de tegyük fel hogy elmegyek a női fodrászhoz, megvárom mig elkészül a haja és utána fizetek. Mit üzenek ezzel a cselekedetemmel az ott lévő többi vendégnek a pénztárosnak, mindenkinek aki látja? Azt hogy a lánynak nincs pénze. Azt hogy nem adom neki oda a pénzt mert estleg nem tudja kezelni megbízhatatlan. Azt hogy én vagyok a 'főnök'. Azt hogy nem bízok benne. Azt hogy ellenörzést pénzügyi felügyeletet gyakorlok felette. Azt hogy én tőlem függ hogy mehet fodrászhoz vagy nem mehet. Ezek az ellenérveim a ' fizessen a férfi' jelenségre. Ezek amiket megalázónak érzek. És ezért tartom fontosnak hogy egy nő fizessen mert ez esetben a felsorolt állításokkal senki sem minősítheti sem fodrásznál sem boltban sem sehol. És itt van jelentősége amit először írtam hogy csak ketten tudunk róla mármint arról hogy a pénzt kapta. Azt hogy hogyan fogadta megírom ahogy kérted megígérem.
2014. nov. 4. 16:05
 35/41 anonim ***** válasza:
100%
Én a ruha boltról beszélte,hogy sztem nem gáz ha te fizetsz...viszont a fodrász..na az sztem is hülyén jön ki...Ott ülsz,amíg a haját csinálják...mint valami felügyelő :DDD arról nekem is az a véleményem,ami neked.Viszont..eszembe jutott valami.Arra nem gondoltál,hogy mondjuk nem így adod elő neki a dolgot...nem ajánlod így fel,hogy itt van 50e.Hanem megmondod neki,ha szeretne menni fodrászhoz,kozmetikushoz,új ruhát venni..akkor nagyon szívesen kifizeted...vagy ez nem jó? :D vagy az nkei kellemetlen,hogy szólni "kell" ?? Az a baj,nem ismerjök őt...Így nehéz :)
2014. nov. 4. 21:48
 36/41 anonim ***** válasza:
100%
AMúgy te mennyi idős vagy,ha szabad kérdeznem? :D
2014. nov. 4. 21:52
 37/41 A kérdező kommentje:
Igen ahogy a 35 -ös válaszod második felében írtad valahogy úgy képzeltem én is de azt még hozzá teszem majd hogy úgy szeretném kifizetni hogy odaadom neki a pénzt és nem biztos hogy elkisérem a bevásárló és a szépészeti körútjaira, vagy ha mégis, akkor csak azért hogy ne cipekedjen mig körbejár egy plázát. Szóval van bennem bizonytalanság, kicsit halogatom még az időpontot amikor előállok a javaslatommal. Egyébként 36 éves vagyok a lány 26.
2014. nov. 5. 13:08
 38/41 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Véletlenül bukkantam erre a majd' két éves kérdésedre de nagyon érdekesnek ígérkezett, így végigolvastam. Megkérdezhetem, hogy végül hogy alakultak a dolgok?

2016. aug. 31. 08:04
 39/41 anonim ***** válasza:
Ez szerintem akkora baromság mért kell mindig a férfinak fizetni? Ő sosem költ rád (max hogyha ajándékot vesz) te akkor miért költs rá? Gondolom te sem veszel minden hónapban új ruhát magadnak ő miért vegyen? Menjen el dolgozni és legyen fele-fele az arány. Az más kérdés hogy suliba jár akkor nyilván nem így van és akkor sem ha meg kér arra hogy vedd meg neki ezt vagy azt esetleg kedveskedsz neki de szerintem alapvetően ez a normális
2016. szept. 3. 09:15
 40/41 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta?
2023. jan. 20. 18:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!