Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok 25. 000 forint kozmetikusra egy hónapban?
Egy hónapban egyszer megyek csak, és ebben benne van az arckezelés, gyanta (mindenhol), műszempilla, és szemöldöktetoválás, de azt nem kell minden hónapban.
Ismerkedtem egy fiúval és mikor ezt megtudta, majdnem elájult. Azt mondta ez rengeteg, és nem vagyok normális. Pedig a városunkban vannak akik még drágábban dolgoznak. Tényleg sok ez egy hónapban? Mit szólnátok, ha a barátnőtök ennyit költene kozmetikusra?
L/24
Az a vicces, hogy az összes "számít e a párkapcsolatban a pénz" kérdésnél elhangzik a nők részéről, hogy egy dolog miatt számít, hogy majd amikor jön a gyerek, és a nő GYES-en lesz, akkor azért a férfi tudja már eltartani.
Most kezdek rádöbbenni, hogy előtte a csaj évi 300 kilót elver kozmetikusra (gondolom nem egy 1000es a fodrászat, és turiból öltözik), szóval amikor jön az 1 fizetéses időszak, akkor ezért nincs egy csajnak sem egy fillér megtakarítása (ami nyilván nem lenne elég, és úgy is az apa állna 80%-ban mindent, de talán nem 100-ban, ha akadna egy kis félretett pénz)
"A legtöbb férfinek festett, dekoratív csaj kell. De a pénzt sajnálják rá. Viszont az egyszerű, festetlen nőt lenézik. Akkor ez hogy?"
Minden párom gyönyörű nő volt.
Ennek a péznek a töredékét nem költötték csak kozmetikusra.
Lehet, hogy a szépség nem egyenlő a szemöldök tetoválással?
Biztos nem sok. Igazából fogalmam nincs.
Az én barátnőim is sok pénzt költöttek sportfelszerelésre, túra cuccra, és utazásra, élményekre.
Viszont soha egyikük sem költött még megközelítőleg sem ennyi pénzt a kinézetére.
Biztos semmi gond nincs a kérdezővel, csak nem értem, hogy miért a felháborodás, ha egy férfi olyan nőt vállaszt, akinek mások a prioritásai.
És nyilván ha olyan nőt választ, aki nem műszempillára (wtf), és smink tetoválásra (WTF) költ, akkor nem is várja el, hogy a barátnője úgy nézzen ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!