Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és teherbe estem. Nem tudom mit tegyek. (?
)
Figyelt kérdés
16 vagyok és egy hete késik a mensim,csinaltam tesztet és pozitív,a második csik halványabb de látszik. :(( Nem tudom mit csináljak nem mertem elmondani senkinek,egy barátnőm tudja csak,nem tudom hogy álljak ezzel a szüleim elé,ők sem élnek jó házastársi életet nem panaszkodni akarok vagy valami de anyumék nincsenek olyan jóba.Vagyis nálunk nincs olyan hogy leül a család és megbeszél egy problémát,sajnos nincs közös hang.Nem tudom ezt hogy mondjam el és mit tegyek,és mi lesz a babával,nagyon nagyon félek.Értelmes válaszokat szeretnék,légyszi segitsetek.És nem kell írni hogy előbb kellett volna gondolkodni,mert védekeztünk,de mégis becsúszott.Légyszi írjatok,köszi!
22:50! Na hál isten... az értelmiség is megszólalt végre!
2010. júl. 22. 22:55
42/197 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti bocsi de nagyon szeretem a párom és apukám jóba van vele is.És engem is szeret csak nem egy olyan gyerek nevelgetős tipus szoval ő szerintem hamarabb belenyugszik mint anyu.
2010. júl. 22. 22:56
43/197 anonim válasza:
ma, az első 22:50-eshez:
Nyugalom. Egyszer majd te is belátod, hogy ez így jó. De ahhoz még el kell telni pár évnek. Vagy pár évtizednek.
2010. júl. 22. 22:56
44/197 anonim válasza:
22:48-as egy agyatlan barom vagy.
Húzzál máshova téríteni. Itt két ember és családjuk életéről van szó. Nem lehet előtérbe helyezni egy még ki sem fejlődött emberi lényt. Az még csak egy sejt!!!! (Ha egyáltalán tuti terhes a kérdező.)
Én tuti abortusz mellett döntenék, pedig én már 20 éves vagyok. Iskolába járok, én sem vagyok jóba a szüleimmel, de vészhelyzet esetén - márpedig ez eléggé annak tűnik - azonnal hozzájuk fordulnék, senki máshoz. Nem tudnék felnevelni egy gyereket, nem érzem magam elég érettnek, komolynak hozzá, szerintem a lelked mélyén te sem. A karrieremet sem akarnám keresztbe vágni egy gyerekkel, szeretnék diplomát, biztos anyagi és családi hátteret előbb, hogy a gyerek ne szenvedjen mellettem. Szerintem gondold át ezt a dolgot alaposan.
2010. júl. 22. 22:57
45/197 anonim válasza:
láttad az mtv-n a terhes tinik műsorát? ha nem, nézz bele egy részbe, ahol már megvan a baba.. mindkét fiatal szülő idegbeteg, a fiatalok szülei szintúgy kész vannak, a leányanya sír, hogy amíg a barátnői buliznak, neki otthon kell lennie a szerelemgyerekkel.. ha meg nem tudod tizenévesen kiélni, kibulizni magad, amire egy fiatalnak szüksége van, a huszas éveidben fogod, és akkor mégis milyen példát mutatsz az akkor 10 éves gyerekednek? ebbe gondolj bele mégis!
2010. júl. 22. 23:01
46/197 A kérdező kommentje:
Persze hogy átgondoljuk,viszont az anyagi háttért a párom bíztosítaná,és amugy bízok benne 14 voltam mikor összejöttem vele,szóval 2 éve vagyunk egy pár,és mindig mellettem állt,szóval komolynak tűnik,nem fog lelépni,a meglepődöttség látszott ma este az arcán de a boldogság is,olyan jó így látni :) .
2010. júl. 22. 23:01
47/197 anonim válasza:
Túl fiatal vagy még az anyasághoz, és 75% hogy lelép az apa, és ezzel mindkettőtök élete el van cseszve, de ha abortusz akkormeg a gyerek nem jön a világra, és azis lehet hogyha kihordod a gyermeked berakod egy árvaházba...
2010. júl. 22. 23:04
48/197 anonim válasza:
srác vagyok de ha a barátnőm közölné velem h valószínűleg terhes én a következőket csinálnám:
1. holnap az ajtója előtt várnám még 3 teszttel lehetőleg különböző fajtákkal
2. ha pozitívak akkor mondanám neki h menjen el nőgyógyászhoz
3. és ha nincsmás megoldás szülők
most az abortuszpártiak utálni fognak de szerintem nem ez az egyetlen megoldás (persze ez is egy a sok közül) és amit most mondok valószínűleg nem foogja megkönnyíteni a döntést de ha teheted nézd meg a néma sikoly c. filmet (erős gyomor kell hozzá)--orvosnak készülök de a film tényleg durva -- dehát ez az abortusz
remélem segítettem akármi kérdésed van irj (akár privátvmailt is)
2010. júl. 22. 23:05
49/197 anonim válasza:
Még fiatal vagy és idealista.
Akármilyen családcentrikus a párod, szerintem nem több 20 évesnél, de inkább 17-18 lehet. Ilyenor a férfiakban még tombol a vadászösztön. Lehet hogy nem mutatja, de ez sajnos biológia. Lehet hogy nem rögtön hagy ott csak 2 év múlva, de akkor is ugyanaz a szitu.
Ne kényszerítsd ilyesmire, ez egy felnőtt karrierel és egzisztenciával rendelkező férfinak is komoly döntés, áldozatok sora.
2010. júl. 22. 23:06
50/197 A kérdező kommentje:
Már csak anyuék arckifejezésétől félek :(( .Jah és amugysem szoktam bulikba járkálni nem vagyok az a fajta inkább a séta a baráti társaság nekem a jó de szerintem a "nagysszülők" ha előbb ha később de mellénk állnak.És pár este ugyis belefér a barátokkal ha vannak akik segítenek.Sőt elég jó a dolog mert tömbházba lakunk és a melletünk levő lakásba lakik a párom ugyhogy végulis egyhelyen. (én a 27-es lakásba, ő a 28-ba).Ugyhogy anyukámék bármikor a közelünkbe lennének a nap 24 órájába.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!