Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok és teherbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és teherbe estem. Nem tudom mit tegyek. (? )

Figyelt kérdés
16 vagyok és egy hete késik a mensim,csinaltam tesztet és pozitív,a második csik halványabb de látszik. :(( Nem tudom mit csináljak nem mertem elmondani senkinek,egy barátnőm tudja csak,nem tudom hogy álljak ezzel a szüleim elé,ők sem élnek jó házastársi életet nem panaszkodni akarok vagy valami de anyumék nincsenek olyan jóba.Vagyis nálunk nincs olyan hogy leül a család és megbeszél egy problémát,sajnos nincs közös hang.Nem tudom ezt hogy mondjam el és mit tegyek,és mi lesz a babával,nagyon nagyon félek.Értelmes válaszokat szeretnék,légyszi segitsetek.És nem kell írni hogy előbb kellett volna gondolkodni,mert védekeztünk,de mégis becsúszott.Légyszi írjatok,köszi!
2010. júl. 22. 22:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/197 anonim ***** válasza:
26%
abortuszt
2010. júl. 22. 22:12
 2/197 A kérdező kommentje:
Kérlek szépen írjatok... :((
2010. júl. 22. 22:12
 3/197 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen az Óvszer is csak 98%-ban véd.
2010. júl. 22. 22:14
 4/197 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak.Elfelejtettem írni hogy gondolkoztam ezen,de nem tudom megtenni az abortuszt azthiszem... :((kétségbe vagyok esve :((
 5/197 anonim ***** válasza:
69%
16 vagy. Nem tudod kikerülni azt, hogy elmondd legalább anyukádnak. Kiskorú vagy, szülői beleegyezés nélkül nem csinálják meg az abortuszt. Gondolom nem akarod megtartani 16 évesen. Ha el szeretnéd vetetni, mihamarabb ess túl rajta, annál könnyebb, annál kevesebb hercehurcával jár. Azt nem tudom, hogy érvényes-e még az a dolog, hogy az első abortusz ingyenes, de ha már nem, akkor 25-30 ezer forint körül van az ára. Anyukád csak megérti, bárkivel előfordulhat, hogy védekezés nélkül is becsúszik egy baba. 20L
 6/197 anonim ***** válasza:

*védekezés mellett*

20L

2010. júl. 22. 22:15
 7/197 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat várom a továbbiakat,és írjatok tanacsot mit tegyek :((
2010. júl. 22. 22:15
 8/197 anonim ***** válasza:
a fiúnak még nem mondtad el? :/
2010. júl. 22. 22:16
 9/197 anonim ***** válasza:

Valahogy muszáj elmondanod,főleg ha nem akarod megtartani :( mert nem vagy 18 szülői aláírás nélkül meg nem tudsz abortuszt végeztetni :S

Amennyiben meg akarnátok tartani,akkor is tudniuk kéne rola :S kérdezd ki a véleményüket :S

És a barátod tudja,hogy terhes lettél tőle??O.O

10/197 anonim ***** válasza:
27%
abortusz minél hamarab ne cseszd el az életeted egy gyerekkel!!!!!!!!!!!!!!!!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!