Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és teherbe estem. Nem tudom mit tegyek. (? )
Nézd meg a Juno c. filmet, annak is ez a témája.
Csak igen, ha megszülöd lehet jó kövér leszel, nem tudsz majd lefogyni, kitágulsz, nem leszel kívánatos fiúknak.
Ne gondolkodj annyit rajta, végeztesd el gyorsan az abortuszt szerintem. Azoktól akik pedig azt tanácsolják, hogy tartsd meg, kérj 1 millió forintot későbbi gyerektartásért.
11:OO te nem vagy normális. a legrosszabb érv az ab. mellett, hogy kövér lesz és kitágul. te komolyan ennyire hülye vagy?? nem lesz kívánatos a fiúknak, csak mert szült? ennyi erővel minden olyan felnőtt nő, aki szült már lehúzhatná a rolót...
leülhetsz, egyes.
Én is az abortusz mellett döntenék, de tényleg elég morbid indok az, hogy esetleg kövér lesz, és kitágul.
1. Például barátom anyukája 3 gyerek megszülése után vékonyabb, mint én. Nem tudhatjuk, hogy a kérdező milyen géneket örökölt, lehet ő is ilyesmi fajta lenne, egyáltalán nem hízna meg.
2. Kitágul? És nem lesz kívánatos? Ennyi erővel az összes anyuka elmenne szerintem, hogy összevarrassa a hüvelyét, hogy szűkebb legyen. Az egy elég rugalmas dolog ott bent, ha idővel is, de valamennyire visszaszűkül szülés után.
Mi a helyzet, kérdező??? Megvolt a családi kupaktanács?
Sziasztok! Megcsináltam ma reggel a tesztet és még jobban látszott a 2 csik mint a tegnap,ezután délelőtt átjött a párom és beszéltünk anyuval,aki eléggé kiakadt kiabált egy sort,aztán kifutott a szobából és elment.De mielőtt ment volna dolgozni hazjött,és leültünk beszélni,hogy készen állunk-e rá,éd minden lehetőséget átbeszéltünk,de megtartjuk a babát,mellettem állnak a szüleim.Ezután felhívtuk apárom szüleit és ők nem voltam egyáltalán mérgesek,sőt örültek,hogy nagyszülők lesznek,szóval ugy tűnik minden rendben lesz,jövő héten hétfőn megyünk anyuvan és a párommal dokihoz,hogy pontosan mennyi idős vagyok,és hogy mi hogy van...
Szeretném ha mér irkálnátok és tartanánk a kapcsolatot... Ja és minden eddigi választ hálásan köszönök,mindent jól átgondoltunk a családdal de erre jutottunk... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!