Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok és teherbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és teherbe estem. Nem tudom mit tegyek. (? )

Figyelt kérdés
16 vagyok és egy hete késik a mensim,csinaltam tesztet és pozitív,a második csik halványabb de látszik. :(( Nem tudom mit csináljak nem mertem elmondani senkinek,egy barátnőm tudja csak,nem tudom hogy álljak ezzel a szüleim elé,ők sem élnek jó házastársi életet nem panaszkodni akarok vagy valami de anyumék nincsenek olyan jóba.Vagyis nálunk nincs olyan hogy leül a család és megbeszél egy problémát,sajnos nincs közös hang.Nem tudom ezt hogy mondjam el és mit tegyek,és mi lesz a babával,nagyon nagyon félek.Értelmes válaszokat szeretnék,légyszi segitsetek.És nem kell írni hogy előbb kellett volna gondolkodni,mert védekeztünk,de mégis becsúszott.Légyszi írjatok,köszi!
2010. júl. 22. 22:11
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/197 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én személyes tapasztalatot szeretnék megosztani. Én is 16 évesen estem teherbe. Én úgy vagyok vele hogy valamikor jobb az abortusz. Én meg szültem a kicsit, szerencsém volt hogy van egy nagyon rendes párom és még mindig ugyanúgy imádjuk egymást, sööt lehet picit jobban amióta a pici van :) A családom is mellettem állt. Egyik válaszoló irta hogy tanulj nyelvet vagy valamit amíg otthon vagy, én is így tettem, meg jártam magán tanárhoz is. Párommal mi is rendesen védekeztünk. Ha ugy érzed készen álltok egy gyerekre (16évesen nem hinném) akkor szerintem nincs rajta mit agyalni. De mivel 16 vagy azért ez komoly döntés, én nem bántam meg hogy a pici mellett döntöttem, el nem tudnám képzelni az életem nélküle! Ma 2hónapos :)
2010. júl. 23. 01:00
 82/197 anonim ***** válasza:
100%
Sok sikert anyudékkal!
2010. júl. 23. 01:00
 83/197 anonim ***** válasza:
100%
mi újság?mi történt?
2010. júl. 23. 09:20
 84/197 anonim ***** válasza:
0%
Sajnálom, hogy ezt mondom, de remélem a szülők nem egyeznek bele a megtartásba egyik oldalról sem... :(
2010. júl. 23. 10:16
 85/197 anonim ***** válasza:
0%

Nézd meg a Juno c. filmet, annak is ez a témája.

Csak igen, ha megszülöd lehet jó kövér leszel, nem tudsz majd lefogyni, kitágulsz, nem leszel kívánatos fiúknak.

Ne gondolkodj annyit rajta, végeztesd el gyorsan az abortuszt szerintem. Azoktól akik pedig azt tanácsolják, hogy tartsd meg, kérj 1 millió forintot későbbi gyerektartásért.

2010. júl. 23. 11:00
 86/197 anonim ***** válasza:
100%

11:OO te nem vagy normális. a legrosszabb érv az ab. mellett, hogy kövér lesz és kitágul. te komolyan ennyire hülye vagy?? nem lesz kívánatos a fiúknak, csak mert szült? ennyi erővel minden olyan felnőtt nő, aki szült már lehúzhatná a rolót...

leülhetsz, egyes.

2010. júl. 23. 11:59
 87/197 anonim ***** válasza:
100%

Én is az abortusz mellett döntenék, de tényleg elég morbid indok az, hogy esetleg kövér lesz, és kitágul.

1. Például barátom anyukája 3 gyerek megszülése után vékonyabb, mint én. Nem tudhatjuk, hogy a kérdező milyen géneket örökölt, lehet ő is ilyesmi fajta lenne, egyáltalán nem hízna meg.

2. Kitágul? És nem lesz kívánatos? Ennyi erővel az összes anyuka elmenne szerintem, hogy összevarrassa a hüvelyét, hogy szűkebb legyen. Az egy elég rugalmas dolog ott bent, ha idővel is, de valamennyire visszaszűkül szülés után.

Mi a helyzet, kérdező??? Megvolt a családi kupaktanács?

2010. júl. 23. 12:34
 88/197 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Megcsináltam ma reggel a tesztet és még jobban látszott a 2 csik mint a tegnap,ezután délelőtt átjött a párom és beszéltünk anyuval,aki eléggé kiakadt kiabált egy sort,aztán kifutott a szobából és elment.De mielőtt ment volna dolgozni hazjött,és leültünk beszélni,hogy készen állunk-e rá,éd minden lehetőséget átbeszéltünk,de megtartjuk a babát,mellettem állnak a szüleim.Ezután felhívtuk apárom szüleit és ők nem voltam egyáltalán mérgesek,sőt örültek,hogy nagyszülők lesznek,szóval ugy tűnik minden rendben lesz,jövő héten hétfőn megyünk anyuvan és a párommal dokihoz,hogy pontosan mennyi idős vagyok,és hogy mi hogy van...

Szeretném ha mér irkálnátok és tartanánk a kapcsolatot... Ja és minden eddigi választ hálásan köszönök,mindent jól átgondoltunk a családdal de erre jutottunk... :)

2010. júl. 23. 14:21
 89/197 A kérdező kommentje:
Ja azt elfelejtettem írni hogy apu is kiakadt kicsit de nem annyira mint anyu és azt mondta ahogy én döntök abban mellettem fog állni,bármi is legyen :)...írjatok légyszi
2010. júl. 23. 14:29
 90/197 anonim ***** válasza:
0%
később nagyon meg fogjátok bánni, most még könnyűnek tűnhet, de nem lesz az, nagyon nem. de szíved joga elrontani az életed, és lehet, hogy szegény gyereked életét is. (milyen példát mutatsz neki azzal, hogy 16 évesen szültél?) de azért a szüleid se semmik, hogy hagyják ezt.. de mindegy, gondolom már nem változtatsz a döntéseden. majd mikor jön a reggeli hányinger, és amikor sírsz a szülés fájdalmától, meglátod, hogy gyerek vagy még, és gyerekként vállalsz gyereket.
2010. júl. 23. 14:43
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!