Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és teherbe estem. Nem tudom mit tegyek. (? )
Jah és nem tudom odaadni másnak sem :(( nem bírok belegondolni :(( de remélem anyu nagyon nem akad ki és mellénk áll és apu is mert ő nagyon félt de épp ezért nemhiszem hogy kényszerítene.És nem félek a gyereknevelési feladatól.Igaz anyumék nem mintaszülők,de életemben mindig szerettek mindketten.ÉS tudom hogy a párom is szeret,akarja a babát ő is,anyuék is remélem megértenek minket.
Köszi akommenteket várom a többit még ha írtok.
JA! Azt majdnem elfelejtettem, hogy természetesen ha az orvos javasolja, hogy az egészségi állapotod miatt megkérdőjelezhető, hogy túléled-e a szülést, ez esetben nem bűn az abortusz.
ma 22:35
Belegondoltam. Igen, rossz érzés lesz neki, ha elmondják neki. De ezt nem kell megtenni.
És ha meg is teszik, kiheveri. Tapasztalat.
Ez még önmagában nem lehet ok arra, hogy megöljünk valakit. Ha szerinted igen, akkor gondolkozz el rajta, hogy ki a marha.
ma 22:33
A szülés testi teher, és viszonylag rövid ideig tart. A gyilkosság lelki teher, és örökre megmarad.
De már felesleges ezen vitatkozni, mert amint látom, a kérdező már megtalálta a helyes utat.
Ez a bejelentés kb.olyan mintha már a csávóval legalább 10 éve együttlennél és közlitek az örömhírt:D Apukád a csávót szerintem kiheréli...
Itt nyavajogsz hogy jajj nem akarsz abortuszt jajj nem akarsz gyereket...ez a két választás lehetséges csak. Amúgy meg mond el mert az meg még cinkesebb ha elkezd nőni a hasad aztán észreveszik és onnan már nincs választásod meg kell szülnöd.
Egy gyerekkel meg annyi nyűg van, mégha megis tartod gyakorlatilag olyan lenne mintha anyukádnak szülnél mégegy gyereket,mert egy 16 éves nemtud még kölyköt nevelni...
ja igen én is 16/L
Akárhogy is döntesz szerintem még túl fiatal vagy az anyasághoz...
Nem tudod még megadni neki azt amit egy csecsemő igényel. Az apja is valószínüleg lelép, vagyis csonka család leányanával. Ez nem épp biztos egzisztencia, és érzelmileg se mondható biztos háttérnek. Ezt senkinek nem kívánom.
Ha a lelkiismereted azt diktálja, akkor szüld meg és add örökbe. Vannak emberek aki tisztelik a magzati életet és vannak akik a születéstől számítják az élet kezdetét. Ez lelkiismereti kérdés, döntsd el melyik a rosszabb a két rossz közül.
Az biztos hogy árvának, örökbefogadottnak lenni kemény dolog. Kb. 90%, hogy soha nem lesz igazi stabil családi élete...
Ha úgy nézzük a mag sem fa, a tojás se csirke, a magzat se ember még, csak kezdemény.
A Te tested, a te életed, a te hited, a te döntésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!