Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok és teherbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és teherbe estem. Nem tudom mit tegyek. (? )

Figyelt kérdés
16 vagyok és egy hete késik a mensim,csinaltam tesztet és pozitív,a második csik halványabb de látszik. :(( Nem tudom mit csináljak nem mertem elmondani senkinek,egy barátnőm tudja csak,nem tudom hogy álljak ezzel a szüleim elé,ők sem élnek jó házastársi életet nem panaszkodni akarok vagy valami de anyumék nincsenek olyan jóba.Vagyis nálunk nincs olyan hogy leül a család és megbeszél egy problémát,sajnos nincs közös hang.Nem tudom ezt hogy mondjam el és mit tegyek,és mi lesz a babával,nagyon nagyon félek.Értelmes válaszokat szeretnék,légyszi segitsetek.És nem kell írni hogy előbb kellett volna gondolkodni,mert védekeztünk,de mégis becsúszott.Légyszi írjatok,köszi!
2010. júl. 22. 22:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/197 anonim ***** válasza:

Nem ingyenes sem az első, sem a sokadik abortusz.

muszáj lesz a szüleid elé állnod és együtt megbeszélni, mi legyen. egyedül ilyen súlyos döntést nem hozhatsz, pláne nem 16 évesen, ha megtartod a terhességet ha elveteted. én 24 évesen estem át abortuszon. még felnőttként is nagyon kemény dolog dönteni egy emberi élet felett, nemhogy tiniként, egyedül, úgyhogy szülőkkel ülj le beszélni és minél előbb! ha elveteted, arra csak a 12. betöltött hétig lesz lehetőséged. egyébként ha egy hete késik, kb. 4-5 hetes terhes vagy.

2010. júl. 22. 22:22
 22/197 anonim ***** válasza:
54%
ABORTUSZ
2010. júl. 22. 22:22
 23/197 anonim ***** válasza:
54%

szia! szerintem abortusz! ilyen fiatalon szerintem ne vállald a babát, mert ki tudja! lehet, hogy később nem lesztek együtt a barátoddal, gyerek mellett még nehezebb lesz az ismerkedés, mit mondasz majd neki? stb. Elhiszem, hogy nagyon nehéz átvészelni az abortuszt, de hidd el, minél hamarabb túl vagy rajta, annál "könnyebb" lesz.:S

17L

2010. júl. 22. 22:23
 24/197 anonim ***** válasza:
62%

Abortusz = egyszerűbb választás

Szülés = nehezebb választás

Abortusz = gyilkosság

Szülés = élet adás

Abortusz = bűn

Születés = csoda

Ne cseszd el az életed, hogy azzal a tudattal kelljen élned, hogy nem hagytad megszületni a saját gyereked.

Nem kell felnevelned, örökbe adhatod. Két embert boldoggá tennél, akiknek mindent megtennének egy gyermekért.

Kimaradsz egy évet a suliból. Na és? Megtanulsz az alatt az idő alatt egy nyelvet, talán lesz egy nyelvvizsgád is.

A te döntésed. Hogy melyikkel "cseszed el" az életed, az csak nézőpont, és felfogás kérdése.

De csak 1 helyes döntés van.

2010. júl. 22. 22:27
 25/197 anonim ***** válasza:
41%

Abortusz: egyszerűbb választás

Szülés: nehezebb választás

A.: semmi külsőleges változás

Sz.: elhízás, esetleg mellek megereszkedése, császármetszés esetén műtéti heg

A.: úgy dobod el a gyermeked életét, hogy még nem érez semmit, nem kötődsz hozzá

Sz.: megszülöd a gyereket, látod a kicsi arcát, kicsi kezét, és utána oda kell adnod másnak, lehet hogy soha nem látod (örökbeadás esetén)

A.: közeli ismerősökön kívül nem tudja meg senki

Sz.: minden bizonnyal a fél suli rólad fog pletykálni, ha 1 évet kihagysz..

és így tovább. itt az abortusz a jobb döntés, egy szülés nagy teher lenne!

2010. júl. 22. 22:33
 26/197 anonim ***** válasza:
0%

22:27!!!! TE egy nagyon hülye ember vagy!! Mindent leírtál csak abba nem gondoltál bele hogy szegény gyereknek milyen érzés lesz ha megtudja hogy eldobta az annya, ahogy fogalmaztál örökbe adta...

DE egy nagy marha vagy istenem, dehát nagy az isten állatkertje.

2010. júl. 22. 22:35
 27/197 anonim ***** válasza:

Pedig muszáj lesz elmondanod a szüleidnek. Volt osztálytársam szült kb 15 évesen, mert nem merte az anyjának elmonani, hogy terhes. Mire rávette magát, addigra már nem lehetett.

Mondd meg édesanyádnak, aztán beszéljétek meg együtt, hogy mi legyen. Akár megtartod, akár elveteted, mindenféleképpen tudnia kell ról a aszüleidnek.

Ha megtartod, akkor úgy is észreveszik egy idő után, elvetetni meg nem tudod szülői beleegyezés nélkül.

Először is menj el orvoshoz, úgy is kell egy papír arról, hogy tényleg terhes vagy.

2010. júl. 22. 22:38
 28/197 A kérdező kommentje:

22:28 -nak bocsi de nem vagyok cigány,de ők is emberek.

A többi válaszolónak köszönöm,és aztis hogy sok tanácsot adtok de nem vetetem el még ha anyuék kinyírnak akkor sem,akkor vele együtt halok meg.Nem vagyok képes rá.A barátomnak elmondtam,mert ma itt alszok nála és hazajött most nemrég és elmondtam.Meglepődött de mellettem áll,annyira jól esett amiket mondott,kicsit megnyugodtam.Aztmondta vállalja,amúgy 22 éves és katonatisztként dolgozik a helyi katonaságnál ugyhogy el is tudna tartani ha úgy döntünk.Holnap amikor még apu nem jön haza áthívom a barátom hozzánk és együtt elmondjuk anyunak.Mit szóltok jó lesz így?

2010. júl. 22. 22:40
 29/197 anonim ***** válasza:
100%
Sztem jó lesz így!:) azt hittem h a barátod is tini,de így kicsit könnyebb.Sok sikert anyukádhoz :) drukkolok
2010. júl. 22. 22:44
 30/197 anonim ***** válasza:
Hát ha eltud tartani akkor talán jó ötlet.... De suliban mit fognak gondolni rólad?? Abba belegondoltál már??
2010. júl. 22. 22:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!