Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok és teherbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és teherbe estem. Nem tudom mit tegyek. (? )

Figyelt kérdés
16 vagyok és egy hete késik a mensim,csinaltam tesztet és pozitív,a második csik halványabb de látszik. :(( Nem tudom mit csináljak nem mertem elmondani senkinek,egy barátnőm tudja csak,nem tudom hogy álljak ezzel a szüleim elé,ők sem élnek jó házastársi életet nem panaszkodni akarok vagy valami de anyumék nincsenek olyan jóba.Vagyis nálunk nincs olyan hogy leül a család és megbeszél egy problémát,sajnos nincs közös hang.Nem tudom ezt hogy mondjam el és mit tegyek,és mi lesz a babával,nagyon nagyon félek.Értelmes válaszokat szeretnék,légyszi segitsetek.És nem kell írni hogy előbb kellett volna gondolkodni,mert védekeztünk,de mégis becsúszott.Légyszi írjatok,köszi!
2010. júl. 22. 22:11
 181/197 A kérdező kommentje:
orulhettek mind mind orulhettek :(( :(( :(( :((
2010. aug. 18. 10:47
 182/197 anonim ***** válasza:
60%
Ne figyelj azokra akik rosszakat írtak. Megtartod, ez a te döntésed! Én speciel büszke vagyok rád hogy nem az abortuszt választottad! Sok sikert és egészséget!
2010. aug. 18. 13:26
 183/197 anonim ***** válasza:
Történt vmi baj?:(
2010. aug. 18. 13:38
 184/197 A kérdező kommentje:
Igen..meghalt :( elveteltem...pedig en akartam ot :(( nagyon...:(( :(( es megse akart ittlenni velunk :((
2010. aug. 18. 22:39
 185/197 anonim ***** válasza:
Oh, részvétem. :(( Én nagyon szurkoltam nektek, annyira szomorú, hogy ez történt. :(( Nagyon sajnálom! :'(
2010. aug. 19. 21:36
 186/197 anonim ***** válasza:

Mi, akik nem pártoltuk, hogy megtartsd, nem azért drukkoltunk, hogy elvetélj. Szerintem egy normális ember se örül annak, hogy elvetéltél és tényleg nagyon szomorú, de hidd el, véletlenek nincsenek. Nem ez volt az alkalmas idő gyereket vállalni semmilyen szempontból.

Remélem, legközelebb akkor leszel terhes ha tényleg akarod és fel lesztek rá készülve. A baba is tudta, hogy nem most kell jönnie.

Jobbulást.

2010. aug. 20. 10:57
 187/197 anonim ***** válasza:
Ez szomorú :( De sajnos 3-ból 1 terhesség vetéléssel végződik, még a 12. hét előtt. Tudom, hogy ez nem vigasztal, de a vetélés egy természetes kiválasztódás, tehát valami baj volt a babával. Én azok között voltam, akik drukkoltak nektek, de most, hogy sajnos így alakult, védekezzetek rendesen, hogy ne ess egyhamar újra teherbe. Jobbulást!
2010. aug. 23. 10:38
 188/197 A kérdező kommentje:
Koszi tenyleg...jol esik hogy vannak akik mellettem allnak....de nem kell mar vedekeznunk sem... :( vele is vege... :((:((:((:((:((...ez van :(:((
2010. aug. 23. 15:46
 189/197 anonim ***** válasza:
Én is nagyon sajnállak :(:(:(:( :S:S.
2010. aug. 23. 17:28
 190/197 anonim ***** válasza:
Hogyhogy vége? itt heversz a padlón és erre elhagy? pedig akarta a gyereket, veled örült nem? hogyan van ez?
2010. aug. 23. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!