Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok és teherbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és teherbe estem. Nem tudom mit tegyek. (? )

Figyelt kérdés
16 vagyok és egy hete késik a mensim,csinaltam tesztet és pozitív,a második csik halványabb de látszik. :(( Nem tudom mit csináljak nem mertem elmondani senkinek,egy barátnőm tudja csak,nem tudom hogy álljak ezzel a szüleim elé,ők sem élnek jó házastársi életet nem panaszkodni akarok vagy valami de anyumék nincsenek olyan jóba.Vagyis nálunk nincs olyan hogy leül a család és megbeszél egy problémát,sajnos nincs közös hang.Nem tudom ezt hogy mondjam el és mit tegyek,és mi lesz a babával,nagyon nagyon félek.Értelmes válaszokat szeretnék,légyszi segitsetek.És nem kell írni hogy előbb kellett volna gondolkodni,mert védekeztünk,de mégis becsúszott.Légyszi írjatok,köszi!
2010. júl. 22. 22:11
 151/197 anonim ***** válasza:
68%

Ne hallgass most azokra, akik jönek ezzel a dumával hogy szállj le a fellegekből, úgyis elhagy a párod, úgyis elrontod az életed blabla stb. stb.!! Hinni és bízni kell magatokban, egymásban és a kapcsolatotokban! Pozitívan kell hozzáállni, nem úgy, hogy "úgyse fog sikerülni, úgyis elhagy", mert akkor garantált, hogy úgy is lesz. A sikeres, boldog ember meg a besavanyodott lúzer közt annyi a különbség, hogy az egyik tud hinni abban amit csinál, a másik meg nem. Ja és nem a naivitás beszél belőlem, hanem több évnyi depresszió, egy öngyilkossági kísérlet és másfél év önbántalmazás túlélése után van némi fogalmam róla, hogy hogyan működnek a dolgok. Szóval soha, semmiképpen ne add fel és mindig gondolkozz pozitívan, és igyekezz minél jobban megismerni és megérteni önmagad, és akkor rendben lesznek a dolgok!

19/L

2010. júl. 25. 20:16
 152/197 anonim ***** válasza:
0%

Senki nem mondta ennek a kislánynak, hogy úgy álljon hozzá a dolgokhoz, hogy "úgyis sz@r lesz, úgyis elhagyja...". A mai világban már nem lehet mindenhez 100%-ig pozitívan hozzáállni, mert utána jön a pofára esés. Egy kisbabával a karjaidban pedig nem a legkellemesebb dolog pofára esni. Ez nem csak önmagáról szól, mint anno a te problémád. Nem tudom mi volt az oka a depressziódnak, de nekem nagyon úgy tűnik, hogy emo voltál, kinőtted, kész pont. Te is jobban tennéd, hogyha nem mindenhez 100%-ig pozitívan állnál. Minden lehetőség mellett van egy másik. És senki nem tudhatja előre, hogy A vagy B fog bekövetkezni, esetleg C, jobb felkészülni rá, mint utána kapkodni, kínlódni.

20L

2010. júl. 25. 20:22
 153/197 anonim ***** válasza:
69%
20:22: Ja kösz hogy szólsz, hogy a klinikai depresszió és egyéb járulékos mentális betegségek egy kategóriába esnek a pofára eséssel... Gratulálok, te idióta! Légyszíves ha valamelyik szerettednek komoly pszichés problémája támad, neki is mondjál majd ilyen okos dolgokat. Biztos csak viccből képzik még a pszichológusokat is 5 éven át, mert hát ezt el lehet intézni anyival is, hogy depi=emo...
2010. júl. 25. 20:40
 154/197 A kérdező kommentje:

20:16 Nagyon köszönöm nem foglalkozom az olyanokkal..elegem lett :) neked viszont köszönöm és ha akarjátok végig fogom írni hogy miújság van :)...... 20:22 neked pedig azt tudom mondani hogy probalj meg te is pozitivabban állni a dolgokhoz :) és minden rendben lesz ha hiszünk benne... :)

És ha akarjátok tényleg írok majd hogy s mint vagyunk :) ha érdekelünk :) tök jó barátokat szereztem itt is akik mellettem állnak... remélem tudják kikről beszélek... ;) .. amugy holnap 11kor délelőtt doki..szoritsatok :) pusz

2010. júl. 25. 22:01
 155/197 anonim ***** válasza:
15%
:) Jól van te emo válaszoló. Tudod, két évet bírtam én is pszichológia szakon, aztán rájöttem, hogy az égvilágon semmire sem jó. Képezzék csak őket 5 évig, vagy tovább, semmire nem mennek vele. Látom neked is tele nyomták az agyad azzal, hogy márpedig a világ csodaszép, rózsaszín felhőben úszkálunk... Nevetséges! :) De úgyis kiforgatjátok a szavaim, ami kicsit sem érdekel, csak nevetek rajtatok. Ugyanis ez a racionális hozzáállás közel sem egyenlő azzal, hogy mindenhez negatívan állok, és mindenben csak a rosszat látom. De bizony vannak dolgok, amikben nem sok jó van. És célszerű felkészülni a legrosszabbra is, ha annak bekövetkezésére icipici esély is van.
2010. júl. 25. 22:28
 156/197 anonim ***** válasza:
24%
Te még rózsaszínben látod az életet, na mindegy... Mindenki úgy bas.za el az életét ahogy akarja. :D :D
2010. júl. 25. 22:44
 157/197 anonim ***** válasza:
100%
Légyszi, ítd végig! Nagyon szurkolok nektek! :)) Ha itt már nem is írod, akkor légyszi írj privit! :)
2010. júl. 25. 23:39
 158/197 A kérdező kommentje:
utolsó én írom itt is .....akit érdekel olvassa :P
2010. júl. 26. 00:06
 159/197 anonim ***** válasza:
LOL te emózós nagyokos :D Igazán figyelemre méltó a realista hozzállásod, örülök neki, hogy példát mutatsz nekünk rózsaszín felhőkben úszkáló, életképtelen optimistáknak.:D Na megyek és aggódok rajta egy kicsit, hogy reálisan nézve mekkora esély van rá, hogy a kérdezőt előbb hagyja el a pasija, mint engem az enyém. XD
2010. júl. 26. 01:14
 160/197 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok nektek! Én most kezdem az egyetemet, de ha most, vagy akár 16 évesen teherbe esnék/estem volna, biztos, hogy nem vetettem volna el. A párom ugyanígy gondolja (ő 20). Nem szabad csak rózsaszín ködben látni a dolgokat, de a gyermek nem jelenti azt, hogy vége az életednek. Van magántanulói lehetőség, van bölcsőde (ahová már egy év alatt is mehet a baba, én is egy évesen mentem, és normális ember lett belőlem :D), és mire érettségizel a pici már ovis. Sőt, legyél optimista, plusz 50 pontot kapsz érte a felvételiért, ami nagyon sokat jelent. Nem lesz könnyű dolgod, de meg lehet csinálni. Egy volt évfolyamtársnőm is 16 évesen esett teherbe, jövőre fog magántanulóként érettségizni, egyedülálló anya (már a terhesség alatt sem volt jelen az apuka), és azt mondja, hogy egy pillanatig sem bánta meg. A terhességi súlyfölösleg nem törvényszerű, anyukám a 20 kilós feleslegét 3 hónap alatt ledolgozta mellettem. Létezik mellszívó, így ha iskolában vagy, a kicsi attól még anyatejhez tud jutni. Szóval légy erős, készülj fel a nehéz helyzetekre is, örülj, hogy a nagyszülők mellétek állnak, és aludj sokat, mert utána pár hónapig nem lesz rá lehetőséged.
2010. júl. 26. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!