Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és teherbe estem. Nem tudom mit tegyek. (? )
Figyelt kérdés
16 vagyok és egy hete késik a mensim,csinaltam tesztet és pozitív,a második csik halványabb de látszik. :(( Nem tudom mit csináljak nem mertem elmondani senkinek,egy barátnőm tudja csak,nem tudom hogy álljak ezzel a szüleim elé,ők sem élnek jó házastársi életet nem panaszkodni akarok vagy valami de anyumék nincsenek olyan jóba.Vagyis nálunk nincs olyan hogy leül a család és megbeszél egy problémát,sajnos nincs közös hang.Nem tudom ezt hogy mondjam el és mit tegyek,és mi lesz a babával,nagyon nagyon félek.Értelmes válaszokat szeretnék,légyszi segitsetek.És nem kell írni hogy előbb kellett volna gondolkodni,mert védekeztünk,de mégis becsúszott.Légyszi írjatok,köszi!2010. júl. 22. 22:11
141/197 A kérdező kommentje:
nem nem utolsó ez a valóság épp ezért olyan hihetetlen :)és nagyon jóóóóóóóóóó :)
2010. júl. 24. 23:52
142/197 anonim válasza:
majd ha felhízol 70-80 kilóra és lógni fognak a melleid de fogsz örülni :DD
143/197 A kérdező kommentje:
nem így lesz :)
2010. júl. 25. 11:21
145/197 A kérdező kommentje:
Utolsó...köszi..!
2010. júl. 25. 11:32
146/197 anonim válasza:
Kedves kérdező. Ne legyél már olyan biztos benne, hogy 16 évesen minden olyan szépen és simán fog menni, mint ahogy azt te mondod nekünk, és elképzelitek. Mert nem fog! Ideje lenne leszállni a fellegekből, ha már anyaságra készülsz gyerekként.
147/197 anonim válasza:
miből veszed hogy nem így lesz? valószínű, hogy a terhesség alatt +10-20 kilókat felszedsz, amit egy kisgyerek mellett nem lesz könnyű leadni. és a szoptatástól meg szintén a hízástól a melleid is megereszkedhetnek! :)
148/197 A kérdező kommentje:
igazatok van egyrészt de nemfélek ezektől,boldognak érzem magam és amíg lehet örülök....és örülök hogy nemletem gyilkos...holnap doki...várom mit mond majd :)
2010. júl. 25. 13:07
149/197 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy vetesd el, ha már eldöntötted, eldöntötted - bár hülyeség - de a te életed. De ha már úgy döntöttél, hogy megtartod, lásd kicsit reálisabban a dolgokat.
Megkérte a kezed, mert kiderült, hogy gyereke lesz. Ennek kell ennyire örülni? Lehet ha nem esel teherbe a jövőhéten összekaptok valamin - ne mondd, hogy tuti nem, nem tudhatod - és otthagy. Vagy te őt.
Ez csak egy a sok közül, szerintem gyorsan szállj le a fellegekből, lásd a dolgokat a maguk valójában, mert így mégjobban meg fogod szívni ezt az egész szülés-anyaság-gyereknevelés dolgot. Nem minden az, aminek látszik, kislány.
150/197 anonim válasza:
Hát szerintem szánalmas annak örülni hogy megkért mert vészhelyzet van... Engem a barátom csakis magamért kérjen meg. Látszik hogy nem vagy túl érett, még elég naívan látod a dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!