Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok és teherbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves vagyok és teherbe estem. Nem tudom mit tegyek. (? )

Figyelt kérdés
16 vagyok és egy hete késik a mensim,csinaltam tesztet és pozitív,a második csik halványabb de látszik. :(( Nem tudom mit csináljak nem mertem elmondani senkinek,egy barátnőm tudja csak,nem tudom hogy álljak ezzel a szüleim elé,ők sem élnek jó házastársi életet nem panaszkodni akarok vagy valami de anyumék nincsenek olyan jóba.Vagyis nálunk nincs olyan hogy leül a család és megbeszél egy problémát,sajnos nincs közös hang.Nem tudom ezt hogy mondjam el és mit tegyek,és mi lesz a babával,nagyon nagyon félek.Értelmes válaszokat szeretnék,légyszi segitsetek.És nem kell írni hogy előbb kellett volna gondolkodni,mert védekeztünk,de mégis becsúszott.Légyszi írjatok,köszi!
2010. júl. 22. 22:11
 171/197 anonim ***** válasza:
csak egy jó tanács: kérlek, ne rontsd el a gyerekedet! akik fiatalon szülnek, hajlamosak úgy nevelni a gyereket, ahogy minden tini gondolja magában, hogy 'jajj én nem leszek olyan, mint anyukám is apukám, én mindent megengedek a gyereknek!', kérlek ezt ne tedd, mert ezzel többet ártasz, mint használsz. ha már felneveled, anyaként neveld fel, és ne tiniként, mert az nem vezet jóra. és ne kényeztesd el, mert az szintén rossz. ezt én is tiniként mondom, hogy a túl nagy engedékenység többet árt, mint használ. találd meg az arany középutat, az a legjobb. kérlek ezt a tanácsot fogadd el, és ne rontsd el a gyerekedet.
2010. júl. 28. 11:12
 172/197 A kérdező kommentje:
Utoolsó dehogyis..nekem sem engedtek sokat de azt szokták mondani inkább engedjenek valamit korlátokkal mintsem agyáltalán mert még azért is emgteszik és sokkal rosszabat...de ez igy van nem lesz sem elkényeztettet és nem lesz megengedve neki se minden... :)
2010. júl. 28. 13:24
 173/197 anonim ***** válasza:
80%

Rettentően jó hallani/látni hogy megtartod ezt a pici életet:D

Sok sikert a kicsihez drukkolok nektek nagyon.Egy gyereknél nincs szebb a világon.Biztos lesznek nehézségek is de amilyen pozitív vagy túl lépsz majd rajta.:D

Büszke vagyok arra hogy 16évessen bevállalod a picit.

18L

2010. júl. 28. 20:50
 174/197 A kérdező kommentje:
bocsi hogy nem írtam...aki azt aakrja hogy irjam még hogy mi a helyzet az vegyen fel msn-en vagyis írjon nekem privit és ott emailba megírom az msn-en cimem :) pusz
2010. júl. 30. 20:28
 175/197 anonim ***** válasza:
100%
én kíváncsi vagyok a továbbiakra,csak sajnos nem látom sehol hogyan tudnék privit írni.:S ha te tudsz kérlek írj.köszí.
2010. júl. 31. 17:55
 176/197 anonim ***** válasza:
100%
Légyszi írd már le ide, hogy azóta mi a helyzet!
2010. aug. 13. 12:18
 177/197 anonim ***** válasza:
Jaja, írd le légyszíí:)köszi
2010. aug. 13. 12:52
 178/197 A kérdező kommentje:
Sziasztok... :) jól vagyunk,minden rendben,tegnap voltam dokinál :) 7 hetes vagyok :) akik fel akarnak venni msnen azoknak: krixtike95yy@freemail.hu
2010. aug. 13. 16:41
 179/197 A kérdező kommentje:
irhattok/kerdezhettek :)
2010. aug. 13. 21:58
 180/197 anonim ***** válasza:
38%

Elég nagy ribanc vagy!!! Fogalmad sincs a gyerekválalásról!!

De nem baj, majd megtanulod hogy az élet nem habostorta! Csak majd ha a barátod egy 4-5 év múlva ott hagy akkor egy 20-23 évesen egy gyerekkel esélyed sem lesz párt találni!!!

2010. aug. 15. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!