Honnan való az ókori tudomány?
Egyszer csak megjelent. A semmiből az emberek hirtelen tudtak mindent. Szinte abszurd módon ráadásul nagyon hasonlóképpen mesélték el az istenek megjelenését. Például Hórusz és Jézus élete ugyan az. Az egyiptomi halottas könyv egy része és a tízparancsolat.
Mi más mint valami földönkívüli erő segíthetett a majomnak civilizációt hozni egyik napról a másikra. Ráadásul olyan mérnöki pontossággal amit a mai gépekkel is nehéz vagy akár lehetetlen megépíteni. Például hogy nem süllyed a piramis és hogy századmilliméter pontosságú gránitlapok vannak elhelyezve. Ezek ha nem ufók vagy valami hasonló akkor hogy? A mai épületek amik olyan súlyúak minta piramis süllyed. A piramis több ezer év alatt alig pár centit.
Eszmeletlen, megint lepontoztak!? Mi a rosszseb van veletek emberek?
Normalis barki altal letesztelheto valaszt adok ami 100%-ban igaz, erre jol lehuztok? Ha viszont idejon valami okor mindenfele osi titkos magiarol hadovalva az teljesen oke??
Nincs olyan, hogy magia! Csak olyan van, hogy tudomany, amit a tagabb "birka" nep nem ert. Assatok csak bele magatokat barmelyik tudomanyba, legyetek szivesek venni a faradtsagot, s rajosztok, hogy nincs semmi kerek e vilagon ami nem megertheto, ha az ember eleget tanul!
Hasznaljatok a fejeteket bakker!
Azt hiszem igazad van, de megis annyira frusztralo, hogy az alaptalan bizonyithatatlan elmeleteket keszsegesen elhiszik, mig a kezzelfoghato tenyeket felresoprik, agymosas cimmel :/
A geologiahoz, metalurgiahoz konyitok valamicsket, ezert tunt fel a sok ostabasag amit Daniken es csatlosai osszehortak. Gyanitom, hogy masban is pontosak ilyen kaliberu marhasagokat mondanak, csak azokhoz nem ertek, hogy feltunjon a turpissag. Ha pedig ebben nem tevedek, akkor teljesen ertheto, hogy a VALODI tudomanyos szaktekintelyek miert rohogik ki meg a seggukkel is a foszert.
"Eszmeletlen, megint lepontoztak!?"
Húha, hát ez tényleg eszméletlen ! Sok embernek az a legnagyobb problémája, hogy mit eszik holnap vagy hogyan fizeti ki a csekkeket, de hát téged lepontoztak !! Ezt azonnal meg kell torolni, írjál is az modiknak hogy a csúnya ezósok nem értenek egyet a brilliáns levezetéseiddel . Hát még ilyet !
Elmondom én miért pontoztalak le :
Elolvastam a 41# válaszodat, ahol olyan nagy képűen nyilatkoztál és birkáztál le mindenkit aki nem ért veled egyet, hogy ment a mínusz .
Utána megnéztem a 43#-as válaszodat ahol tovább ment a fröcsögés, itt már beújítottál az ostoba és marha szavakkal is, megint mínusz .
Ezek után úgy voltam hogy ilyen nagyképű és arrogáns vagy, szépen visszalapozgattam és az eddigi válaszaidat is lemínuszoltam az összeset, hátha kicsit visszaveszel magadból .
Látod, Moosenstein? Így működik itt a pontozgatás, ahogyan #44-eske írta :) Ha nem tetszik valamelyik válaszod, akkor nem restek visszamenőleg is lepontozni. Tudod, sok embernek az a legnagyobb problémája hogy mit eszik holnap, vagy hogyan fizeti be a csekkeket, #44-esnek az, hogy nehogy véletlenül kimaradjon egy válaszod is a lepontozandók közül.
Hiába, nem vagyunk egyformák.
Ott van fehéren-feketén a toplistában, a legtöbbet pontozók :
1. David Williams (szkeptikus) 210 pont
2. mogyorobokor123 (szkeptikus) 195 pont
3. moosenstein (szkeptikus) 81 pont
Ez a három magasan vezeti a dobogót, akkor kik miatt is vannak leszázalékolva a válaszok ? :-)
Na Prödl Annácska most teged valoban lepontoztalak (visszamenoleg is XD ). Matol en is pofara nyomdosom a gombokat, pedig eddig igazan hasznossag szerint csinaltam! ;)
Amugy a lenyeget nem erted. Ha hulyeseget vagy nem odaillo dolgot irnek s ugy pontoznanak le, az ok lenne. Nem nyafognek erte. De pl. te is bevallotan ugy pontoztal le hogy az iromanyom tartalma nem erdekelt, csak az eloadasmod. Es ez a baj.
Hogy a stilusom esetleg nagykepu es pokhendi az a valaszaim valosagtartalmabol semmit sem von le!
"Na Prödl Annácska most teged valoban lepontoztalak (visszamenoleg is XD ). Matol en is pofara nyomdosom a gombokat, pedig eddig igazan hasznossag szerint csinaltam! ;) "
Eddig is azt csináltad, de csak nyugodtan engem nem érdekelnek a százalékok . Én nem azért válaszolok egy kérdésre hogy százalékot kapjak, hanem hogy segítsek a kérdezőnek . Azt csinálsz amit akarsz ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!