Ki hisz a földönkívüliekben? Egy rövid indokot megköszönnék attól függetlenül, hogy ki melyik oldalt erősíti! Előre köszönöm!
NA MOST FIGYELJETEK IDE!Szóval néhányan azt mondják,nincs más élet,Ok...van több milliárd galaxis,de legyünk pesszimisták,vegyük csak a miénket,van 2 milliárd csillag (1970-es adat),de legyünk pesszimisták,vegyük csak ezt,akkor csak minden 10.-nek vannak bolygói(legyünk pesszimisták :) ),következik,hogy 200 millió csillag,legyünk pesszimisták,vegyük azt,hogy csak minden 100-nak van élhető bolygója,az 2 millió,és megint legyünk pesszimisták,csak minden 1000.-en van élet,tehát az már 2 ezer...
És ebből a számításból kitudódik, hogy csak a MI GALAXISUNKBAN 2000 FAJ ÉLHET!!!És még ott van több milliárd galaxis... :D :)
Egy kérdéssel fűszerezném még meg az eddigieket, hátha gondolkodóba ejt valakit.
Biztos az, hogy ha más "értelmes" Életet keresünk a miénken kivűl akkor annak hasonlítania kell a miénkhez vagy esetleg ugyanolyan körülmények kellenek nekik is mint nekünk kellett a kialakuláshoz?
Ha belegondoltok az ember is egy roppant módon alkalmazkodásra képes faj ami folyamatosan alkalmazkodik a környezetéhez. Miért ne alakulhatott volna ki valahol olyan "inteligens" létforma amiről talán lövésünk sincs, hogy milyen lehet mert talán 100%ban eltér az általunk megszokottól? Érdemes ezeket is fontolóra venni ha már ennyi esélyről és bolygóról beszélünk, mivel azok sem feltétlenül egyformák.
Azt hiszem, nem egyedül én írtam le ezt, de most is leírom. A földön kívül nem létezik élet! Azt már tudjuk, hogy a Föld négy és fél milliárd éves, de vannak ennél sokkal öregebb galaxisok is. Sok milliárd év alatt soha nem fejlődött ki értelme élet sehol! Ha én nem láttam akkor nincs is! Engem a nagy számok törvénye sem fog megingatni, hiszen akkor el kellene ismernem, hogy nem é vagyok a világegyetem legfejlettebb organizmusa! Nem isten teremtette a világot, mert akkor szintén el kellene ismernem!
Az evolúció teremtette meg a világot és C. Darwin hivatott arra, hogy Föld kialakulásának 4 570 168 121 859. napján bejelentse a fajok eredetével kapcsolatos abszolút tényeket, miszerint a világegyetem fejlődése arra a szintre jutott néhány tízezer éve, hogy kialakuljon a a világegyetem csúcsa az ember! Ennél fejlettebb élőlény soha nem alakulhatott ki évmilliárdok alatt és nem is fog, mert ez a felső határa a fejlődésnek!
Ezekből a tényekből következik, hogy a csúcson lévő legfejlettebb élőlények a világegyetem legfejlettebb legértelmesebb és legintelligensebb példányai a jelenlegi tudományt képviselő egyedek! Őket nem motiválja a pénz, a rang, mag a hírnév! Csupán közlik az emberiséggel, hogy náluk értelmesebb lény nincsen, mert ők minden olyan tulajdonsággal és eszközzel rendelkeznek, amivel ezt meg tudják állapítani és be is tudják bizonyítani! Tehát a Földön kívül nem létezhet semmilyen értelmes élet!
Igen, évében, később észrevettem, de ez a leglényegtelenebb tényező! Az a baj, hogy a tudomány képviselői és azok akik ezzel egyetértenek, ezt vallják, sőt: meg is akarnak mindenkit erről győzni!
Arra az okos szempárra lennék kíváncsi egy pillanatra, aki erre 0 (nulla) pontot adott! Vajon megcsillan-é időnként egy-egy pillanatra benne az értelem szikrája...?
Aki ilyet leír, azt miért tartod értelmesnek?:
"Sok milliárd év alatt soha nem fejlődött ki értelme élet sehol! Ha én nem láttam akkor nincs is!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!